מה התעלומה שהכי תאכזב אותכם אם לא תיפתר?

לא נראה לי.

אני חושב שזה לא עניין של "היא ממש חזקה", אלא יותר עניין של "היא תמיד תנצח בכל קרב". איך היא הצליחה לעלף את האיש בשחור ליד הגלגל? היא אישה זקנה ועייפה, והוא גבר בוגר, בשיא הכושר בונה גלגל וחוצב מנהרות. אפשר לראות הוכחה לכך גם עם ג'ייקוב, שגובר על ריצ'ארד בפרק 609 כמעט ללא מאמץ. בסדר, אז ריצ'ארד היה מאד תשוש וחלש אז, אבל בכל זאת.. אולי זה רמז.

שובל101

New member
....

מה נסגר עם הכלב ? - שכרגע ברח לי שמו - ויש ככ הרבה תעלומות שאני לא רואה שהם הולכים לפתור - וזה די מעצבן . אבל התעלומה הכי גדולה היא מה זה לעזאזל האי הזה XD

JohnLocke

New member
ווינסנט הכלב

בפעם האחרונה שראינו אותו הוא היה עם רוז וברנרד ב1977. לא ידוע אם הם גם קפצו ל2007.

SimsY

New member
מי הולך לזכות השנה בארוויזיון

אם שוב פעם יהיו בעיות בערוץ 1 שתמנע מאיתנו לראות את ההצבעה אני תובע אותם !!!!

koolk

New member
מה התעלומה במגלה עתידות?

כבר בפרק איתו הבינו שהוא סך הכל עשה עיסקה עם משפחה שרצתה לאמץ ילד. הוא בכלל לא התכוון לכל מה שהוא אמר לה.

התעלומה הכי גדולה מבחינתי היא...

איך עלה על דעתם של המפיקים לנסות לתת את התפקיד של קייט ליונג'ין קים ומה בדיוק הנס שגרם להם להתחרט.

austin1

New member
מבחינתי תעלומות שאני רוצה תשובה

הבקתה וכל מה שקשור מסביב ואלואיז

JohnLocke

New member
לגבי אלואיז

אני רוצה להאמין שאלואיז תופיע באחד הפרקים האחרונים, אחרי שהופיעה במציאות ב' ודיברה עם דזמונד על "הפרה". במציאות א' אני יכול להשלים פערי מידע ולהניח שאת כל המידע על העתיד היא קיבלה מהיומן, אבל במציאות ב' לדעתי יש משהו אחר.

אני זוכר

דיברנו על זה שהמספרים מופיעים במשוואת וולנזטי שמנבאת את סוף העולם, אבל עדיין לא ברורים לי הדברים הבאים: 1. איך המספרים האלו גורמים לזכייה בלוטו ולקללה של מזל רע? 2. איך זה קשור למועמדים שקיבלו כל אחד מספר מהמשוואה? 3. כמו-כן יהיה נחמד לקבל הסבר או התייחסות כלשהי גם בתוך הסידרה לנושא המספרים, שבכל זאת הוא נושא די מרכזי בסידרה.

למעלה