אני לא מבין אותכם
זאת עובדה שמטוס נכנס לתוך ביניין, לא על זה הוויכוח. ואגב, הם הראו בסרט שלא מעט מטוסים נכנסו בלא מעט ביניינים. הוויכוח בנוגע לתאומים ולביניין 7, היא על זה שהביניין קרס בצורה מסודרת מדיי- קריסה פנימית מהיסוד. לא יתכן שדלק גרם לפלדה למוס, זה פשוט לא מדעי. אבל ניחא, נגיד שכך באמת היה. הביניין היה נופל בחלקים, בצורה אקראית ולא מבוקרת. בנוגע לביניין 7... הוא היה בצד השני של הרחוב ולא פרצה בו שריפה... לידו היו ביניינים שכן פרצה בהם שריפה (והיא כובתה). הסיבה הרישמית לקריסה של הביניין הינה שהוא נפגע מהחלקים שנפלו מהתאומים. ניתן להוסיף שהוא הביניין היחידי שזה קרה לו, ולשאר הביניינים לידו לא קרה כלום... כלום. ההנחה הטבעית וההגיונית אומרת שמשהו מוזר קרה פה- ואז הולכים ורואים ששלושת הביניינים האלה הוחזקו ע"י אותו בן אדם. ושאחראי בטיחות בהם היה מרוין בוש (אח של גורג הבן) שעבודתו הופסקה בבוקר של ה 11 בספטמבר. אגב הביניין קרס ב 5 אחרי הצהריים... מהקריסה שלו לא נפגעו מבנים מסביב. היתה תוכנית בערוץ נטשיונל גיאורפיק על הריסת מבנים (לפני איזה חודש חודשיים), ושם הם אמרו שוב ושוב שהבעיה הכי גדולה בהריסת ביניין היא שצריך לדאוג שהוא יקרוס פנימה ולא יפגע בביינים אחרים. אני לא רוצה להצטייר כסנגור של הסרט הזה, אני פשוט רוצה לדעת מה אתם חושבים ואיפה הנקודות תורפה שלו. דבר אחד אפשר לומר בבטיחות בכל מקרה, שיקרו לנו, למה? מי? איך? - את זה אפשר רק לנחש. אני חייב לומר שספקנות זה דבר טוב, אבל תטילו ספק בהכל, גם בממשלה שלכם וגם בחוקי ניוטון וגם בכל דבר שאי פעם אמרו לכם. הכל יתכן. אני מופתע לקבל תגובות כאלה בפורום שעוסק בפוליטיקה עולמית, אתם אולי צריכים לדעת הכי טוב איך דברים כאלה יכולים לקרות, ושלפעמים מלחמה פסיכולוגית היא דבר הכרחי. אגב, אני סטודנט להנדסה באתא, ואני מודע מאוד לחוקי אנרגיה ותנע. זה לא מסביר למה ביניין יפול בצורה כזאת, וממתי כל כך קל להתיך פלדה.