מה יש בין נשים לגברים:

טוב תשמעו..

הגעתי למסקנה שאתם יותר מבוגרים ועם ניסיון חיים במציאות כל מה שכתבתי זה תיאורטית... אני מבחינתי סוגרת את הנושא. תהנו.

ועוד משהו שלא שמתם לב..

תראו את כל התגובות של כולם אתם לא חוסכים בתיאורים וביטויים.. אני יודעת שאני רק בת 15 ומשום מה אנשים שמכירים אותי אומרים שאני מאד בוגרת לגילי ואני שכלתנית שחושבת יותר מדיי על החיים אולי הם סתם אומרים לי.. ופה בעצם עשו אותי לילדה לא רק קטנה אלא אפי טיפשה.. היחיד שהגיב לעניין בלי תוספות של עקיצות זה רגע אמדוד.. תחשבו על זה.. משום מה זה היה נראה יותר שאתם מנסים להוריד אותי מהסיפור מסיבה לא מובנת.. מה שבטוח שאתם אלופים בלהוריד מצב רוח.. (תארו לעצמכם שקבוצה של אנשים מרמזת לכם בצורה דיי ברורה שאתם לא ברי דעת בנידון..) בכולופן תודה שבכלל התייחסתם תהנו.

מעניין...

על כל מה שאכתוב תגיבו ולאו דווקא בצורה יפה.. למה אני מרגישה שעל כל תגובה שאני כותבת ישר מרמזים לי.. את קטנה.. זה לא לגיל שלך.. ולעומת זאת על ההודעה הזאת אין אף אחד שיגיב.. שיגיד סליחה או זה המציאות שאת מפגרת.. אבל אין תגובות בכלל??... זה מראה שאני ואתם הם שני צדדי אוייב.. אני לא נלחמת בכם אז למה אתם נלחמים בי?? אני כולה כתבתי תיאוריה מה שנראה לי.. אתם יכולים לכתוב שמנסיון זה לא ככה עובד. או שאני לא חושב/ת ככה.. אבל לא. אתם תכתבו: אוסף קלישאות / משפטים מטופשים / ילדה קטנה / תיתבגרי וכו וכו.. מישו ניסה להסביר איפה זה לא נכון? באיזה קטע המציאות היא שונה בתכלית השוני?..

למעלה