מה חושבים חורזים וכותבים

ריקי זו אני

Well-known member
*על פיטורי גלנט?
**על המינוי של ישראל כץ. שר הביטחון?
*** ומינוי גדעון סער , לשר החוץ?
קטונתי מלהציע לנתניהו עצות... אבל אני ליכודניקית רשומה ומשפיעה בפריימריז שהבטיחה ומקיימת שלא לתת את הקול שלי, לא לגנרל ולא לדגנרל... - ולא אכנס להיסטוריה של החבורה הזו... ואיך שהם התעללו בעם ישראל היושב בציון בזמן כהונתם...
א. בוגי יעלון
ב. אהוד ברק
ג. דן חלוץ
ד. אריאל שרון
ה. בני גנץ
ו. אייזנקוט
ז. אשכנזי ועוד ועוד...
גלנט היתה שגיאה נוראה של נתניהו... ואני לא רואה את ה7/10/23 קורה אם היה לנו שר בטחון אזרח...
ושוב... ושוב... ושוב נצביע על שרי בטחון אזרחים...
דוד בן גוריון
לוי אשכול
גולדה מאיר
מישה ארנס
עמיר פרץ...
נוסיף את ליברמן שנכשל ואת בנט שהיה קצין זוטר...

משתפרת1

Well-known member
קטונתי מלהציע לנתניהו עצות... אבל אני ליכודניקית רשומה ומשפיעה בפריימריז שהבטיחה ומקיימת שלא לתת את הקול שלי, לא לגנרל ולא לדגנרל... - ולא אכנס להיסטוריה של החבורה הזו... ואיך שהם התעללו בעם ישראל היושב בציון בזמן כהונתם...
א. בוגי יעלון
ב. אהוד ברק
ג. דן חלוץ
ד. אריאל שרון
ה. בני גנץ
ו. אייזנקוט
ז. אשכנזי ועוד ועוד...
גלנט היתה שגיאה נוראה של נתניהו... ואני לא רואה את ה7/10/23 קורה אם היה לנו שר בטחון אזרח...
דוד בן גוריון
לוי אשכול
גולדה מאיר
מישה ארנס
עמיר פרץ...
מזכירה שר ביטחון בעל דרגות: משה דיין שתהילת מלחמת ששת הימים עלתה לו לראש, וביהירות ואטימות גרר אותנו למלחמת ההתשה ולפיאסקו של מלחמת יום כיפור.

פולגאר

Well-known member
א. בוגי יעלון
ב. אהוד ברק
ג. דן חלוץ
ד. אריאל שרון
ה. בני גנץ
ו. אייזנקוט
ז. אשכנזי ועוד ועוד...
דוד בן גוריון
לוי אשכול
גולדה מאיר
מישה ארנס
עמיר פרץ...
מישה ארנס ז"ל היה אחד משרי הביטחון הטובים ביותר שהיו לנו, כל פעם נקרא לדגל, גם כאשר פרש מהכנסת.

אפרת10512

Well-known member
*על פיטורי גלנט?
החלטה מטופשת, חצופה. להחליף שר בטחון באמצע לחימה זה מטורף. אנחנו הופכים להיות מתאבדים שייעים. ישראל כץ חסר כישורים ואין לו את היכולת לתפקד כשר בטחון - יהיה מריונטה. מסוכן מאוד! במלחמה לא מחליפים אמר בייבי ובסוף הוא עושה זאת, חוסר אחריות משווע. אפשר לחשוב איזה הצלחות היו לישראל כץ במשרד החוץ. מה שמניע את בייבי זה האינטרס האישי והאינטרס הפוליטי. בטחון מדינת ישראל לא מעניין אותו. ובטח לא החטופים

Harrington

Well-known member
מנהל
החלטה מטופשת, חצופה. להחליף שר בטחון באמצע לחימה זה מטורף. אנחנו הופכים להיות מתאבדים שייעים. ישראל כץ חסר כישורים ואין לו את היכולת לתפקד כשר בטחון - יהיה מריונטה. מסוכן מאוד! במלחמה לא מחליפים אמר בייבי ובסוף הוא עושה זאת, חוסר אחריות משווע. אפשר לחשוב איזה הצלחות היו לישראל כץ במשרד החוץ.
יש לו לגמרי את הכישורים הנדרשים לתפקיד. להחליף שר בטחון באמצע מלחמה אכן בעייתי (אם כי מצחיק לשמוע את זה מאלו שבכלל הצהירו בעבר שצריך לצאת לבחירות באמצע מלחמה ;-)), אבל לא היה מנוס. גלנט גרם נזק ממשי, מעבר לכך שהוא ורוה"מ פשוט לא עבדו טוב ביחד.
מה שמניע את בייבי זה האינטרס האישי והאינטרס הפוליטי. בטחון מדינת ישראל לא מעניין אותו. ובטח לא החטופים
כשהאטרף להשמיץ את נתניהו בכל מחיר גובר על יושרם והגינותם של אנשים... כמה חבל שזה קיים.

ai27

Well-known member
*על פיטורי גלנט?
נתנו לו לנצח ולעזוב
חיזבלה וחאס שבורים. זהו
יופי. עכשיו נוכל לגייס חרדים ולסיים את המעט שנותר
מינוי מעולה

SupermanZW

Well-known member
פיטורי גלנט לא יועילו. כץ מבין פחות מגלנט בביטחון. לא נראה לי שמתאים לגדעון סער להיות שר החוץ, הרבה יותר מתאים לו להיות שר התקשורת.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יודע אם זה משנה, בינתיים הרקורד של נתניהו מראה שהסיכויים להפרידו מהכיסא קלושים.
כמו 90% מראשי הממשלה לפניו כמובן. רק אומר :).
אגב יש דרך כזאת והיא לשכנע את הציבור לקראת הבחירות הבאות. זו דרך המלך בדמוקרטיה.

פולגאר

Well-known member
פיטורי גלנט לא יועילו. כץ מבין פחות מגלנט בביטחון. לא נראה לי שמתאים לגדעון סער להיות שר החוץ, הרבה יותר מתאים לו להיות שר התקשורת.
דיי ברור שגנץ יזדחל לממשלה וייקח את תפקיד שר הביטחון וכץ יחזור להיות שר החוץ.

למעלה