מה לקחת לבית חולים

TulyNY

New member
סוף שבוע

בסוף שבוע הבא ני הולכת לקורס הכנה ללידה ו-MATERNITY TOUR אני ממש מתרגשת,אני שמחה לדעת שהיית מרוצה מ-Beth Israel ובקשר למילדת אותי תילד ה-OBGYN שלי. אז את יכולה לראות את מה שכתוב בשרשור ולפרט מה נותנם ב-Beth Israel ומה לא? זה יהיה ממש נחמד אם תוכלי לעשות את זה... תודה שוב. Tuly

15noonit

New member
נתחיל../images/Emo22.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif

מה נותנים? ארוחות,פדים ורשת לשים מעל [מומלץ להביא תחתונים חד פע'],משחה לתפרים,בקבוק שפריצי להשפריץ על התפרים,מברשת שיניים משחה סבון מגבת אבל אין כמו הפרטי, לחדר לידה אני הבאתי כרית פרטית שלי ושמתי על שלהם היה לי יותר נוח לתינוקת:גופיות, טיטולים, מטליות, שמיכות דקות,קרם גוף לתינוק,מטליות עם אלכוהול מתנה מהבית חולים : תיק עם חבילת טיטולים וכל מיני דגמיות כל הנ"ל נותן בית החולים ואפשר לקחת הביתה הכל תכף אשוב הבונבונה בוכה::::::

15noonit

New member
מה להביא?../images/Emo56.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מכנסיים לתינוקת [הם עוטפים את החלק התחתון רק נשמיבגדים ליציאה, שמיכה עבה,מעיל CAR SEAT כה] הטלפון ליד המיטה מחיר ליום 5$ local הייתי ממליצה מהרגע שאת מרגישה את הצירים לאכול רק דברים קלים כמו פירות יבשים כדי להקל על הקיבה ןלשתות הרבה מים בהצלחה רבה שבת שלום

למעלה