ואני רעה
P purple blood New member 29/12/02 #55 למה לפתח אשליות שווא אצל אנשים? לא יהיה בסדר! ובמקרה של אנשים מסוימים זה אפילו ברור יותר....
D Darakan New member 27/12/02 #24 לא... תקראי את ההודעה שלי שוב. וד"א, עינב, זאת שהייתה במועצת חצ"ב לפני שנתיים תחת הדרכה של חני?
א אני לא חורניקית New member 27/12/02 #27 הפורום אני כולה יומיים בפורום הזה וזה די קשה כל בכללים האלה כאן וכל הדברים המשונים כמו ולה וכל מיני אחרים.... אז זה יקח לי אולי קצת זמן להתרגל אבל אני די בטוחה שדפנה תעזור לי בהתאקלמות המהירה... אז מי שרוצה לעזור לי מוזמן....
הפורום אני כולה יומיים בפורום הזה וזה די קשה כל בכללים האלה כאן וכל הדברים המשונים כמו ולה וכל מיני אחרים.... אז זה יקח לי אולי קצת זמן להתרגל אבל אני די בטוחה שדפנה תעזור לי בהתאקלמות המהירה... אז מי שרוצה לעזור לי מוזמן....
G Gum Cigarettes New member 27/12/02 #32 lol זה.. לאפינג אווט לאוד.. (סליחה על העיברית, אין לי כוח). ואני בטי.
T The WizardMan New member 27/12/02 #36 ועכשיו כמו שצריך ... laughing out loud יעני צוחקת בקול רם מתפוצצת מצחוק נשפכת על הרצפה מצחוק זהו אין עוד
ועכשיו כמו שצריך ... laughing out loud יעני צוחקת בקול רם מתפוצצת מצחוק נשפכת על הרצפה מצחוק זהו אין עוד