מה יש בין נשים לגברים:

מה יש בין נשים לגברים:

א. הבנות יותר רגשיות הבנים הרבה פחות. ב.על פי רוב בקשר זוגי הגבר הוא המילה האחרונה. והסיבה לך שלבנות קשה יותר להגיע למסקנות מפני שהמערכת החלטה אצל הבנות היא הרגש בניגוד לבנים שזה השכל. ג.הגברים התנהלות חייהם היא על פי משא ומתן בניגוד לבנות שזה שיתוף פעולה. הוא הבדל קטן אבל מאד משמעותי בחשיבה! לדוגמא הבנים כשהם יושבים על קפה ועוגיות נגמרו העוגיות אף אחד מהגברים לא יקום להביא מלאי חדש כל אחד מהתירוץ שלו, בניגוד אצל הבנות כולן קמות ביחד להביא עוגיות.. זה שיתוף פעולה. המשך הודעה בשרשור.

המשך.

ד.הבנים יש להם יכולת חשיבה עמוקה בנושא אחד בלבד! הבנות יכולות להתרכז במס דברים אומנם לא לעומק כל כך. ה. הבנות יש להן טריטוריה משותפת בין כולן. בין בכוון החשיבה בין בהתנהלות החיים זאת טריטוריה בנויה יציבה וחזקה. לעומת זאת הבנים כל אחד בונה לעצמו טריטוריה וחשיבה יחודית לו! לא תמיד היא בנויה יציבה.. ויש עוד המון מה בין גברים לנשים רק שהלכו לי האצבעות.. תענו לי אם אני צודקת. המשך יום נעים. תהנו

bulb

New member
אוסף קלישאות נבוב. בהצלחה באודישן לטלנובלה.

Vdrums

New member
את בת 15, שתגדלי נקווה שהחשיבה שלך תשתנה קצת

אם לא אז סביר להניח שבעוד 10 שנים תהיי נשואה+2 עם בעל שמגדל כרס מול משחק כדורגל שיוריד עלייך צעקות (במקרה הטוב) עם פה מלא גרעינים כל פעם שתגישי לו בירה בטמפרטורת החדר.

אמממ אני צכה לבדוק אתזה.

מה שאני אמרתי זה תאורטית מה שנדמה לי. אם אתה צודק וזה נכון מה שאתה אומר אני לא הפריירית שהולכת להתחתן אי פעם.

היי רגע. לפי דעתך יש מצב שאני כן

צודקת?? ותן להם להנות שיצחקו.. אם הם נהנים אז סבבה..

אה.... למען האמת לא.

אני אישית - שונא הכללות - וכל מה שכתבת הוא הכללה אחת גדולה. אני מתייחס לכל מקרה / ג'נדר / אדם - לגופו. וד"א - התשובה שלי למעלה התייחסה ל- BULB

אממממממ /~:

אני לא חשבתי לרגע שלפי כללים אלו ניתן לשפוט כל זוג.. רק שלפי דעתי אלה בעצם ההבדלים שיש בין בנים לבנות.. ברור שכל מקרה נבחן לגופו! אבל הכללים האלה משפיעים על מהלך החשיבה בנידון.. ולפי דעתך הכללים האלה לא נכונים?? או שפשוט לא ניתן לשפוט לפיהם את הנידון ולכן אינם נחשבים..

בטח שיש!

גברים ונשים הם שני סוגי אנשים שונים באופן מוחלט! אחרת היית מתחתן עם גבר..

bulb

New member
מה את אומרת...

איזה חבל, אז אני מבטל את כרטיס אד"י. זה מה שחסר לי - שאיזה בטלן יקבל את הבולבול שלי וישחק איתו כל היום במקום שמישהי תבצע בו שימוש נאות לאחר מותי.

Vdrums

New member
לא אמרתי שהם לא שונים, אבל כל הכללים האלה

שאת מביאה הם הכללות וסטריאוטיפים שלא בהכרח מתקיימים בכל אדם או מערכת יחסים. את סתם נתפסת לדברים שבד"כ חופרים עליהם בכל כלי תיקשורת שמתעסק וחופר ביחסים בין גברים לנשים.

Vdrums

New member
לך לפורום של היי סקול מיוזיקל ותמצא

דיונים מעניינים כהגדרתך.

למעלה