מה חושבים חורזים וכותבים

SupermanZW

Well-known member
ביבי יעשה הכל כדי להישאר בשלטון, אבל הכל! אם מכירת המדינה לאיראן יכולה הייתה להשאיר אותו בשלטון גם את זה היה עושה.

Harrington

Well-known member
מנהל
ביבי יעשה הכל כדי להישאר בשלטון, אבל הכל! אם מכירת המדינה לאיראן יכולה הייתה להשאיר אותו בשלטון גם את זה היה עושה.
באסה שאין לזה שום קשר לעניין :). הכסא של ראש הממשלה לא התנדנד כלל.

אבי בן 1231

Well-known member
זה יהיה דיון מעניין, אשמח אם תפתח אותו. לגבי טענתך, מסכים, טרודו מזיק לקנדה וכל עוד הוא ממשיך להיות ראש הממשלה מצבה של קנדה הולך ומחמיר.
זה לא עינייני, אך יש משהו חמור הרבה יותר!!
אין לי עכשיו זמן לפתוח שרשור על נושא זה, אני חייב לצאת לפגישה עוד מעט!!

אכן, ביבי מוכר, מכר וימכור את קנדה ואירופה לאיראן!!
תגובה כזו מטופשת לא מתאימה לך!!!

SupermanZW

Well-known member
זה לא עינייני, אך יש משהו חמור הרבה יותר!!
אין לי עכשיו זמן לפתוח שרשור על נושא זה, אני חייב לצאת לפגישה עוד מעט!!

אכן, ביבי מוכר, מכר וימכור את קנדה ואירופה לאיראן!!
תגובה כזו מטופשת לא מתאימה לך!!!
ביבי מימן את חמאס ואיפשר לו לגדול למימדים שאפשרו את ה7.10.

מטופש? אתה יכול לומר כך, כי זה לא קרה, אבל האם חיזוק חמאס, שכידוע לנו הוא אויב גרוע בהרבה מהרשות הפלסטינית לא מעיד על ביבי שאין לו גבולות? בין הגרוע לגרוע יותר הוא בחר בגרוע יותר

אבי בן 1231

Well-known member
ביבי מימן את חמאס ואיפשר לו לגדול למימדים שאפשרו את ה7.10.

מטופש? אתה יכול לומר כך, כי זה לא קרה, אבל האם חיזוק חמאס, שכידוע לנו הוא אויב גרוע בהרבה מהרשות הפלסטינית לא מעיד על ביבי שאין לו גבולות? בין הגרוע לגרוע יותר הוא בחר בגרוע יותר
הוא טעה, זה נכון, המחשבה היתה שברגע שיהיה רוגע בעזה לא יתחשק להם להילחם במדינה התומכת בהם.
אך להגיד שביבי מכר את המדינה זה שקר והוצאת דיבה!!

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
הוא טעה, זה נכון, המחשבה היתה שברגע שיהיה רוגע בעזה לא יתחשק להם להילחם במדינה התומכת בהם.
אך להגיד שביבי מכר את המדינה זה שקר והוצאת דיבה!!
קראת פעם את האמנה של חמאס? תוכל למצוא תרגומים לעברית ולאנגלית. גם לביבי היה ברור שחמאס תמיד ירצה להילחם בישראל כל עוד יוכל, זו לא הייתה טעות, זה היה בכוונה. סמוטריץ' אף הגדיל לעשות וטען שחמאס הוא נכס.

raya

Well-known member
החלטה אומללה, לגמרי.
כץ לא הצטיין בתפקידים הקודמים שלו, גדעון סער נראה בעיני לא יותר מאשר מלחך פנכה.
המדינה יורדת מדחי אל דחי, וחבל שכך.

Harrington

Well-known member
מנהל
כץ לא הצטיין בתפקידים הקודמים שלו
הוא דווקא נחשב אחד השרים הטובים של המחנה.
המדינה יורדת מדחי אל דחי, וחבל שכך.
אכן. לא יתכן שקואליציה של המחנה הלאומי עושה מה שבראש שלה בלי לקבל את אישור יריביה הפוליטיים. פשוט לא יתכן אני אומר לך!

למעלה