מה להוסיף על מנת להסוות את טעם הדג של האומגה?

razgalili

New member
אני מאד לא ממליץ על השוקולודים האלה

הכמות של החומר הפעיל היא נמוכה, האיכות שלה בספק והמוצר מכיל הרבה חומרים שיש סכוי שהילד יהיה רגיש להם. כמובן שאם ניסיתם והילד מגיב טוב אז סבבה, אבל אם לא ניסיתם עדיין עדיף לנסות קודם אחד מהמוצרים שיש איתם נסיון טוב ומוכח ומכילים כמות גדולה של חומר פעיל.

אiר1

New member
אני כן ממליצה

החומר הפעיל הוא נמוך, וההמלצה היא לשימוש של 3 קוביות ליום, או יותר, לפי הצורך. אני משתמשת במוצר בעצמי, וכן גם ילדיי, מזה למעלה משנה והתוצאות מעידות בעד עצמן. כך שמנסיוני האישי, אני יכולה להעיד שהמוצר עובד, טעים ומוכח.

אiר1

New member
אתה מתכוון למינון?

בקוביות שוקולד החרובים - כל יחידה מכילה 250 מ"ג אומגה 3.

אiר1

New member
וגם

80 מ"ג - EPA ו-70 מ"ג DHA וכן חומצות שומן ממקור צימחי - מרווה ופשתן 100 מ"ג (ALA).

khisha

New member
אני מציע לך להפסיק מייד!

אור יקרה. בואי נעמיד פנים שלא שמענו את זה. לא רק ששוקולד אפילו חרובים הוא אוכל מצויין לקאנדידה ושאר טפילים. כמות החומר הפעיל פשוט מצחיקה. בעצם יוצא שהחומר העיקרי שם זה ALA ו לא DHA/EPA . ALA היא חומצה מאוד מסוכנת עקב יכולת לפתוח מחסום הדם לתוך המוח ובכך להכניס לשם דברים שלא צריכים להיות שם. ו300 מ"ג זה כמות מכובדת. מילות חיפוש לאינטרמת ALA ו Blood brain barrier

sen69

New member
קאישה יקרה בואי נעמיד פנים שלא שמענו את זה !!

שמעת על המשפט "אתה טועה ומטעה" , לא רק זה אלא גם הרחבת ואמרת "בואי נעמיד פנים שלא שמענו את זה" אני בטוח שאני לא היחיד בפורום שהבין ש "ala" בהקשר שנכתב היא חומצה אלפא לינולית ולא מה שאת חשבת "חומצה אלפא ליפואית" -שגם היא למייטב ידיעתי לא "פותחת" את הbbb לטובת אחרים אלא פשוט עוברת דרכו ונושאת איתה את מה שהיא מחוברת אליו באותו זמן (כספית לדוגמא). וגם אם לוקחים את זה בחשבון לקרוא לה "מסוכנת מאוד" זה להוציא את המצב קצת מפרופורציות (זריקת אינסולין יכולה להיות מסוכנת מאוד) חלק מקהילת הקילציה טוענת שיש בה סכנה מסוימת מבחינת הכנסת כספית דרך הbbb ושיענוע כספית שכבר נמצאת האזור, וחלקים אחרים לא מתרגשים מן הנושא יותר מידי. קחי בחשבון שרוב האנשים בעולם שמשתמשים בחומצה ליפאואית לוקחים אותה כאנטי אוקסידנת או כדי לשפר את הרגישות לאינסולין , ומהם אנו לא שומעים תלונות.

razgalili

New member
הכרתי ילדים אוטיסטים שנפגעו מALA

ואפילו די קשה. ממליץ בחוזקה שלא להתשמש בALA אלא אך ורק תחת הפרוטקול של קטלר ואחרי שהמעיים נקיות מקנדידה. לגבי ה"בואי נעמיד פנים שלא שמענו את זה" - אני מבקש מאד משניכם להשתדל ולשמור על תרבות דיון.

sen69

New member
עם כל הכבוד לאנדי קטלר יש עוד דעות בתחום

ישנם עוד שמות גדולים(לפחות אחד) בעולם הקילציה שמשתמשים ב ala ומתעלמים בהצלחה מן הכללים האלו http://www.gordonresearch.com/

razgalili

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gifממש ממש מסוכן

אין לי מספיק מילים בשביל להזהיר. אני חוזר עוד פעם: אני מכיר ילד שאיבד את היכולת לדבר עקב שימוש בALA ומעולם לא קיבל חזרה את כל מה שאיבד. אם זאת לא סיבה מספיק טובה בשבילך להזהר בהיסטריה משימוש בALA אני לא יודע מה כן. אני כן חושב ששימוש נכון בALA תחת פרוטוקול נכון יכול להיות מועיל ואני כן מסכים עם אנדי (עד כמה שההסכמה שלי שווה משהו) שALA אכן מבצע קילציה אבל אלוהים ישמור על מי שיבצע קילציה בALA בלי פרוטוקול מתאים. (רצוי לציין בשלב זה שאני אתאיסט) עוד כדאי לציין שכמה מהשמות הגדולים ביותר בתחום הקילציה (כמו ד"ר ברדסטריט לדוגמה) טוענים שALA לא מבצע קילציה בכלל והתרומה היחידה שלו היא בתור אנטי אוקסידנט.

sen69

New member
אז המצב יותר חמור ממה שחשבתי !!!

בניגוד לוויכוך על dmps dmpa edta שמסכימים שכולם מבצים קילציה אבל מתווכחים על מי יותר מתאים מבחינת עלות\סיכון\תועלת (זה תחום לא שחור לבן) אני לא מבין איך מצב יש מבצ ששני שמות גדולים מתווכחים על משהוא כל כך בסיסי , הרי או שזה מבצע קילציה או שלא *לגבי הילד שאיבד יכולת דיבור בגלל ala , אני אשמך אם תרחיב על המקרה !!!, איך בודדתם את העובדה שזה היה ה ala תודה

razgalili

New member
ולגבי ד"ר גורדון

זו היתה הפעם הראשונה ששמעתי עליו, התחלתי לעיין באתר שלו וראיתי שהמוצר הראשון שהוא ממליץ עליו הוא זאוליט. את דעותי בנושא הזאוליט הבעתי בעבר. אני חושב שזאוליט הוא מוצר בלתי מזיק ברובו. הוא לא יביא לשום שיפור במצב הבריאות של המשתמש אבל גורם לחור ענק בכיס. יש מחקר מבוסס שמראה שהיכולת של זאוליט לבצע קילציה היא בדיוק אפס. אני לא חושב שכדאי לשמוע לעצתו של ד"ר גורדון.

sen69

New member
אני ממש לא יודע לגבי הזאולייט!

ובניגוד להרגלו לפרט (בהרחבה) על אופי הפעולה של המוצרים שלו על זה הוא לא מדבר יותר מידי 1)בנוגע לאפקטיביות של זאולייט, אני אשמח לקיששור לגבי המחקר,אני יוצא גם מנקודת הנחה שלא כל מוצרי הזאולייט שותפים לאותה אפקטביות (כך את שמן הדגים כדוגמא) וזה יכול להסביר ???? 2)אני חושב שאתה ממהר להמעיט בערכו של מר גורדון אני מאוד (מאוד) התרשמתי ממנו, הנה קישור לפרזנטציות שלא (וידאו) http://www.gordonresearch.com/category_presentations.html

razgalili

New member
אני אשקיע יותר זמן בלעבור על האתר שלו

מאוחר יותר היום. המחקר לגבי הזאולייט - היה הודעה לציבור של ד"ר בויד היילי על בדיקות שהוא עשה במעבדה שלו על הפעילות הכימית של זאולייט. די חד משמעי מה עוד שבוייד הילי הוא אחד המומחים המובילים בתחום של קילציה, וכאן מדובר באמת בשורה הראשונה של מומחים. חפש בגוגל "boyd haily zeolite" תצטרך לחפור כמה דפים אחורה בשביל למצוא את ההודעה המקורית. אם אתה צריך סימוכין נוספים מי זה בויד היילי תנסה למצוא קצת חומר ולקרוא עליו. יש מה.

khisha

New member
לא יודע מה קרה.

פתאום המסר שכתבתי נעלם והופיע בחלקו בפורום. נכון. במסגרת דיון מתורבת אני גם חושב שאני יכול לדרוש פניה בזכר עקב היותי גבר נורמטיבי בעל אוריינטציה מסורתית :) אני לפחות לוחץ על הניקניים כאשר אני לא בטוח. מה שרציתי להגיד שנראה לי שיש בלבול בין חומצה לינולית לחומצה ליפואית. Linoleic Acid ו Lipoic Acid. אני אשמח לקרוא על שימוש באינסולין ןALA כי בחיים לא שמעתי על כך. כל מקור מידע בנושא קילציה יכיל אזהרה שALA לא רק חודר אלא גם פותח את ה BBB ולכן יש לנהוג במשנה זהירות.

sen69

New member
אשמח לקישור

כל מקור מידע בנושא קילציה יכיל אזהרה שALA לא רק חודר אלא "גם פותח את ה BBB "ולכן יש לנהוג במשנה זהירות. 1) בטח לא כל מקור מציין את זה - הנה הלינק הזה עוסק בקילציה ולא מזכיר את העובדה http://en.wikipedia.org/wiki/Chelation_therapy 2)אשמח לקישור (רציני) שבו יודע דבר אכן מאשר את פתיחת הbbb לקהל הרחב, כאחד שקרא לא מעט פוסטים של קטלר לא נתקלתי בזה

khisha

New member
למה לי?

פתאום הדיבור השתנה משוביניסטי-מתנשא לענייני ויבש כביכול. כאילו לא היה כלום. וגם מבלי להתייחס לאיזה חומצה התכוונת בכלל. מביא לנו דף של 400 מילה בויקיפדיה כמקור מידע רציני,בה בעת תוך שיכחון להעיף מבט בערך ALA באותו אתר, שמסביר מדוע FDA אינו מאשר אותו כקילטור. וגם קישור על קשר לאינסולין לא ראינו. למה לי לטרוח?

sen69

New member
תראה

1)אתה רשמתה בהודעה שלך שכל מקור מידע שעוסק בקילציה כותב שala לא רק עובר את הbbb אלא גם פותח אותו למעבר של חומרים אחרים(אני מניח שגם כאלו שלא כשורים אליו קשר כימי), לכן הבאתי לך דף מידע שעוסק בקילציה ולא עומד בהכללה, אני גם בקשתי ממך קישור לפוסת ממקור (רציני) שכותב על כך שala אכן פותחת את bbb אבל עדין לא ראיתי כזה 2)לגבי האנסולין- נראה לי שהוצאתה את זה מן ההקשר המקורי ואתה חושב שהתכוונתי אליו ככילטור,התכונתי לומר שזריקת אינסולים יכלוה להיות הרבה יותר מסוכנת (יכולה להרוג תוך דקות) ובכך הברתי למה אני מתכוון במסוכן מאוד אבל הנה לינק בכל מקרה http://en.wikipedia.org/wiki/Insulin 3)למה לך לטרוח-נראה לי כמו צורת התנהלות תקינה, אני כתבתי תיעונים מסוימים ואני תומך בהם ע"י הוככות וקישורים,פשוט נראה לי הגיוני ותקין 4)לגבי השוביניזם אני לא מבין איז זה קשור לנושא הטון שלי בפוסט המקורי היה זועם במידה בגלל שתי עובדות, 1) אתה טעיתה והטעתה -לגבי החומצה הלינולית 2)"הנשכך שכתבתה את זה" היה לדעתי לא במקום במיוחד מיכוון שאתה בעצמך הראתה חוסר ידע בנושא או commonsense או שניהם גם יחד

למעלה