מה יהיה עם המשפחה של ליהי? הם לא מתכוונים

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifוכל מילה נוספת מיותרת בעצם לא

חשבתי שנאלץ לוותר על הניתוחים שלך בגלל שאתה מנהל שמחה שטעיתי

סביר ביותר שבחורה שלא נידלקה מיד בתחילה

כמו שבן כלפיה. במשך הזמן תיפתח יותר כלפיו ותרגיש יותר חופשיה במשך הזמן ותשנה דעתה . לפי מה שראינו אצל הפסיכולוגית היא חוותה בגידה וקשה לה . כמו כן , מי שבא לתוכנית כזאת לא חייב לנהל יחסים אינטימיים עם בחור.

ראשית,בואי ננקה את השולחן ממבוכה מול מצלמות.

כל הנמצאות והנמצאים שם ממש אבל ממש לא נבוכים מול מצלמות,זה פשוט סתירה למהות שם. לגבי מבוכה מיחסים רומנטים מול מצלמות,במקרה הנ"ל של ליהי אני לא מסכים,ליהי היא אדם יחסית לשאר הבנות שם תוססת מאוד,חברותית מאוד ופי כמה שיחות שליקטתי שמיעתית וראייתית ממנה עם קרן היא ממש לא טיפוס ביישן. האישיו הוא בבחור ולא בליהי עצמה,בן פשוט לא עושה לה את זה מספיק.בחור אחר כן היה עושה. הסיטואציה העצובה מבחינתה שכמעט כולם שם דוחפים אותה לידיים שלו אם זה בן עצמו,קרן ואתי,המיסטיקנית ההזויה שהיתה,וגם היא עצמה כדי להציל את התחת שלה מהדחה.מה שבסיכומו של יום הוכיח את עצמו. בחוץ לא נראה לי שהיתה לה את הסבלנות שיש לה כיום כלפיו.

יתכן שעובר עליה משהו וקשה לה להיפתח

אך היא גם לא חייבת. אני חושבת שיש לה עדין הסתייגות ליחסים אינטימיים בפראסיה.

מיקמיק 7

New member
הישרדות פלורידה,כנסו!

שלום, אני ועוד כמה חברים החלטנו לפתוח משחק הישרדות מושקע ומעוצב. אנחנו מחפשים קאסט מגוון ומעניין,שיהיה בעיקר פעיל. כמו כל משחק הישרדות הפעם הלוקיישן יהיה פלורידה,אך הפעם נוסף טוויסט מהגרסא האמריקאית,אי הגאולה.כלומר מתמודד שישהה באי הגאולה יוכל לחזור אוטומטית למשחק.מועד החזרה לא יהיה ידוע וכמו כל משחק הישרדות אתם יכולים לצפות להרבה הפתעות ;) המשחק צפוי להתחיל כנראה בתחילת ספטמבר או אפילו פחות. רק רצינו לדעת אם הנכם יכולים לאשר השתתפותכם,במידה וכן מספר ימים לפני פתיחת המשחק ישלח אליכם טופס ההרשמה + הקומונה של המשחק. בנתיים אם בא לכם להירשם ולהתחיל לשחק,שלחו אליי מסר בחזרה עם אישור השתתפותכם,הלינק לקומונה לפתיחת ההרשמה תישלח אליכם בחזרה ותוכלו להירשם! מצפים למשחק אדיר,מעניין ושווה בהחלט! ~צוות הישרדות פלורידה~

survivorUS

New member
חח נשמע מעניין...

אני כבר בן 27 אבל מכור להישרדות אמריקה . נשמע מצחיק לשחק הישרדות באינטרנט . אני אשמח לנסות :)

למעלה