את זוכרת שאלעד סיפר לנו שנשברה לו צלע? מזה....
N NiGa New member 28/12/02 #53 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!! הרגת אותי יה ג´ף!!!!!!!!!!!!!!!!! חבורה של מטאליסטים או סתם רוסים....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!! הרגת אותי יה ג´ף!!!!!!!!!!!!!!!!! חבורה של מטאליסטים או סתם רוסים....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!
K Katy Cat New member 27/12/02 #15 תפסיקי לפתוח שירשורים! בהתחלה חשבתי שאת לא יודעת איך מגיבים על הודעות, אבל ראיתי שאת כבר כן יודעת. תפסיקי לפתוח שירשורים חדשים כל הזמן!
תפסיקי לפתוח שירשורים! בהתחלה חשבתי שאת לא יודעת איך מגיבים על הודעות, אבל ראיתי שאת כבר כן יודעת. תפסיקי לפתוח שירשורים חדשים כל הזמן!
ק קרקדילה New member 27/12/02 #38 ../images/Emo187.gifהיי זאת אני -עדי !!!!!! את באה לישון אצלי היום ? פרפרית ?
א אני לא חורניקית New member 27/12/02 #42 לישון אמא שלי לא מרשה היא אפילו מוכנה לבוא לקחת אותי באמצע הלילה....
א אני לא חורניקית New member 27/12/02 #40 עדי!!!! עדי עדי´לה עדי קושקוש אולה! אה... ו... מזל טוב!!!!!