עשה מה שאתה חושב עם הפירוש שלך לחוק
הבקשה שלך צריכה לבוא ממקום של הגינות לפחות, בעל המתכון כבר מזמן הלך לעולמו לצערי, אני מדבר על הגינות. לא ראיתי אפילו התנצלות של הכותבת.
כמי שמכין ריבות בלי סוף (ולא לצריכתי) תפוח עץ אחד לא יוסיף מאומה מבחינת הפקטין, יש צורך בלפחות 4-5 תפוחים, קליפות וגרעינים בשקית לקבלת כמות הפקטין הנחוצה ואם לא מוסיפים פקטין באבקה או נוזל (כמוני) מכיוון שבאפרסקים כמות הפקטין מועטה.
בהכנת ריבות/מרקחות מפירות רכים זמן הבישול צריך להיות קצר, זה כולל השריה מוקדת בסוכר ובישול קצר בכדי לשמור על מרקם מקסימלי של הפירות.
מקווה שעמדתי הובנה, מתן קרדיט זה המינימום שנדרש.
סוף
הבקשה שלך צריכה לבוא ממקום של הגינות לפחות, בעל המתכון כבר מזמן הלך לעולמו לצערי, אני מדבר על הגינות. לא ראיתי אפילו התנצלות של הכותבת.
כמי שמכין ריבות בלי סוף (ולא לצריכתי) תפוח עץ אחד לא יוסיף מאומה מבחינת הפקטין, יש צורך בלפחות 4-5 תפוחים, קליפות וגרעינים בשקית לקבלת כמות הפקטין הנחוצה ואם לא מוסיפים פקטין באבקה או נוזל (כמוני) מכיוון שבאפרסקים כמות הפקטין מועטה.
בהכנת ריבות/מרקחות מפירות רכים זמן הבישול צריך להיות קצר, זה כולל השריה מוקדת בסוכר ובישול קצר בכדי לשמור על מרקם מקסימלי של הפירות.
מקווה שעמדתי הובנה, מתן קרדיט זה המינימום שנדרש.
סוף