מה חשוב באמת לגברים ?

Sefy

New member
Again Gonna Disappoint You

You might be like that, but it's obvious a lot of others are not, and even now i'm staying at a place of a girl i've talked with for 6 year on ICQ, and because I know her, she's a lot more attractive then she would have been if I hadn't known her. I Would have a relationship with a girl that i'm attracted to her on the personal level, while i'll ignore a girl which i'd only be attracted to her phsyicaly. Might not be realistic to you, but that's cause you are stuck on looks, i'm not.​

אני יודע שקיימות הקלישאות האלה..

"בשבילי את הכי יפה בעולם" גם אני השתמשתי בהם לא פעם..
אבל אני חושב שאם אני לא יימשך לבחורה מבחינה חיצונית לא תהיה לי האפשרות להכיר את האופי שלה.. ככה אני בכל זאת..

Sefy

New member
..I Have no problem with that

As long as you don't decide for everyone that they are fake if they don't think or do the same way you do. Cause I'm one of those weirdos that whatever I say, I also do. That's how I am.​

חוששני שאני בדיעה של שוקו..

נשמע טיפה טיפשי ושיטחי..אני יודעת.. אבל אני חושבת שבמערכת יחסים צריכה להיות משיכה בין השניים ואם אין את המשיכה הראשונה ,לא תהיה האפשרות להכיר גם את מה שבפנים..

פטושקי

New member
לצערי הרב אני נאלץ להסכים אתכם

במלחמה הנצחית שבין האופי ליופי, היופי לוקח בהליכה... היופי (והגוף) הוא פורקן גופני פרימיטיבי ועילאי אשר בהשוואה אליו נראה האופי (והמחשבה) כסוג של מחלה או דחף פתולוגי להשליט סדר...

Sefy

New member
That's why you'll never be Happy

Cause beauty disappers and fades. While personality and Charcter last forever. So your relationships will end up short, while mind will be a much longer and loving. Sure, you'll have "loads" of short relationships, or should I call it sex partners cause love is rarely involved in it, more like lust, and as for me, it will take long till I have a relationship, but when it will happen, it will be long and loving.​

פטושקי

New member
אבל ספי, אתה כבר מדבר על אהבה ממש

ואילו אני עדיין בקטע של קשר העין הראשוני (והביקורתי) של טרום בדיקות גוף ויזואליות-הדדיות...

Sefy

New member
ומאיפה אתה חושב שזה מתחיל ?

בטח לא מיופי... אלה מאופי...

פטושקי

New member
לדעתי, רק אדם ה"רעב" לאהבה מסוגל

להשאר אדיש לחלוטין ל"תכונות אופי" פיזיולוגיות-חיצוניות, לדלג עליהן ולעבור היישר אל המהלך השלישי-רביעי, דהיינו אל הבפנוכו של האדם.

Sefy

New member
זו דעתך, כי אולי אתה מחפש רק סקס

אז לך זה "מהלך" ראשון! לי ולהרבה אחרים זה לא. ולך חיצוניות זה תכונות אופי. אז לך בטח יש יזיזות, כי ברגע שאתה מגיע לאופי, זה נגמר.

פטושקי

New member
ספי, לא תמיד זה כפי שזה מצטייר

מבחינתי, הסקס הוא בעיקר אמצעי תקשורת ורק אחר כך כלי לפורקן ושחרור. באמת שאינני חושב שסקס הוא הדבר החשוב ביותר בזוגיות טובה (אישיות ואופי הרבה יותר חשובים בעיני מביצועי מיטה). "תכונות האופי" אשר ייחסתי לחיצוניות נכתבו בציניות. אני מעריך מאד את גלוי הלב שלך כמו את סולם העדיפויות שלך אצל בת הזוג הראויה (אני אפילו קצת מקנא בך).

פטושקי

New member
אני בטוח שאתה לא תמים

התכוונתי לומר שבעיני, הדברים אשר אמרת לגבי התכונות המעניינות אותך אצל אשה, מעידים על תום ויכולת לבטא את הצד הנשי שבך. אתה גם חף מציניות. ואתה עוד שואל מדוע אני מקנא?

Sefy

New member
אני לא יודע על הצד הנשי שבי...

אבל לא נעצבן את המנהלת שלנו

למעלה