מה להוסיף על מנת להסוות את טעם הדג של האומגה?

מיכל164

New member
מה להוסיף על מנת להסוות את טעם הדג של האומגה?

בננו עדיין לא מצליח לבלוע את הקפסולות. מבקשים סיוע בשיכנועו לשתות את תוכן הקפסולה. אילו תוספות הן המוצלחות ביותר על מנת להעלים או לשפר את טעם וריח שמן הדגים?

מיכל164

New member
אשמח לקבל רצפט של דייסה טעימה

ללא גלוטן וקזאין. ניסיתי בעבר דייסת דוחן אבל הילד סירב לאכול. ביכלל מאז שהתחלנו בדיאטה ללא גלוטן קזאין וסויה חל שיפור דרמטי בתפקודו עם זאת הוא אפילו יותר בררן באוכל ורוב המאכלים זוכים אצלו לתגובת איכס קולנית.

אני מרתיחה מים

שמה בבקבוק מעט מים רותחים כפית דבש חצי כפית אבקת חרובים 2 כפיות שקדיה מערבבת. מוסיפה מים רגילים 3 כפיות דייסת אורז מלא או רגיל של מטרנה מערבבת היטב את התוספים אני מוסיפה כשהדייסה לא חמה כבר וממש לפני שהוא שותה. הוא מאד אוהב את זה ומבקש כל הזמן פרוביוטיקה צריך לתת על קיבה ריקה את השאר אני שמה בפנים והולך יופי רק צריך להקפיד שישתה עד הסוף

razgalili

New member
פרוביוטיקה

לא חייבים לתת על קיבה ריקה, אבל מאד כדאי לא לתת עם אוכל חם שיהרוג את הפרוביוטיקה.

מיכל164

New member
האים יש לך נסיון בשימוש במוצר זה?

האים הוא טעים גם עבור ילדים? האים החברה המיצרת את המוצר אמינה ? האם המוצר נקי ממתכות? מה לגבי היחס בין אומגה 3 לאומגה 6? תודה מראש. מיכל.

JacobSk

New member
טעם שלו טוב וטיים גם לידים.יש לו טעם לימון

אני נותן אותו גם ל בן שלי .בפורום יש לא מאת הורים שמשתמשים בו עם תוצעות טובות. כמו שאמרתי הריקוז חומצות אומגה הכי הבוגה בשוק.בכפית יש 4ג של חומצות אומגה ו ריקוז EPA 1660 וDHA 1300 חברה פרוטרה -קלייר אחד מהחברות שמיאצרות נטורופטיה ברמה גבוה ביוטר.הם לא משווקים את המוצרים שלהם בחנויות רק על ידי רופאים או פרקטישנרים. במוצר הזה אין אומגה 6 כמו ברוב מוצרים של שמן דגים בנוזל..

vered73

New member
../images/Emo207.gif יעקב תוכל להרחיב על המוצר של פרוטרה

שמסייע בדיבור לכמה הורים? הבנתי שדובר עליו לאחרונה כאן, אין לימושג איך פספסתי את זה.

מיכל164

New member
jacobsk יקר, אני לא מצליחה לעלות את הדף

האים תוכל לרשום לי איפה באיזור המרכז נתן לקנות את המוצר ומה שמו? בתודה מראש מיכל.

אiר1

New member
אומגה 3 בשוקולד חרובים

אני כבר מזמן משתמשת באומגה - 3 בשוקולד חרובים, זה מאד טעים, נקי ממתכות ו... מעתיקה מהתווית: "ללא חומר משמר וללא צבעי מאכל. אינו מכיל תירס, שמרים, קמח וגלוטן. נקי ממתכות כבדות, PCB, כספית ודיוקסין." אני נותנת את זה לילדים כרגיעון וגם לשימושי האישי - משפיע תוך כרבע שעה. מומלץ מאד!

אני מחפשת כבר תקופה משהו לבן הגדול שלי

את הכמוסות האחרות הוא לא אהב, את יכולה לציין את שם החברה של השוקולד חרובים?

אiר1

New member
כן

זו חברת "פארמהסין", כשקוביות השוקולד ארוזות, כל אחת, בנפרד. לא מזמן קניתי גם דובוני שוקולד של "דובוני יומי", של אומגה-3 גם כן. אבל שם הדובונים חייבים להיות במקרר, וכולם באריזה אחת, על גבי לוח אחד, כמו לוח של תרופות... לטעמי פחות נוח לנשיאה וגם נמס מאד מהר, יחסית לאלו הראשונות. אגב לקוביות השוקולד יש שני סוגים - האחד - שוקולד חרובים באריזה עם תווית בצבע טורקיז. האריזה השניה - שוקולד חרובים אורגניים ממקור שמן דגי סלמון, מועשר בשמן מרווה ופשתן, כשהאריזה עם תווית בצבע ורוד. ושוקולד זה - טעמו שמנוני יותר. לבריאות!

למעלה