מה לקחת לבית חולים

G a l i 11

New member
חזיית הנקה

נראה לי שכדאי לרכוש אחת מראש, אני נזקקתי למידה אחת גדולה יותר בערך יום אחרי הלידה ושלחתי את בעלי לקנות כי זו שקניתי ממש לא התאימה. בהמשך תראי מה מצבך ותוכלי לרכוש נוספות.

ronnieyuval

New member
מה לא קיבלתי בבי"ח... ../images/Emo10.gif

לא קיבלתי כמעט כלום ממה שעדי מספרת. ילדתי במאונט סיני במנהטן. אל תסמכי על זה ותביאי איתך מה שאת צריכה. אצלנו חילקו פדים זוועתיים שאפילו לא היה בהם דבק. שום תחתוני רשת. שום פדי-הנקה. שום לנולין. אפילו לא מוצץ. כן קיבלתי המון פורמולה ומי סוכר שלא הייתי צריכה בכלל, וגם חיתולים לתינוקת. אפילו מגבונים הם לא חילקו! הייתי צריכה לשלוח את גבי לקנות ליובל מגבונים לחים כי כל מה שהיה להם בביה"ח היה מגבוניות נייר יבשות שצריך כל פעם להרטיב במים... ממש ימי הביניים. וזהירות עם ה-SOFT SHELLS, לא תמיד צריך אותן והן עלולות לגרום להפחתה בכמות החלב. כמו כן הן עלולות לגרום לבלבול פטמות אצל התינוק כי הוא מתרגל לסיליקון בפיו במקום פטמת האם. גם עם הלנולין צריך להזהר ולהקפיד להשתמש רק ב-PURELAN של מדלה שהוא לינולין שזוקק והותאם לתינוקות. לינולין לא מזוקק יכול להיות מסוכן.

כמה הערות

קודם כל, זה מוזר כי חברה שלי ילדה במאונט סיני לפני 4 חודשים וקיבלה בדיוק את אותו ציוד שאני קיבלתי
שווה לבדוק עם בית החולים ישירות, הכי קל לשאול את זה במהלך הסיור שעושים במחלקה. לגבי המגבונים הלחים גם אצלנו היה את אותו הדבר, היו מן רשתות יבשות שצריך להרטיב, והסיבה היא שזה הכי נקי והכי בריא לנקות רק במים ולא במגבונים שיש בהם סבון וחומרים כימיים שעלולים לגרות את העור. תבור שלי למשל מגיב לא טוב גם למגבונים הכי עדינים, ובינתיים אני עדיין משתמשת בקופסאות שנתנו לי בבית החולים ומרטיבה במים חמימים בכל החלפה... וגם תיקון קטן: ה- SOFT SHELLS שאני מדברת עליהם הם לא (!!) מגיני הפטמות מסיליקון שהתינוק יונק דרכן! תסתכלי בלינק שצירפתי, הם עשויים פלסטיק קשיח ומיועדים ללבוש אותם בתוך החזייה כדי שיהיה מקום לפטמה להתאוורר וגם ששום דבר לא יתחכך כנגדה. כמובן שבעת ההנקה מורידים אותם
אני קניתי גם את פטמות הסיליקון והחלטתי לא להשתמש בהן. אבל המגינים הקשיחים הצילו אותי לחלוטין!! אני קניתי את הPURELAN של מדלה אבל בבית החולים קיבלתי לנולין של LANSINOH והוא הרבה יותר רך ונעים מהPURELAN, אז עכשיו קניתי עוד שפורפרת של זה, גם זה לנולין טהור שמיועד לפטמות, הוא פשוט יותר רך אז יותר נוח למרוח אותו.

ronnieyuval

New member
הבנתי ../images/Emo45.gif

חשבתי שאת מדברת על משהו אחר... אם זה פשוט הקונכיה שלובשים כדי למנוע חיכוך עם הבגד אז זה באמת לא מזיק כי לא מניקים עם זה. יכול להיות שמלפני שנתיים הם השתכללו והתחילו לחלק יותר דברים ליולדת... אני אוכל להגיד לכולכם בעוד 3 חודשים! גם LANSINOH אמור להיות בסדר - כל עוד זה משהו שמיועד ספציפית להנקה אז לא אמורה להיות בעיה, הבעיה מתחילה כשקונים לנולין סתם ככה (ואפשר, בבית מרקחת או חנויות טבע) שלא זוקק ואינו מיועד להנקה.

G a l i 11

New member
בתי"ח, לידות ומה שביניהם

הי עדי ובעצם כל הבוסטוניוניות, האם מישהי ילדה ב-mount auburn? אני באמצע שבוע 31, הריון שני (הגדול בן שלוש וחצי ונולד בארץ) ואשמח לשמוע חוו"ד. תודה ויום נפלא

ליאת127

New member
אני מכירה משהי מאחד הפורומים

שילדה שם ו כמה שזכור לי היא היתה מרוצה

s i v a n1

New member
עוד שאלה אם אפשר -

האם נהוג בארה"ב לבצע לפני לידה חוקן וגילוח כמו בארץ (בעצם בארץ זה כבר לא חובה בכל בי"ח כמו שהבנתי). מצטערת - אין לי כ"כ את מי לשאול את זה פה והתאריך מתקרב... סיוון

לא מדוייק.

שואלים לפני מתיי היתה הארוחה האחרונה ואם יש סיכוי ל"שאריות מזון" הם מציעים לעשות חוקן. וזה גם רצוי במיקרה כזה.

ronnieyuval

New member
ממש ממש לא!

וחוץ מזה - תשאלי את הרופא שלך, בשביל מה הוא קיים?

הי, גם בארץ זה לא חובה.

ילדתי שם פעמיים, ולא חייבו אותי בשום דבר שלא בקשתי! אבל שאלתי את הרופא שלי ומתברר שפה גם לא עושים את זה. דרך אגב, גם אם תבקשי זה לא יתקבל בעין יפה (כך סיפרה לי אחות בבית החולים, לא מנסיון אישי). ותודה לכל נותנות הטיפים. לא ידעתי מה צריך לקחת פה לבית החולים, ומכל הדיווחים שלכן החכמתי (וגם התבלבלתי). בסוף אשאל ישר את הרופא שלי, וזהו.

irisgh

New member
טוב, אז החלטתי להכנס להיסטריה

וזה בכלל ילד שני... אני מתה מעייפות, נסיתי להרדם כבר בתשע בערב, ואני לא מצליחה, אז נכנסתי לפורומים, והתוצאה? כבר אחת וחצי בלילה ואני עדיין לא נרדמת. התחלתי להכין תיק לביה"ח (ממה שיש בבית לפחות), וניסיתי לישון, ראיתי טלוויזיה, וניסיתי לישון. כרסמתי, וניסיתי לישון. עכשיו בדיוק פתחתי את החבילות של הבגדים הראשוניים, ושמתי בכביסה. למה באמצע הלילה? שאלה מצויינת. חוץ מזה שמשום מה בימים אני לא עושה את זה. טוב, ברור. בבקרים אני עייפה מדי

moonshaa

New member
תודה טלי,../images/Emo13.gif

אתמול נסעתי עם בעלי אחרי עבודה לעשות קניות , שאלתי אותו, אך זה שאני כזאת אדישה ללידה ?!! יש מישהי בפורום והיא בשבוע 31 ואני בשבוע 32 , היא עושה רשימות מבררת מכינה את התיק , יו מה איתי גם אני צריכה להתחיל? הוא ענה לי אם תשמחי עלי בטוח שיחסר לך משהו שתצטרכי עכשיו אני עוקבת אחרי הרשימה ,ורושמת לי מה לקחת. שמתי לב שרוב ההמלצות הן מנשים שילדו בארה"ב.. ישנה אפשרות שארה"ב ואנגליה זה אותו הדבר? אשמח לדעת מנשים שילדו באנגליה.

15noonit

New member
טולי אני ילדתי בבית ישראל../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

טולי אני ילדתי בבית ישראל היתה לי מיילדת מהממת מזה מהממת אפילו אם הייתי יולדת בארץ לא הייתה לי כזאת,
יש קורסי הנקה בבקרים ןגם יועצת הנקה שעוברת בחדרים תבקשי אותה וגם יש מספר טלפון לייעוץ אחרי שאת עוזבת אני השתמשתי בזה לפני יומיים זה נורא חשוב שיש למי לפנות,
אני הלכתי לMATERNITY TOURE עם בעליוזה ממש עזר לי ידעתי בדיוק לאן להגיע בזמן אמת ,
התיק היה מוכן בפתח של הבית ילדתי לפני הזמן שלושה ימים לפני הדייט שזה הדובדבן שבקצפת הפתעתי את כולם שהם כמובן אמרו שאני אסחב שבועיים אחרי, בקיצור מאוד נהניתי ללדת שם
הבונבונה שלי בת 4 חודשים ואני חולה עליה שתהיה לך לידה קלה ומהירה

למעלה