מה יהיה עם המשפחה של ליהי? הם לא מתכוונים

Rach31

New member
מה יהיה עם המשפחה של ליהי? הם לא מתכוונים

לפנות להפקה על מה שבן עושה לליהי? הוא ממש מפעיל עליה לחץ להתקרב אליו ולהיות איתו - זה כך נראה עם כל האיומים המוסווים האלה כמו איתן רק צריך לדעת שאת איתי ואז הוא לא ידיח אותך או אני רוצה מלא נשיקות עכשיו... מה קורה עם זה? זה ממש קשה לי, היא בסה"כ בחורה צעירה שככל הנראה אין לה כוח לעמוד מול הלחץ המוסווה הזה. מישהו צריך לאפס את המתעלל בחיות הזה\מפעיל לחץ הזה! מה נסגר איתו? מה נסגר עם ההפקה? ומה נסגר עם המשפחה שלה? אם זו הייתה הילדה שלי\אחותי הייתי פורצת לשם בכוח!

Rach31

New member
זו רק דעתי ואני לא מתיימרת לדעת את כל מה

שקורה שם אבל ממה שאני שומעת פה בפורום זה ממש חורה לי...

meytula

New member
זאת בעיה שלה שהיא מוכרת את גופה ונפשה

כי היא יכולה להגיד לא אבל היא יודעת שזה יעלה לה בהדחה והיא מעדיפה למכור את גופה בשביל עוד שבוע בוילה.עצוב הוא לא עושה שום דבר בכח!!

meytula

New member
הבחירה בידיים שלה

אם היא תגיד לא.הוא לא יעשה בכח

merilue

Well-known member
מסלידה חזרתי לשוב רחמים על ליהי תוך כדי צפיה

לא יאומן!!איך הפסיכולוגית שם לא עולה על זה??שהבחורה במצוקה רצינית כ ו ל ם בבית מושכים אותה לכיוונים שונים,בא לי שהיא תיצרח שם על כולם:"עזבו אותי בשקט כבר,חיות טרף שכמותכם!!!!"

Klayhamn

New member
אם המשדר המרכזי הצליח לשנות את דעתך

סימן שההפקה הצליחה במשימתה לעצב אותה בהתאם לרצונה

merilue

Well-known member
קליי אם תקרא הודעות קודמות שלי

אני נעה מרחמים לסלידה בקשר לליהי-מצד אחד רחמים עליה שהיא נגררת ואין לה שליטה על זה מצד שני סלידה לעובדה שהיא לא משתנה וגם לא מנסה להשתנות לא הפרק הוא ששינה לי משהו לגביה,אך הפרק בהחלט "ביים" את כל הסצנות שראיתי ביום יום בצורה רציפה ומדוייקת למה שאני מרגישה כלפיי ליהי--נגררת בצורה קיצונית,נמשכת לכל הכיוונים ללא שום דיעה או רצון משל עצמה,וההוכחה לכך-שהיא בוכה המון,נשברת ליהי אמורה להיות מאושרת שיש כביכול גבר שאוהב אותה,והיא לא בשום תחרות מזופתת על גבר כמו רובן שם בבית לכן אני מסיקה שהשבירה שלה נובעת (וזו דעתי בלבד)מהניגוד בין מה שהיא מרגישה לבין מה שהיא עושה בפועל-אחד בפה אחד בלב ליהי מרצה את כל הסביבה שלה,חוץ מאת ליהי עצמה-עצוב

Klayhamn

New member
אני מסכים עם כל מילה

רק שאני לא חש הרבה רחמים כלפי מי שיש להם הכח לשנות ולשפר את מצבם, אך הם אינם עשים בו שימוש. ליהי היא זו שאחראית למצבה, לא אף אחד אחר. אף אחד לא כפה עליה את עצמו (לא קרן ולא אתי), אף אחד לא התעלל בה שם, לא הכריח אותה לעשות דבר... כל מה שהיא עושה שם הוא בחירתה שלה להגיד שליהי לא אחראית למצבה זה בעייתי מאוד.

אביבה75

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאהבתי את התגובה שלך קצר ולעיניין

merilue

Well-known member
יש אנשים בעולם הזה שאין להם,אופי מספיק חזק

ליהי נמנית עם האנשים חלשי האופי-שנגררים אחרי אנשים חזקים יותר אני בהחלט מכירה אנשים כמו ליהי,זו לא סוגייה יוצאת דופן במיוחד לחלקם של אותם אנשים חלשי אופי,עומד אדם חזק אך בעל השפעה טובה,וחלקם,כמו במקרה ליהי,מובלים ע"י אנשים ארסיים מה תמליץ במצב כזה??יש פעמים(רבות)שגם אני מסכימה לדעה הרווחת,שליהי אחראית לעצמה,והיא האשמה היחידה,אבל יש פעמים שאני אומרת לעצמי,ואם היא כזאת,ולעולם לא תוכל להשתנות??לא בגלל שהיא לא רוצה,אלא בגלל שהיא לא יכולה,לא טמועה בה התכונה של מרד ולצאת נגד,אולי היא צריכה בוגר שיוביל אותה וילמד אותה לבחור בחיים את הדבר הנכון יותר,בשבילה ליהי מודעת לבעיתיות בה,זוכר שהיא אמרה על עצמה,שאמרו לה כמה פעמים שהיא נגררת בחוץ? זה לא שהיא לא אחראית לעצמה,בוא לא נגזים,אלא בהרבה מקרים היא פועלת מתוך לחץ חברתי,פחד,דחייה לא יודעת כבר רשמתי בעבר על עיניין בן וליהי שאם יש מצב ובאמת בן לוחץ אותה לפינה,והיא בגלל שרוצה כ"כ להישאר בתכנית,עושה דברים בניגוד לרצונה,יש פה בעיתיות מסויימת,ואל להפקה לשתוף ידיה מאחריות כי "כל מה שהיא עושה שם הוא בחירתה שלה",בכל אופן לשים לב יותר אם מופעלים עליה לחצים שמשפיעים על שיקול הדעת ואולי כולנו טועים והיא ובן מאוהבים עד לשד עצמותיהם ואנחנו הציניים פה,מי יודע

רינתי77

Active member
אם ליהיא העידה על עצמה שכבר אמרו לה

בחוץ שהיא נגררת, אני מקווה בישבילה שהיא תלך ותטפל בעצמה ןתפתור את הסוגיות הבעייתיות שגורמים לה להתנהגות זו. מכל מקום, לפי התנהגותה עד כה בוילה, ברור שהיא עדיין לא עשתה דבר בנידון. גם חוסר פעולה יש בו כדי להעיד על האדם. כמו כן, הבעיה הגדולה ביותר שלי, אישית, יש עם ליהיא היא הבחירה שלה להיצמד, מן ההתחלה ממש, לקרן ואתי. מעולם לא קיבלתי את הרושם שהיא מסתייגת כהוא זה מההתנהלות שלהן , אלא להיפך, היא לקחה חלק פעיל ביותר בריכולים המרושעים ובחרם זה או אחר עליו החליט הצמד.

merilue

Well-known member
מסכימה בהחלט

את אומרת שהיא בחרה להידבק לדמויות שליליות,וזה כבר מעיד על אישיות די דומה להן(קרן אתי) כן,צודקת בהחלט

noaxxx

New member
את חושבת שאם איתן היה בעניין שלה..

היא לא היתה קופצת על ההזדמנות? היא היתה מתנהגת איתו כמו עם בן?

merilue

Well-known member
אענה לך בשאלה(כי אני לא בטוחה)

את חושבת שלליהי היה את האומץ,להיות עם איתן,ולצאת כביכול נגד קרן?? יש מצב שהיא הלכה בכיוון בן,בגלל שלא היה לה את האומץ למצמץ לכיוון איתן,בגלל קרן?

היא חיפשה במה להיאחז, כדי גם להישאר

וגם לא להידחף לקרן. יש מצב, שתצא קרחת מכל הכיוונים.

noaxxx

New member
ליהי בחיים לא היתה הולכת נגד קרן ב 100%

בגלל העבר של ליהי עם חברות הילדות שלה שנטשו אותה כולן, לא תיקח סיכון לאבד חברה, והיא כבר הצהירה מס' פעמים שהכי חשוב לה לצאת מהתכנית עם החברות של קרן. היא גם סיפרה שנאלצה למצוא חברים חדשים וכו'.. אני תוהה לגבי מצב היפותטי שבו קרן לא בתמונה, בהנחה ואיתן היה שם על ליהי עין מהיום הראשון, אם היא היתה זורמת איתו בנישוקים והלאה, או לא. ולפי איך שאני זוכרת אותה מהשבועיים הראשונים אני בטוחה שכן. זו הסיבה שהיא כ"כ דוחה בעיני עכשיו, כי זה ברור לי שביישנות זה לא העניין שמשחק אצלה עכשיו. לדעתי זו גם הסיבה שהיא איבדה את כל החיוניות שהיתה בה בהתחלה והיא רק הולכת ודועכת.

למעלה