מה *לא* הייתם עושים בשביל הופעה של קין

mojoit

New member
שוברת את הפסנתר שלי/גיטרה מדהימה כמו

שאסף עשה לפני איזה שנה בביט חיפה /= לא הייתי שם אבל הופעה אח"כ בביט הוא סיפר שהוא שבר גיטרה שהוא ממש אהב ושהוא כמעט בכה , וכל הקהל צרח וצחק שהוא עשה את זה חחחח לחץ חברתי והתלהבות יתר. הוא גם דאג להזכיר לנו שמגרד לו בתחת, חנק את עצמו עם מיקרופון, סיפר שהוא לא מבין למה אובמה קיבל פרס נובל לשלום ועל כל הסיפור עם הילד והבלון מזג אוויר. מסקנה:אסף קורא עיתון ? טוב אני חייבת להפסיק לדבר על אסף אבידן.

31. עושה קעקוע של קין

אפילו שטל נראה לי רצתה, לא?
אני אישית לא אוהבת קעקועים, נו אופנס :|

האמת שאני שקלתי לעשות את התמנון

של The Theft of Octo די ברצינות איזה תקופה, פשוט כי הוא נורא יפה בעיני וממש אין לי בעיה לסמן על עצמי את האהבה לקין (בדיוק כמו שהביטלס כבר כתובים עליי) אבל אני משערת שזה רק כי אני ממש לא מפחדת מקעקועים. בנאדם שלא אוהב את זה לא היה עושה סתם ככה פתאום..

CrazyPenguin

New member
פחח יא גרועים../images/Emo191.gif|פינגווין|

אני עדיין רוצה, אבל אני עוד בשלב של הפרנויות האלה של "ואם עוד 5 שנים אני פתאום לא אוהב אותם??!?!?!"

33. מסכמת עוד מאמר בפמיניזם...

ביליתי עכשיו כמה שעות טובות בהבנת מאמר מורכב ומעצבן שדן בשאלה- האם במדע אובייקט וסובייקט המחקר צריכים להיות באותו מישור כדי להימנע מהטיות מגדריות. בדיוק

למדתי את זה בספרות מוגבר בכיתה י"א!

(למדתי מגדר וטרנסג'נדריות בספרות מוגבר. (יחידה שהמורה מחבר) ) היה עלינו לקרוא מאמר אקדמי שהמורה שלי פירסם (טריליון עמודים, בשפה מאוד אקדמית
) ועוד כל מיני מאמרים סוציולוגים

למעלה