מה יותר קל לך ? לקבל או לתת למישהו?

Martinigirl

New member
אל תוכיח לי כלום

בתור אחת שכן מחזיקה תארים אקדמאיים, כל מה שאני רואה זה בחור שמרגיש שהוא חייב שכולם ידעו מה הוא למד. ועוד דבר, אם באמת סיימת לימודי פסיכולוגיה (שוב, אין לי שום צורך שתוכיח לי) זה עוד יותר מצער אותי, שלא הפנמת כלום ב3-4 שנים שלמדת. הכתיבה שלך מלאה בסטריאוטיפים סקסיסטיים, ושיח אקדמי ממש אין כאן.

HANGMANN

New member
חחחחח במה יש לך תואר?

בהוראה?? פליזזזזזזז זה המקצוע הכי נחות באוניברסיטה ...יש לו תנאי קבלה בכלל? חחחחחחחחח

Martinigirl

New member
שואל ועונה לעצמך..מעניין

יש לי שני לימודי תעודה של המכללה למנהל בשיווק, יש לי תואר ראשון בתקשורת, ואני מתחילה תואר שני בתקשורת פוליטית באוניברסיטת תל אביב. בלי קשר גם עשיתי אחרי התואר הראשון הסבת אקדמאים להוראה. ואני בנבדל אלייך, לא מצאתי לנכון, עד היום, לכתוב כאן על אף אחד מלימודי. אומר משהו כנראה. וגם אם לא היה לי שום תעודה, משום מוסד אקדמי, אני עדיין חושבת שהייתי הרבה יותר בוגרת בתשובות שלי ממך...

orrin

New member
כן, ואני בדרך לדוקטורט

זה עדיין לא אומר כלום זה שגמרתי תואר ראשון ושני בהצטיינות לא נותן לי כלום, לא מגדיר את האדם שאני. תחשוב על זה

איזה קטילה ....

בעדינות פליז ....

HANGMANN

New member
ראשית את לא צריכה לתקוף אותי

בגלל שיש לך דחפים של תוקפנות ואת לא מצליחה לרסן אותם את מוציאה את זה על אחרים במקרה הזה עליי (תקראי על פרויד ועל עקרון הנירוונה) תסבירי לי בבקשה (בלי פרצי אלימות) איך מאבקי הכוחות בין אגו איד וסופראגו מגיע הרצון לתת?

magenta73

New member
אהההה.....

אני מרגישה כמו בכיתה... שאני רוצה לענות ומרימה יד ככה, צמוד לחזה, כי אני חצי משולבת ידיים, כי אני תלמידה טובה... המורה המורה.... אני יודעת!!! אפשר? וחוץ מזה, לא לריב. יש פה מספיק מקום לכולם.

HANGMANN

New member
חחחח הדס

הזכרת לי בתיכון היו תמיד בודקים אם באנו עם תלבושת אחידה והסמל של הביה"ס נמצא על החולצה בצד של הלב או הציצ ... אז לפעמים בגלל הכביסה הסמל היה נמחק לאט לאט..אז יום אחד אחד המורים שאל תלמידה זה חולצת ביה"ס? ..אז התלמידה ענתה שכן...הוא אמר לה לקום ולגשת אליו שהוא יראה מקרוב אם יש סמל של ביה"ס על החולצה .(ואיזה ציצים היו לבחורה) אז המורה מסתכל מקרוב ובודק אם יש סמל וכל היתה נשפכת מצחוק...בסוף הוא ראה שיש סמל שהיה כמעט כולו מחוק...אז התלמידה התיישבה בחזרה

HANGMANN

New member
תלמד על עקרון הנירוונה של פרויד

ותבין למה קוראים ללהקה נירוונה ולמה קורט קוביין התאבד בסוף

Vdrums

New member
אני מבין שאתה מכיר לעומק

כל גולש וגולש בפורום הזה. מעניין...

לתת..בוודאי שלתת...

בעיקר והכי חשוב מבלי לצפות לקבל חזרה... לא לגרום לצד השני את החובה בלתת חזרה - זה כל הקסם...

magenta73

New member
לתת.

קשה לי לקבל. גם מחמאות. גם ביקורת. סוג של בעיה... עובדת על זה.

למעלה