אז ככה..
מאחר ופתחת ב:"שלום אנשים, אני עומד לפני החלטה והייתי שמח אם תגידו לי מה דעתכם" נתתי את דעתי, אתה מוזמן להשתמש בה, חלקים ממנה, או לא בכלל. לגיטימי. אני אגיד רק שכמו שכתבתי למעלה, אני עובד על מק כבר כמה זמן, ובמקביל על פיסי, (ובזמנו גם על לינוקס), המסקנות שאני הגעתי אליהן (שרלוונטיות אך ורק לגביי) הן שהמק הוא כלי עבודה נורא נוח, אבל תלת אני מעדיף לעשות בפיסי. כל מה שקשור לאפקטים,וידאו וכו' (אפטר, שייק, דיוידי, עריכה ופוטושופ) נורא נעימים לעבודה על המק, התלת היחיד שיצא לי לעבוד עליו היה במאיה, ולא התלהבתי/נפלתי מהביצועים/נוחות עבודה לעומת הפיסי. אני חולה על מקים, אין לי שום דבר נגדם, ואם היה לי מספיק כסף הייתי מקים בבית עמדה. מה שכן, חיברתי למקי (המק שלי) שבוע שעבר עכבר, שהיה די ג'יפה, המק בלי לחשוב יותר מדי, אמר לי שהעכבר לוקח יותר מדי חשמל מהUSB של המקלדת, ואז הוא סגר את אותו PORT של USB, וזהו.... לגבי מה אתה עושה עם התוכנה... אני אחדד את השאלה שלי.. אם אתה מתכנן לעבוד עצמאית לתוכנה אין חשיבות, אם אתה רוצה לעבוד על תוכנה במטרה עתידית להשתלב בתחום העבודה בארץ, הייתי ממליץ על תוכנה יותר פופלרית בשוק הישראלי. וכמו שעוז כתב, עושה רושם שאתה די סגור על המק ועל סינמה4D, אם אתה מחפש חיזוקים זה משהו אחר לגמרי... בכל מקרה הצלחה באשר תפנה, (אאני אבהיר שוב, דעותיי הפרטיות, תעשה עם זה מה שאתה רוצה...)