מה יותר- חולני או גאוני?

Noamt82

New member
סוכנים אפגנים?

אני יהודי... מותר לי להיות אנטישמי") אני לא מבין מה קשור סוכנים אפגנים, וגם אם כן... מה הבעיה?

jdpworld

New member
כוסות רוח למת

ישן נושן מופרך לגמרי וגם לא מתימר. תמיד יהיו מספיק נאיבים שיניעו הגלגלים קדימה, וישמנו החשבון של יוצריו. מסננת יש בה פחות חורים.

Noamt82

New member
כמה אמירות יפות וחסרות תוכן:)

אני לא חושב שאני נאיבי, אבל יכול להיות. איזה חורים? אתה לא חושב שבגירסא הרישמית יש יותר חורים? ראית את הסרט? אני לא ניסיתי לסכם אותו, ניסיתי ליצור עיניין כדי שתראו אותו.

amazone

New member
זה לא יכול להיות בעקבות העובדה

הבסיסית שבוש ובלייר מוצגים בתקשורת כחולי מלחמה ובוש לפחות עם חצי מבעלי התפקידים הבכירים הסובבים אותו בכלל לא מעוניינים לנסות להבחר לקדנציה שניה בגלל שהתדמית שלהם נפגעה [מלבד מזכירת המדינה]

Noamt82

New member
עובדה מעניינת

במיוחד שהוא כבר זכה בקדנציה שניה, היו בחירות... ראשונות עם אל גור שניות עם גון קרי נזכרת?

amazone

New member
בנוסף

זה לא מסביר למה בדיוק נחתו על הפנטגון כמעט נחתו על הבית הלבן [למרות שבוש לא היה שם] וכן הלאה

matan69

New member
טוב נהנה כמה תשובות מאוד פשוטות

1 ו 2 - היה ניתן לעשות את זה בשלבים, גם בלי כזה אירוע גדול. זה שאלה התוצאות שלו לא מוכיח שבאמת היתה פה קונפירציה. לפי זה, כל אירוע רע שיש לו איפשהו תוצאה חיובית - הוא מכוון. 3 - זה בולשיט. אף אחד לא כרה זהב ממתחת לתאומים. מה נסגר איתך? עובדה שכל כך קל לבדוק - ואתה מאמין לה כאילו כלום? מרבצים של מאה מליארד דולר על כמה קילומטרים?! מה נראה לך?! 4 - לא היה שום שינוי במצב השוק לפני. יש סחר עצום במניות כל יום. 5 - הכלכלה האמריקאית נפגעה ובקשיים מהמלחמה כתוצאה מהעלייה במחירי הנפט. זה ידוע שמלחמה גורמת לעליה במחירי הנפט, לא כל שכן מלחמה במדינה כמו עירק. 6. לידיעתך, הבניינים היו מבוטחים כנגד נפילה של רק אחד מהם (לא משנה איזה) כי הטענה היתה שלא סביר בעליל ששניהם יתמוטטו. מעבר לזה, אתה אולי לא "צר אופקים" אבל בהחלט הגיע הזמן שתתחיל לבדוק את עצמך . אין כזה דבר טמפרטורת בעירה של דלק. יש כמות אנרגיה שמשתחררת על כל גרם דלק שנשרף. כמה שתשרוף יותר דלק, ותרכז את האנרגיה במקום צר - הטמפרטורה תעלה ותעלה. הבניין היה מוחזק על תשתית פלדה. כל מה שהחזיק אותו באמת היו מוטות פלדה. פלדה לא נשברת היא מתכופפת, ונחלשת ובסוף *כן* נשברת. כשהקומות העליונות קרסו - המכה שהן נתנו לאלה שמתחתן היתה מספיק חזקה למוטט אותן וככה הבניין קרס מלמעלה למטה. קשה לקרוא לזה מסודר. בנינים לא נופלים הצידה. ובנימה אחרת כל הקונספירציות האלה - מאוד קל ליפול בפח. החוכמה היא לראות את תהסרט, ובזמן שאתה מסתכל עליו, לא לחשוב "וואי זה נכון!" אלא "האם אני מצליח להפיל את העובדות בסרט?". כבר פה נתתי לך כמה עובדות יבשות ופשוטות (3 ו 5 לדוגמא) שמספיקות בשביל להעלות סימני שאלה ביחס למניעים של היוצרים של הסרט.

K i R i

New member
דווקא 3 ו 5 כן נכונים א-ב-ל

הזהב באמת סיפור שאף אחד לא יודע מה נסגר איתו.. מצאו חלק אבל חלק נעלם. אולי זה הפך למצב צבירה של נוזל ונעלם. בכל מקרה זה לא מניע!! למה פשוט לא לחפור מתחת ולהוציא אם כל כך רוצים?! למה לפוצץ בניין?! ולגבי 5. כן היה סחר גדול בבורסה כמה ימים לפני אבל אלה היו מוסלמים שידעו על המתרחש ולא הFBI או שום דבר שקשור לממשלה.

Noamt82

New member
אני מצטער

התשתם אותי. אני אענה בקצרה, כבר מאוחר. כן היה זהב מתחת לתאומים, תבדוק את זה, שמרו שם זהב בשביל כמה בנקים בעולם. היה סחר גבוה מאוד במניות באותו יום, אני לא זוכר פי כמה המחזור היה יותר גדול, תראה את הסרט, או שתבדוק במקומות אחרים. יש כזה דבר טמפרטורת בעירה של דלק, זה לא ככל שיותר, זה נשמע הגיוני שזה יהיה ככה- ככל שתשרוף יותר ככה זה יהיה יותר חם- אבל זה לא. אני מפסיק לדון בנקודה על איך שהם התמוטטו, אני לא מהנדס ביניין וגם לא אתם לפי מה שאני יודע. בא לא נכנס לדברים שאנחנו לא מבינים בהם, אני עדיין אל חושב שככה צריך היה ליפול הביניין. תודה על ההתעיינות בנאיביות שלי, אני אשתדל להיות יותר ספקן.

bipolar

New member
כסף כסף כסף

זה כל הסיפור. אה, ושגעון גדלות. האם נכנסת לאתר שפרסמת את הלינק אליו? אני לא מדבר על הסרט. הסיכוי שאני אבזבז שעה וחצי על איזו תיאוריית קונספירציה הזויה, שערוכה בצורה מגמתית ע"י במאי סוג ג' (ראיתי את 5 הדקות הראשונות), הוא אפסי. האתר שפרסמת מספר סיפור חביב. השיטה ברורה וידועה. ממבו ג'מבו של נתונים מדעיים שכתובים אחד אחרי השני, שלא אני ולא אתה באמת נוכל להכיל ולהבין, בטח לא האמריקאי שונא בוש הממוצע. והבדיחה של ההצעה למליון דולר, למי שיוכל לענות על השאלות (הפיזיקליות כמובן). בוא ואני אסביר לך את ההגיון הבסיסי שלי. קרא לזה תיאורית קונספירציה נגדית. טיול קצר באתר מגלה את האמת העצובה. פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים. כמה כבר עולה להעלות אתר ולכתוב בו שטויות? גרושים האמת. מאחורי האתר כמובן עומד נדבן ידוע. כמובן שמפרסמים את התמונה שלו. ואני אומר... שגם אם הוא קיים, אני מסתכל עליו כמו איזה ארקדי גדאימק אמריקאי שכזה. ומה יפרסם אותו יותר מקריאת תיגר על הממשל האמריקאי ועל הטראומה הלאומית הגדולה ביותר? סוף כל סוף יש לו ייעוד, חיים. הכת הבלתי נגמרת של אוהבי הקונספירציה בארצות הברית, משולים בעיני לאוהדי בית"ר שחיכו למשיח. אז הנה הנה ה"פילנטרופ" השאיר משהו אחריו. האם מעבר לעובדות בעמוד הראשי נכנסת אל הלינקים השונים? כנסים. הרצאות. ספרים. סרטים. תעשיה שלמה מתוזמרת ומכוונת. ממש הקמת תנועה לגילוי האמת. האם התקשרת למספר ה"חינם" ותרמת מעל 500$ להפעלת האתר ושאר הפעילויות (שמשום מה לא מפורטות), כי ריגש אותך שאף אחד מהפעילים לא מקבל משכורת? ציפור קטנה לחשב לי שהם מתכוונים לאסוף 2 מיליארד דולר, לבנות מכונת זמן, לחזור ליום האסון ולצלם אותו מזוויות חדשות. האם נכנסת אל החנות המקוונת וקנית ב- 37.45$ בלבד את ה- chicken hawk sweat-shirt, כדי שגם אתה תוכל להסתובב בגאווה עם הקונספירציה לעיני העולם? או שאולי בחרת באחד הספרים דווקא. מהסתכלות קלה בתקצירי הספרים, עושה רושם שהם הולכים כבר קצת יותר קדימה מסתם לשאול שאלות פיזיקליות על נפילות הבניינים. פה כבר יש ממש השקפת עולם על טוב ורע, ועל גיבורי הממשל האמריקאי. תסתכל לדוגמא על הלינק הזה: https://secure.reopen911.org/catalog/product_info.php?products_id=34 מעניין אה? ספר שמשווה את הממשל האמריקאי הנוכחי לספרו של ג'ורג' אורוול. ממש. ג'ורג' בוש! לא פחות, קונדוליסה רייס וחבריהם מתחזקים ומגינים על חבורות טרור, לא כדי להפיל משטרים אחרים, אלא כדי להחזיק את העם האמריקאי בפחד. עובדים בשביל בעלי אינטרסים. אולי אמא של בוש בכלל ערביה. 13.91$ בלבד. מה יש לך להפסיד? אבל כמו שאמרתי, זה לא ממש משנה. מה שמשנה למפעילי האתר (אני דרך אגב מפקפק בקיומו של הפילונטרופ. האיש שבתמונה אולי אמיתי, אבל הוא בטח שחקן שמקבל אחוזים על טיפשותם של אחרים), זה כסף כסף ועוד קצת כסף. יש שוק ומישהו מנצל אותו. הרי זו בדיוק השיטה האמריקאית. אנשים כמוך הם בדיוק הדוגמא למה השיטה הזו עובדת כל כך יפה. על כל ציפור שמחרבנת יש מישהו שבכיף יוריד את הכובע.

Noamt82

New member
תאוריה נחמדה

ומקובלת עלי לגמרי, אין ספק שיכול להיות שהכל מזימה להרווחת כסף מהיר. אני לא תרמתי ולא קניתי כלום. הוויכוח פה מתחיל להיות דיי עקר, כל מה שרציתי זה להגיע לאנשים שיכולים באמת לסתור את הסרט הזה. מישהו שיפנה אותי לאיזה כתבה של רשת חדשות שעוסקת בזה ומראה עדויות אחרות. כנראה שזה לא יקרה.

a e q u i t a s

New member
תראה, יש פה כמה דברים חשובים

תראה להאשים ממשלה דמוקרטית ברצח אזרחיה, זה דיי הזוי וזה בלשון המעטה... זה לא עניין של היגיון בריא, אלא כבר מצפון אנושי. לכן יש פה אנשים, ודיי הרבה ואפשר להגיד שגם די בצדק מפקפקים עד כדי גיחוך ברעיון שלך. כמו שאמרתי, בהודעות שלי, אפשר להגיד שגורג' בוש הוא הנשיא הטיפש ביותר שאמריקה קיבלה, אך ללא ספק להאשים אותו ברצח של אלפי אזרחים זה כבר או רשעות או תמימות מסוכנת. אני לא מוצא את הויכוח הזה כעקר, אבל אני מאמין שהוא חסר בסיס.

Noamt82

New member
טוב

אני חושב שאלו היו שיקולים של כסף וכח. אני לא חושב שיש כזה דבר שנקרא מצפון או מוסר, זה משהו שהחברה נטעה בנו. בסופו של דבר יש שיקול אחד, רווח. הכסף שולט בכל דבר ואין טעם להתמם בעיניין. חוץ מזה לא האשמתי את בוש או אף אחד, אני חושב שהוא מספיק טיפש ובובתי כדי לא לדעת כלום מהעיניין.

baderez

New member
התנשאות

אתה אומנם אומר דברים נכונים, אבל קצת מחשבה על הצורה בה אתה מבטא את עצמך. אתה נשמע יהיר ומתנשא.. לדעתי תלמד איך לבטא את עצמך בצורה עניינית יותר, ופחות לאהוב לשמוע את עצמך מדבר..

trigotrigo

New member
הוא דווקא צודק

והוא מסביר את הטענה שלו בצורה עניינית מאוד.

baderez

New member
אין ספק שאתה קונספירטור

אין ספק שאתה קונספירטור בתחפושת "האובייקטיבי". תראה לי גורד שחקים בעולם שיכול לעמוד בפגיעה של מטוס סילון. מעבר לגודל ולעוצמה של המטוס, שפגע אנושות בשלד הבניין ויכולותו לעמוד על תילו, ישנו גם העניין של דלק הסילון שבבערה מגיע לטמפרטורות אדירות שמכלות כל מתכת. נהפוכו-מדענים ומומחים בתחום היו המומים לנונח הזמן הרב שהבניינים החזיקו, ובכך למעשה הצילו את חייהם של מאות אמריקאים. לגבי "טיל השיוט", ישנם שברים ושרידים מוצקים של מטוס נושאים שיפריחו את הטענה שלך. אגב, בנייני התאומים היו אחד הנקודות הכלכליות המרכזיות בעולם, וכל הנושא של נדל"ן בהקשר ישיר אל בנייני התאומים היה תמיד "בוער", כך שהם תמיד החליפו בעלים.. לגבי "ביטוח נגד מטוסים" שהושם לבניין, אל תשכח שגם לפני ה11 בספ' הטרור היה קיים, ואף יותר מכך- חצי עשור קודם לכן היה פיגוע טרור ממש תחת אחד הבניינים בנסיון למוטט אותו.. מה גם שהביטוח הושם רק לבניין אחד. אם היה ידוע על ה11 מראש, היו מבטחים את שניהם ויוצאים עם הפרש חיובי חלומי. (כאן ודאי תבוא טענת ה: "כן אבל ככה היינו מגלים שהם ידעו.. לבטח בניין אחד זה אחלה סיפור כיסוי!) אני לא מנסה להוציא את האמריקאים נקיים. אני יודע באיזה עולם אנו חיים ואין ספק שארצות הברית יודעת היטב איך להשיג מטרותיה (גם עם בדרכים "יצירתיות"). ישנם מקרים בהחלט מעוררי סימני שאלה גדולים כגון רצח קנדי והצלחת המעופפת בעיר רוזוול. ישנם אנשים מאד מיסתוריים בבית הלבן עם אינטרסים אפלים, אבל צריך לשים את הגבול בין מציאות לבין איזה ג'ק באוור ... אחרי הכל אנחנו לא חיים בסי טי יו ולא ב24.. יום טוב

Noamt82

New member
טוב

עלית עלי, אני קונספירטור... בשביל זה אני חיי... בכל אופן, אני לא מבין למה כל הזמן אתם מתעסקים בנושא הזה של נפילת התאומים, כמה פעמים אני יכול לכתוב שוב ושוב שאני לא מהנדס ביניין. בסרט טוענים שהיו מקרים שבהם פגע מטוס בביניין. הביטוח היה על כל הקומפלקס שהיה בבעלות סילוורסטין. הגעתי להחלטה, אחרי שיתחילו שוב הלימודים אני אלך למרצה שלי בפיזיקה ואבקש את דעתו. בשבילכם אנשים יקרים, אני אפנה למהנדס ביניין ואשאל אותו מה הוא חושב.

K i R i

New member
לא בשבילנו - בשבילך!

אגב, מישהו כאן כן הפנה אותך לכתבה סותרת:

baderez

New member
שמע, ראיתי את הסרט ו..

באמת התעוררו אצלי מספר שאלות קשות. השאלה הקריטית ביותר נוגעת למטוס שהתרסק על הפנטגון.. אני באמת לא זוכר שראיתי או שמעתי על גופות, חלקי מטוס או כבודת מטען (שתמיד מפוזרת למאות ואלפי מטרים רבועים בזירות התרסקות..). הקטע המוזר ביותר הוא עניין הצנזורה של קטעי ההתנגשות שמוכיחה בודאות שהממשל האמריקאי הכן מסתיר משהו. עניין המטוס שרוסק בשטח פתוח גם כן מעוררת תהיות רבות. הזירה באמת נראת כמו איזה מזבלה של מתכות ולא כמו זירת התרסקות..

למעלה