מה יהיה עם המשפחה של ליהי? הם לא מתכוונים

איציק911

New member
עזבו את זה שבן מכוער זה לא לעניין

מה שגרוע בו שהוא פשוט אדם רע ושפל... החיצוניות שלו פחות מענינת (יש לו פנים עקומות ומעוותות)

adiyon2

New member
אם ליהיא היתה הבת שלי

הייתי דורשת מההפקה להוציא אותה. יכול להיות שיש לה טראומה מהעבר, טראומה שצצה על פני השטח בגלל התנאים של הוילה, זה מקום לא פשוט, והיא צריכה לצאת כמה שיותר מהר.

קשקשה9

New member
אם ליהי היתה הבת שלי הייתי מלמדת אותה מגיל

קטן מהי אסרטיביות ולהיות אדון לעצמה ולחשוב עצמאית ואז..... לא היה צורך להוציא אותה מהבית

JasPoint

New member
עצוב שגם הפסיכולוגית דוחפת את ליהי לידיים של

בן. הטיפול האישי שלה בחדר הפסיכולוגית הפך לטיפול זוגי. לא נותנים לה להתנתק ממנו. מסכנה ליהי, נכון היא יכולה לסיים את זה אם היא רק תגיד לא, אבל כנראה היא לא מספיק חזקה בשביל זה. אם היא אומרת לא היא בחוץ, וקשה לה לוותר על המקום שלה שם. עצוב לראות איך היא אומרת לקרן ואתי שבן מגעיל אותה, אבל הן בכלל לא מקשיבות לה ומעודדות אותה להיות איתו. היום בפרק ראו איך היא נענית לרצון של בן "להרדים" אותה, ולמחרת היא אמרה לאתי שהיא בכלל לא רצתה שהוא יהיה שם. היא פשוט לא מסוגלת להגיד לא. המשחק הזה לא שווה את הסבל שלה.

JasPoint

New member
מה הקשר לאתי? היא אמרה לקרן שהיא נגעלת מבן

רואים גם שהם לבד ואתי לא בסביבה שלא נוח לה המגע איתו. הכל מאולץ ביניהם והיא בכלל הרבה יותר מאושרת שהוא לא נמצא לידה.

אני חושבת שהכל נובע מכך שליהי מתביישת

לפני המצלמות, כי היא בפרוש אמרה לפני כמה ימים על הדשא שימשיך להיות לידה.הוא אמר לה שלא יכול להמשיך עם יחסים כאלה. ליהי רוצה בקרבתו אך מתביישת או לא רוצה להיפגע !

adiyon2

New member
ולהסתובב בבגד ים לפני המצלמות זה לא מביך

אם את מאוהבת וזה עובר, אז זה נראה יפה, אמיתי ונעים בעין

תאימיני לי אחות,שאם איתן היה מעונין בליהי היא

לא היתה מתביישת לשניה,ליהי גם סיפרה בכמה שיחות ליליות עם קרן שבושה היא לא תכונה שמצויה בה בקשרים עם בנים או אקסים קודמים שלה היא יודעת טוב מאוד להיות מינית שהיא רוצה,עם גבר שהיא נמשכת אליו בטירוף,פשוט במקרה הנוכחי אין משיכה ,או אבה ממבט ראשון,אפילו לא מבט שני או שלישי,זו אהבה מהכרח,מתלות,מפחד זה כן.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אגב, מרוב יובש, עברתי ל-"פוליטיקה" בערוץ 1. העם דורש צדק חברתי!

ממש לא,זוהי מבוכה מול מצלמות לגבי יחסים

אינטימיים. יתכן שבאמת היא לא בישנית בקשרים עם בנים. אך מול עיני כל הצופים בה מהבית ,היא די נבוכה. עובדה שביום שבן התרחק ממנה יום שלם ואחר כך אמר שהוא לא יכול להמשיך כך, היא ביקשה שימשיך להיות לידה.

Klayhamn

New member
בלתי סביר בעליל

ביום של הנשיקה הראשונה בין דניאל ואיתן, כשליז חטפה את התקף ההיסטריה שלה והתחילה לדבר על כמה זה זול ובזוי, היא רצה לאמבטיה וסיפרה לכולם מה היא חושבת. קרן וליהי היו באמבטיה, וליהי אמרה: "מה חשבת, שהוא יהיה פה עם כולנו 3 חודשים ולא יהיה כלום, ובסוף התקופה הוא יגיד למישהי אחת: "אני בוחר בך" ואז ינשק אותה?" מדוע את חושבת שמישהי שכל כך ביישנית ונבוכה לעשות דברים כאלה (כמו סתם נשיקה) מול המצלמות -- תלך לתכנית ריאליטי שכל הפואנטה שלה היא פורמט כמו של הרווק? מה לדעתך היא חשבה שיהיה? שישחקו שם גוגואים? זה תירוץ מגוחך שהיא אימצה כדי לתרץ את הסלידה שלה מבן ואת הדיסוננס הקוגניטי שהיא נמצאת בו, בין הדחיה הבסיסית שלה ממנו - ובין הלחץ החברתי שיש עליה להיות איתו + הסכנה שטמונה בדחייתו (הדחה מהתכנית). לאט לאט היא מצליחה "לבלוע את ה-
" ולשכנע את עצמה שהיא בעצם "רוצה" להיות איתו. אבל כל שפת הגוף שלה (ולפעמים גם הדברים שלה) משדרים בדיוק ההפך. הסיבה שהיא ביקשה שהוא "ימשיך להיות לידה", זה כדי שהוא לא יחשוב שהיא מיותרת בבית ויעיף אותה. והנה, תראי, זה עבד, היא עדיין בבית למרות שהיא הועמדה כבר איזה 4 פעמים להדחה, ולמרות שהיא בין הכי פחות פופולאריות ותמיד נמצאת בתחתית הסקרים - ושגם בבית היא הייתה NON-PERSON כמעט עד שבן שם עליה עין. לא הייתה לה שום דעה משלה, שום עמדה, רק חזרה כמו תוכי אחרי חברות שלה.

למעלה