מה יש בין נשים לגברים:

כאן בהחלט הדיון תם.

אני מקווה שהדיעות האלו נובעות רק מגיל צעיר וחוסר נסיון. עצוב מאוד.

עפיפון9

New member
כמעט בכל את צודקת, רק ש....

לפי כל הדברים המאד "ייחודיים" שהזכרת עד שהלכו לך האצבעות... ברור, כי הגברים יציבים, מחושבים, הגיוניים, יצירתיים, לא מרובעים, כל אחד בטריטוריה מיוחדת לו, הרגש אינו משפיע אליהם כל כך, הבנות אינן יכולות להתרכז עד הסוף בנושא אחד, הן חייבות לסמוך על קושר שיפוטו של הגבר, עד כאן את ענקית וטוב לי... והנשים ההיפך ? גם לא רע.. חוץ מדבר אחד (סעיף ד') מהו ? אם אני חושב על מה שאת חושבת , נראה לי שבזה פשוט הגברים משקיעים בזה מעל לכוחותיהם הסבירים,וכל זה בשביל שיהיו להם נשים , שיוכלו לסמוך על יציבותם, הגיונם, יצירותיהם.... וכו' וכו' . אז, למה תמיד אומרים לי, שאנחנו הגברים פראיירים ? טוב לי עם הניתוח שלך, מאד.

יש דברים נוספים שאנלא מבינה את

הבנים. ולא הזכרתי אותם כי אני לא יודעת מאיפה זה נובע. כגון זה שהבנים חושבים שהבנות חייבות להם הכל ואם אני לא עונה לטלפון ישר הוא חושש צועק מתעצבן.. או הקטע הזה שהבנים רודפים אחרי הבנות ולא עוזבים אותן עד שיגידו לא מעוניינת בך.. או הקטע שהבנים לא מחפשים אשה אחת.. זה קורה גם אצל הבנות אבל לרוב אצל הבנים.. או שהגבר מחליט שהוא מחליט בכל תחום בגלל הסיבה שהוא נותן את המילה האחרונה ולא מתחשב בעובדה שלאשתו או חברה שלו יש גם דעה.. ויש לה רצונות משלה.. או שיש קטע לבנים שלא יכולים להבין שלאשה יש ימים בלי מצב רוח.. זה גם בגלל הסיבה שבנים רק חושבים בשכל ולא יכולים להבין את הרגש.. כל אלה אני לא מצליחה להבין את הבנים.. ויש עוד.. וזה שאתה אומר שאומרים שהבנים הם פרייארים לא תמיד הם מנסים להבין את הצד השני שיש מצב והיא צודקת.. גם יש אתזה שהבנות מרגישות שהן פרייאריות רק שהבנות פועלות על פי הרגש והרגשות הם אמיתיות תמיד! בניגוד לחשיבה שכלית שקורה והוא טועה.. ולכן אצל הבנות אין סטיגמה של פרייאריות.. הן תמיד מרגישות את הצד השני..

bulb

New member
זה מה שקורה כשאת יוצאת עם בחור בשם סימו

שנוהג ב-BMW שחורה וגר בשיכון סלע.

bulb

New member
כמעט שכחתי: זה נחמד שהבנות מרגישות את הצד

השני, אבל עוד לא מאסתי בראשון (זה גם יותר נקי, את יודעת).

bulb

New member
מי הורס? חוץ מזה, בכניסה לפורום רשום

שהפורום מוגבל למבוגרים בלבד. אם כבר, שאל אותה איך היא עברה את בוריס בכניסה.

מי זה בוריס???

אין כלום בכניסה לא מבקשים מס זהות! וחוץ מזה שאתה לא חייב לנצל את העובדה הזאת שאני קטנה ולצחוק עלי..

bulb

New member
למה לנצל? זה הדדי ובהסכמה. רק תחתמי כאן וכאן.

Vdrums

New member
שוב, את תקועה בסטיגמות וכללים מטופשים

שקיימים כנראה בסביבה שבה את חיה אבל זה לא אמור להיות ככה וזה ממש לא ככה אצל הרבה אנשים אחרים. אם את חושבת שזה נורמלי שהחבר שלך יצעק עלייך כי לא ענית לטלפון אחרי צילצול ורבע או שהוא יזרוק לך מחבת לפנים אז כבר אמרתי לך איפה תהיי עוד 10 שנים... כדאי שתוציאי לך מהראש את השטויות האלה.

לדעתי זהו דיון סרק על דיעות קדומות בלבד.

ואם יש בסיס לדיעות הללו לאור גילך הפעוט - כנראה שאת חשופה לסביבה שכזו. הורים או חברים או בן זוג - ואם זהו המצב - אז המצב לא מזהיר במיוחד... את נותנת כאן דוגמאות קיצוניות לשתלטנות גברית (שאיננה טיפוסית) ולכניעה נשית - ששוב, איננה טיפוסית. אני בהחלט מציע לבדוק מאיפה מגיעות המסקנות הללו - האם זאת הסביבה שלך ? האם זהו המצב היומיומי שאת נתקלת בו ?

bulb

New member
ואני מוסיף: האם את רווקה? האם הוריך יאותו

למסור אותך תמורת 2 כבשים, 4 מחברות 40 דף חומות ו-1 לפטופ 386 משומש?

למעלה