מה כדאי ?!

טל33

New member
זו הגירסה הבסיסית ביותר וכמו שכתבתי

לך קודם באתר שלהם הם אומרים - it's a great START to the world of 3D גירסה שאפשר ממש לעבוד איתה כבר תעלה לך 2000$

Amarok

New member
מה זה "ממש לעבוד" ?

יש לי פרוייקט כרגע, והיא עונה לי על הצרכים ! לא יותר לא פחות: מידול, אנימציה בסיסית, רינדור והלאה.... הבא בתור. בשביל מה לכל הרוחות אני צריך להשקיע מינימום 10,000 ש"ח כשאני יכול לסגור את הסיפור ב 3,000 ? אני לא מבין מה הבעיה ? מה בעצם אתה טוען, שהתוכנה בגירסתה המתקדמת ביותר עם כל התוספות לא שווה את המחיר ? הרי מאיה בגירסה עם כל התוספות עולה 6,000$ ! קצת פרופורציות, אם אי אפשר לקנות מרצדס, קונים מאזדה - שתיהן יביאו אותי לאותו היעד !

טל33

New member
אז קנה XSI ב500 $. זה אפילו

ייתן לך הרגשה של לנהוג במרצדס. כמו שכבר הסבירו לך - אם אתה רוצה CINEMA סבבה לך.ההבדל הוא ש2000$ $ של מאיה מגיעים הרבה יותר רחוק. ותחשוב קצת "מחוץ לקופסה". האם המושג user base אומר לך משהו ? על כל בעיה שתהיה לך בcinema לעומת מאיה יהיו לך בערך פי 100 יותר אנשים שיוכלו לעזור לך. וזה כולל גם סקריפטים, פלאגינים, ריגים וכו'. אף אחד פה לא מנסה לתקוף את ההחלטה שלך. אנשים בסה"כ מנסים לעזור לך כמו שביקשת. cinema כבודה במקומה מונח, אבל היא לא מאיה או מקס או XSI .

Amarok

New member
אתה יודע מה

הורדתי אותה, התקנתי אותה, עושה רושם שהיא מדהימה, מפוצצת באפשרויות, עד שכמעט השתכנתי. ואתה יודע מה, אני מאמין שסינמה טובה פחות. 2 דברים משאירים אותי בעמדתי: 1. היא לא מספיק אינטואיטיבית, וזה קריטי בשבילי. 2. אני צריך לשדרג את הפיסי. דבר נוסף, אם זאת גירסתה המלאה עם כל התוספות ? אם כן, אז אני אשכול ברצינות רכישה שלה בעתיד, אולי עבור עמדת תלת נוספת, כי היא באמת זולה יחסית.

Amarok

New member
והיא ניתנת גם ל30 יום

זה זמן סביר לחקור אותה בלילות לבנים :)

טל33

New member
זו לא הגירסה עם "כל האפשרויות"

אבל הרבה מעבר למה שcinema בסיסית תיתן לך. אפילו יותר מגרסת ה XL cinema . לא מספיק אינטואיטיבית זה כבר עניין של גישה. בכל אופן, יש סיבה שבעבודות רציניות משתמשים במאיה או XSI או מקס . כמות האפשרויות, הארכיטקטורה הפתוחה, קישוריות לתוכנות אחרות וכו'. אם כל מה שאתה צריך זה כלים בסיסיים בלבד ורנדר סביר, לך על cinema

urib8

New member
שטויות במיץ...

סינימה מתמודדת יפה מאוד בחמישיה הפותחת, וזאת כתב מגזין מכובד בשם computer art, כל הכלים שמאיה ומקס מציעות סינימה מציע גם, ויותר מזה- סינימה משלבת לתוכה מודלים נוספים, שהם בעצם טכנולוגיה קצת יותר מתקדמת- מפלאג-אינס רגיל. ואם כבר אתה כותב על פרויקטים גדולים, מיטב הסרטים והסדרות נעשה שימוש- בסינימה, הבעיה שסינימה לא פופולרית כמו מאיה, אולי הבעיה נעוצה בשיווק היבש של הגרמנים, אבל לאט, לאט העניין משתנה. רק לא ממזמן חברת הסרטים של סוני, עברה לסינימה, הסרט "גלאדיאטור" אומר לך משהו...

טל33

New member
או...עוד מגן צדק התעורר. לך לאתר

שלהם ותבדוק כמה עולים כל אותם "מודולים". קצת מעל אותם 700 $ שהוזכרו. קרוב יותר ל 3000 . ואל תתלהב כל כך מאותה חמישיה פותחת. גם מק נמצאת בין 2 המחשבים הנפוצים ביותר בעולם. רק שלה יש בערך 5% מהשוק. זה שמודל מסויים או שוט אחד נעשה בו שימוש בסינמה לא אומר ש "מיטב הסרטים והסדרות נעשה שימוש- בסינימה". בכל פרוייקט משתמשים בכל מה שהסטודיו יכול להרשות לעצמו, אבל תמיד תהיה תוכנה מובילה. כל המשפטים בסגנון "מיטב הסרטים והסדרות נעשה שימוש- בסינימה" הם נפלאים ליחסי ציבור. שוב - אף אחד לא אמר שהיא לא טובה. היא פשוט לא טובה או נפוצה (שזה מאוד חשוב) כמו 3 הגדולות. ורק מילה לגבי השוק בארץ - יהיה מאוד קשה למצוא עבודה בסטודיו, או שמשלבת כמה אנשים אם זאת התוכנה היחידה שאתה מכיר.

urib8

New member
איזה שוק בארץ בדיוק...

השוק בארץ בתלת מימד, כבר מזמן במוות קליני! ולמה שוב אתה מכניס את עניין המק, אפשר לחשוב 5% נוהגים על פורש, אז היא חרא של מכונית?

טל33

New member
מה אני אגיד לך. תעשה חיים.

5% נוהגים על פורש ומשלמים 10000$ כל פעם שנשבר להם פנס. וכמה שהשוק בארץ מת אני אישית מגיר למעלה מ100 אנשים שעובדים בו ןחיים מזה. דרך אגב אם השוק מת למה לקנות תוכנת תלת ? אם אתה רוצה לעבוד בחו"ל, תבחר לך מקום ותברר עם מה הם עובדים.

מימדיון

New member
חחח... תענוג לראות שאני צודק...

הויכוח כרגיל זורם ל: איזה מחשב יותר טוב. חבורה של חננות.... אין לכם דברים טובים יותר לריב עליהם? התנתקות כן או לא? לאן נעלמה הקלטת וידאו של יב"ז? למי יש יותר גדול? בקיצור אנשים צאו החוצה. תתנתקו מהמחשבים...

Ranxxx

New member
זה מאוד פשוט

lightwave בגלל המחיר בגלל הרנדר בגלל המידול הפשוט וגם בגלל המחיר

למעלה