18. משתתפת ברווק. איזה ביזיון!
א אמבריי לנצח New member 6/1/10 #63 אוף חלום חיי שהיה לי קול יפה והייתי הולכת ושרה שירים של קין בכוכב נולד למען ההפצה הארצית
C Cling And Clatter New member 6/1/10 #73 כן, זה מטמטם. כל הטלנובלות אותו הדבר! אבל אולי כן הייתי צופה, בתנאי שזה יהיה עם החברה טובה שלי שהיא ארגנטינאית
כן, זה מטמטם. כל הטלנובלות אותו הדבר! אבל אולי כן הייתי צופה, בתנאי שזה יהיה עם החברה טובה שלי שהיא ארגנטינאית
א אמבריי לנצח New member 6/1/10 #74 הלו זה הופעה של קין!!! את רוצה לומר לי שאם אומרים לך "קארין, צפי שעה בויוה וקחי כרטיסים להופעה של קין" באמת לא היית לוקחת
הלו זה הופעה של קין!!! את רוצה לומר לי שאם אומרים לך "קארין, צפי שעה בויוה וקחי כרטיסים להופעה של קין" באמת לא היית לוקחת
C Cling And Clatter New member 6/1/10 #43 21. מנהלת את פורום מצעדים. אמל'ה מה שהולך בפורום הזה יותר מדי פעיל
C CrazyPenguin New member 6/1/10 #67 פישוויללללל../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo191.gif
L Lyla Bellamy New member 6/1/10 #79 ../images/Emo99.gif איזה שלב את ? הגעתי כבר ל47 , חיי סובבים סביב הדגיםשלי
C Cling And Clatter New member 6/1/10 #47 25. להתחלף עם טום. כי לא נראה לי שאפילו הוא מסוגל לסבול את עצמו