מה חשוב באמת לגברים ?

מה חשוב באמת לגברים ?

היופי או האופי ? והשאלה היא כמובן גם לטווח הרחוק..

זה לא לגברים.

זה לכל בן אדם, גבר או אשה, בצורה אינדיוידואלית. וכמו שאמא שלי הייתה אומרת - אהבה נגמרת, כסף בא והולך, אבל למכוער את אף פעם לא תתרגלי!

AlteX

New member
ואם כבר מדברים על הפלוס...

יש כאלה שדווקא יעדיפו את ה"פלוסים" שמתחת לחזיה...
(וסליחה על הסקסיזם הזמני...)

האופי מנצח BIG TIME

וזה מנסיון, לא שיש סתירה יש גם יפות וגם בעלות אופי משגע, אבל בבחירה בין שניהם האופי מנצח. נכון בזוגיות בכלל ובסקס בעיקר

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif בחורה יכולה להיות יפה אבל

משעממת, שטחית עם מוח של בוטן...

אל תהיו כ"כ מתוקים..

תראו לי פה מישהו אחד שלא יהיה איכפת לו שחברה שלו "כוניפה" אבל עם אופי טוב.. ברור שדבר ראשון שמסתכלים עליו זה היופי, אם אני יימשך ליופי אני ימשיך משם..ולאט לאט נראה אם אני נמשך לאישיות שלה ולכל מה שמסביב. אבל דבר ראשון בהחלט זה היופי..

Sefy

New member
Sorry To Disappoint You

But one of the reasons I prefer meeting girls from the net is because here you first get to know their personality, no matter what they are looking like. So I don't care much how she looks like, as long as she is a great person under her looks, cause personality is a lot more important then having a Barbie Doll to look at.​

תראה..אני עדיין עומד על דעתי..

אני לא חושב שאני יוכל לקיים מערכת יחסים נורמלית עם בחורה שאני לא נמשך אליה מבחינה חיצונית,טוב ? אתה אוהב להכיר מפה בחורות רק בשביל להכיר את האישיות שלהן קודם ? נשמע לי קצת לא מציאותי.. אני רוצה לראות שאם תיפגש איתה והיא לא נראית לך מבחינה חיצונית שאתה תמשיך בקשר הזה רק בגלל שמבחינת אישיות היא כבשה אותך..

למעלה