מה יותר כיף להיות גבר או אישה...?

DogsPCI

New member
את רואה שאני מסוגל... השאלה היא אם אחרי שאת נוחתת,

המסקנות שלך משתנות בחזרה? או שנשארות כמו שהתקבלו - שם למעלה - באולימפוס?

וכן, משחק טניס שולחן :)),
היה לי דיון על זה בפורום זוגיות...
יש לי עבר חצי-מקצועני בטניס שולחן...

אז בכיף - משחק!!!
על מה מתערבים?

puma141

New member
מכאן, מהאולימפוס- אני מכוונת אותך

להתאמן טוב טוב, ואז אני אשקול אם להנחית לך טכני-או להתחשב ולנצח משחק רגיל.
לך להתאמן . אם תרצה לקבוע משחק אחרי הרבה זמן של אימונים-
דונט קול אס, ווי קול U ! איף יו דיג דה פויינט.....

DogsPCI

New member
אויי פומה, תודה :) את טובה אלי יותר מידי... :)))

אני כבר מתחיל להתאמן, ואמתין כל יום - כל היום!! - ובקוצר רוח, להזמנה :)).
&nbsp
&nbsp
אבל בלי טכני, אני רוצה משחק מלא והוגן... :))
&nbsp

DogsPCI

New member
לילה טוב פומה, מה המצב??

&nbsp
אין הרבה אקשן, ויצא לי לקרוא את השרשור הזה שוב...
ולדעתי - היה ניתן ורצוי לעשות את זה אחרת :)
&nbsp
אמממ...
&nbsp
הקצב מהיר מידי בלי שום סיבה נכונה,
הניסוחים לרוב רעים ... וללא סיבה אמיתית,
וקצב הסקת המסקנות - אטומי...
&nbsp
אני לא בא בטענות אלינו, אני רק אומר - שאפשר ללמוד לעשות זאת אחרת.
ואם רוצים לדבר על נושאים יחסית "עמוקים" או אני אקרא לזה - "אישיים-יחודיים", רצוי לעשות את הצעדים לאט ובטוח ולהבין נכון ובצורה מדוייקת האחד את השניה. ולא לעשות תחרות מי קופץ יותר רחוק... (בעצמי בקריאה השנייה פה אני מבין אותך שונה מאשר הבנתי קודם. מה גם שאת אחד המשפטים שלך הבנתי קודם הפוך... - ואפילו לא קלטנו... וזו הייתה חוסר הבנה שנגררה הלאה, פחחח...).
&nbsp
אז בקיצור, איך אומרים?
&nbsp
לפעמים, הסבלנות היא הדרך המהירה ביותר...

&nbsp

puma141

New member
בוקר טוב פי סי...

חחחח יש מצב שאתה צודק בחלק מהדברים.

אני רוצה להגיד לך ככה.

אפילו לא פעם אחת-כתבתי לך שאין לי רשת כבר-כתבתי שזו השאיפה!
כך שהמסקנה שהסקת "ראיתי את הקוצים" וכל זה-לא במקומה, כי אני עומדת גם מאחורי הקוצים שלי.
מעבר לזה שהרשת הזו הייתה מטאפורה שלך, שהשתמשתי בה כדי שתבין דרכה למה אני מתכוונת.
זה לא משהו בדוק מבחינתי.

לשניה אחת לא טענתי לשלמות אצלי!כתבתי שזו השאיפה.
מעבר לזה דווקא מה שהשתמשת בו, הקוצים שלי-הם דוגמה עבורך שאתה בוחר את הדרך להתמודד.
נכון, לא תמיד אתה צודק בבחירה שלך-אבל לפחות , אתה עומד מאחוריה..
יש פה תזה שלמה מאחורי הקוצים האלה-הספיציפיים :) כך שלשפוט אותם בפני עצמם
זו טעות. בעיקר של זה ששופט.אבל עזוב-לא רוצה לדבר על זה.

לגבי מתח-הוא לא עף על עצמו...זה שהוא מדבר ב"רמזים"- זו בדיוק האיטיות שבשיחות כאלה שהוא מחפש...
זו ההנחה שלי..
כך שאם אתה רוצה להגיד ולהתעקש על זה שאני "עפה על עצמי"- בבקשה....:) הוא לא בקטע בטוח.
אני יודעת מי אני, כך שמותר לך לחשוב או להסיק עלי-מה שבא לך. כולל עפה..

קראתי קמצוץ ממה שכתבת שם-על הלהקה וביטול היחיד.
אז אני נזהרת-כי בטוח לא הבנתי עד הסוף. אני מודה שאני מתנגדת על הסף לתזה שלך,
כי היא לגמרי סותרת את שלי! חחחח *אבל זה רושם ראשוני כאמור. אני פתוחה לשמוע*.
מה גם, שזה מסביר את העקביות שלך בקטע של ההתמקדות שלך בסביבה בצורה עיקשת וכמעט
על כל מילה- שמקומות שאני לא ראיתי את הסביבה קשורה, אפילו בפסיק.
אז...חוסר הבנה של התמונה כולה של שנינו, ונקודת מוצא שונה לחלוטין, הם כנראה הביאו למקום שהגענו אליו:)

בכל מקרה-השרשור הזה הגיע לקצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה שלו על הדף. לא אוהבת לכתוב שם.
תפיסת העולם שלך מעניינת.. כשתמצא זמן-תפתח פוסט. בוא לא נמשיך כאן.....

אחלה יום....שיר עלי....

https://www.youtube.com/watch?v=7Xf-Lesrkuc

DogsPCI

New member
הלו פומה... אז אנחנו בקצה... אעשה את זה קצר :)

&nbsp
לי אין שום בעיה עם קוצים - כמו שכתבתי יש לכל אחד את החובה להגן ולשמור על עצמו.
את טענת להבנתי שבשלב מסויים צריך להגיע לשלמות כל-שהי - ולהעיף את הרשת לחלוטין. אז לי לא כל כך ברור למה הכוונה שלך - כי כמו שאת אומרת את זרמת עם המטפורה שלי - בלי שבדקנו בכלל שאנו תואמים במה שאנו מדברים עליו.
בכל מקרה, הגישה שלי היא של איזון/שיווי-משקל, מה שאומר שאף-פעם אני לא בעד או יכול "למחוק" רכיב שלם מעצמי - גם אם הוא "שלילי", כי לשם איזון צריך שני צדדים :).
&nbsp
&nbsp
אני לא שפוט כלל, אם תשימי לב, התגובה שלי הייתה תגובת נגד - לאווירה שיפוטית שאת התחלת ליצור :). לפחות להרגשתי :).
&nbsp
לגבי לעוף על עצך - אני לא אמרתי את הדברים כדי לפגוע, אלא רק כדי שתשימי לב שהדיון/הדינמיקה מתחילה "לצאת משליטה" - כי את כבר קופצת קדימה עם עצמך, ואיפה שהוא זה כבר הפך להיות - מי צודק, חכם, מבין, מתקדם, וכו'. - תחרות! ואני לא בתחרות :).
ולגבי מתח, אני לא אמרתי לו כלום על "לעוף על עצמו" - למרות שגם הוא קצת עף על עצמו - חחח :))), אבל בטח גם אני עושה זאת לא אחת :). אז זה לא נאמר כעלבון! זה נאמר כדי להחזיר את הצד השני לקרקע... ואין לי שום בעיה שיחזירו אותי לקרקע במידה ואני עף-על עצמי :).
&nbsp
&nbsp
די ברור לי שהתפיסה שלי היא "הפוכה" משלך... היא למעשה הפוכה מכל תפיסה שהיא תפיסה "פרטית" ולא חברתית :). למרות, שבסופו של דבר - מגיעים למקומות דומים :). רק זווית הראיה היא שונה :).
וזה לא שאני לא קיים כרגע, אם אני לבד... אלא יותר הכיוון של - "לא טוב היות האדם לבדו". אנחנו בעלי-חיים חברתיים, ולחיות בחברה - זה צורך שקיים בנו, חלק מהטבע שלנו... וכדי להגיע לאיזון - אתה חייב ללכת עם הטבע, לא נגדו :). ולהיות כפוף ולהתנהל לפי "החוקים החברתיים" של הטבע - ולא פרי המצאתינו - הדמיונית :).
מהנסיון שלי? ברגע שאתה פועל לפי החוקים הנ"ל - העולם נראה ומתנהל אחרת - הרבה יותר ברור, והרבה יותר טוב עבור כולם :). ואפשר לחוות התנהלות חברתית ברמה הכי גבוהה שלה - הרמוניה. וכשאתה חלק ממנה - אז אתה חלק ממנה :) אין יותר יעד :).
&nbsp
תפיסת העולם שלי עדיין לא הוצגה כמעט בכלל :) אבל אני שמח שאת כבר מתעניינת
.
ולמרות שאני אומר שהיא "פשוטה", אמממ... אני בסך יכול לכתוב 250-200 עמודים של מידע "יחסית מסודר" בנושא...
כי יש את החלק התיאורטי, ויש את החלק של איך מיישמים זאת, וכמובן שהכל מתחבר - רק כשחווים אותה - במציאות, ורואים איך יכולת ההשפעה שלך הופכת להיות שונה, וכן אפשר להגיע לחוויה חברתית הרמונית. ואז לא ניתן יותר להתנגד לתפיסה - כי היא עובדת :). היא לא מבטיחה גן-עדן או חיים שאחרי, רק מספקת כמה כלים מרכזיים לראות את עצמך ואת האחרים, ומציעה כללים לאיך רצוי וכדאי להתנהל בחברה :).
&nbsp
לפתוח פוסט כזה בפורום הכרויות???

DogsPCI

New member
ועוד משהו... אני ממש לא מסכים עם

האמירה - להעיף את הרשת לגמרי...". לפחות לא כמטרה וכרדך להתנהל בה במציאות!
&nbsp
כתבתי בעצמי שיש מקומות בהם זה יכול להיות אפשרי וחיובי - בתוך אינטימיות שנבנתה נכון, וכשיש אהבה...
מעבר לזה? לא מומלץ... מנסיון :).
&nbsp
ויש עוד אפשרות בה זה אפשרי - כשאתה מובל לחלוטין או נשלט לחלוטין ע"י מישהו אחר, ואז אתה יכול לשחרר הכל - וכל ה"דאגות" נופלות על המנהיג :)
זו בעצם הדרך שלי ללב של הכלבים, זו המתנה שלי אליהם - כמנהיג... אתם אל תשברו את הראש, תהיו כמו שאתם... אבל תקשיבו להנחיות ולגבולות שאני מחלק - מייד. כי זה לא מגיע מאנטרס אישי - אלא שאני עושה עבורכם את "העבודה-השחורה" :).
&nbsp
מקווה שאני ברור איך שהו... אילו בכל זאת נושאים שלא כולם מתחברים אליהם... :)).

בדיוק -
- גם לי.

זה אומר שאנחנו 'כרישים'.
או שאנחנו מין שלישי (גבר/אישה).

puma141

New member
אמרתי לך! זה מאוד אינדבידואלי

בתכלס. ממש אישי! לכל אחד ממש כפרט-כתוב משהו אחר.
זה סקר ברמה......

ל----ה...

דורי. שימי אטמים.
אנחנו לא ניתן לפומה להרוס לנו.
קדימה "לחיים!"

&nbsp
פומה - חזרה לשיעור באנרגיות (אני גם בדרך לשם)
.

למעלה