מה נסגר?(איך)כבר מוצ"ש!?זה הזמן למומלצ"ש..

Z A M i

New member
מה נסגר?(איך)כבר מוצ"ש!?זה הזמן למומלצ"ש..../images/Emo3.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

"כשהוא רחוק את לבד.."

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אמן - שיר השבוע (כללי):כשזה עמוק, - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:החבר'ה מהעבודה,ומהנשף
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):מה שבכותרת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"וואו את נראת ככ טוב" - דבר שהשגתם השבוע:אממ...כל מיני - מאכל השבוע:האוכל מהצהריים היום - משהו שעשה לכם את השבוע:עבודה,נשף חנוכה - משהו שהרס את השבוע:כאבי בטן,ושהוא לא כאן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מי עושה חתונה בלול גאד דמאט? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שני-הפגישה בת"א,לסיים את כל הדברים לביצפר,יומולדת לליקי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:נארגן את היומולדת טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ככ הרבה..אבל לא יקרה סתם: - תמונה (תתפרעו!):מהנשף..אני באמצע.

הולצ

New member
שבוע חדש :)

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד מעט[!!!] - שיר השבוע (כללי): Pantera - Floods - אלבום השבוע: היהודים LIVE - האדם שעשה לכם את השבוע: השמן! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנלא בוכה זה לא ממש.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): זה גזעני מדי בשביל לשים את זה פה D: - דבר שהשגתם השבוע: היהודים - היהודים - מאכל השבוע: צנימים -.- - משהו שעשה לכם את השבוע: אחח - משהו שהרס את השבוע: להבין שזה היה סתם - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קחו הכל בקלות, מה שכבר כבר קרה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללכת להופעה של בצפר וגיידלין -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Pantera - Floods -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גיאקקקקק סתם: - תמונה (תתפרעו!):

linor417

New member
הו,וואל...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):father - שיר השבוע (כללי):black dog - אלבום השבוע:led zeppelin IV - האדם שעשה לכם את השבוע:כולם
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"הכי קל לשכוח"....... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):בהתרמות איזה שוטר בדימוס התלבש על שגב.... "הבחורונצ'יק הזה מאחורייך הוא בחור או בחורה?" "אה,רגע,אז אתה הומו?" [לא יודעת מה הקשר. בחיי] - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:אני חושבת שקפה. - משהו שעשה לכם את השבוע:קפה,בהחלט קפה....אה,כן,וקיבלתי דפים לחומה. - משהו שהרס את השבוע:ישנתי יותר מדי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קפה זה חשוב. חשוב מאוד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:תחרות,וההופעה במודיעים במידה והיא אכן תיהיה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הופעה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:"אמן" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אבנר
סתם: - תמונה (תתפרעו!):וואל...

lifesucks2

New member
עכשיו כולכם בירושלים ורק אני פה..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי):בסוף תבכו.. - אלבום השבוע: פחד מוות - האדם שעשה לכם את השבוע: אופקי הקטנה ונופרי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: מנורות וצבע לחדר החדש - מאכל השבוע: מנה חמה- ספגטי ברוטב בולונז - משהו שעשה לכם את השבוע: הבריתה של אופק (אחיינית שלי) - משהו שהרס את השבוע: העובדה שלא הייתי בירושלים. אני פה בזמן שכולכם שםם.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא מפספסים הופעות של היהודים!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשפורום. גם הרשמי של אביב גפן. יומולדת של ידיד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להגיע למודיעין ולהכיר אתכם -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לעולם מצידי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אופקק=) סתם: - תמונה (תתפרעו!): אופקי הכי חמודה שיש

ליאןןן

New member
../images/Emo137.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חולמת. לא יכול אחרת. חופשי. ליפול. (אלה שנסחפים
).
- שיר השבוע (כללי): אצלך בעולם - מאיר בנאי. מתנות - אביתר בנאי. תרימי את הראש - כנסיית השכל. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: גלית, טלי ושאר בנות המחלקה. אוחנה וענבר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): השבוע יש יותר מדי.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני וגלית מחפשות חניה בעיר.. גלית: "הנה חניה!! לנכים...אוף הנכים האלה. שאלוהים יכרות להם עוד רגל." ורד עומדת מעל המיטה של אהובה ומסתכלת עליה ישנה...(אהובה ילדה שנואה שכולנו זוממות לגלח לה את הגבות). טלי: "ורד מה את עושה?" ורד: "תגידי....יש לך סכין גילוח?!" ושלל שטויות טירונות.. - דבר שהשגתם השבוע: סיימתי טירונות
. לראות את אוחנה וענבר 3 ימים ברצף, בהחלט הישג
.
- מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שחזרתי חמישי. אוחנה וענבר ברעננה בחמישי. בית ריק של איילת בשישי. ההופעה היום. - משהו שהרס את השבוע: להפרד מהבנות ומהמפקדת שלי כפרעליה נשמת חיי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני אוהבת את גלית. (היא בכלל לא יושבת פה ובכלל לא אמרה לי לכתוב את זה.) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קורס? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה נחמד. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הלוואי ויכולתי לראות את נעמה. סתם: - תמונה (תתפרעו!): אין. היו שלום, תודה רבה.

Tom 7

New member
אחח איזה שבוע.. ../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): פעמון מלחמה, תענה לי, הו לורד - שיר השבוע (כללי): מה שלמעלה - אלבום השבוע: פחד מוות - האדם שעשה לכם את השבוע: מעייני ופפר ומייתי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין השבוע שלכם): "האחים שלי כאן תשמע איך הם שרים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איזה מותקקק!" חח מי שהיה בהופעה בי-ם אולי שמע - דבר שהשגתם השבוע: כרטיס חינם לירושלים - מאכל השבוע: איך לא? סופגניה - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה
ובית ריק - משהו שהרס את השבוע: חוסר סיגריות להרבה זמן.. =\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: וואלה לא יודע.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מודיעין? אולי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להיות יחצן לברלה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דונט לייק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא סתם: - תמונה (תתפרעו!): לא בבית.. אין תמונה

טל קארי

New member
They want to kill me

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Oh Lord, They want to kill me - שיר השבוע (כללי):Bee Gees-Night on broadway - אלבום השבוע: היהודים לייב - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע:חחח תקשיבו אני סנילית ברמות מטורפות! אני באמת לא זוכרת כלום... - מאכל השבוע: סופגניה - משהו שעשה לכם את השבוע:פרץ נוסטלגיה מטוררףף! (ראו תמונה) - משהו שהרס את השבוע:^ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בצפר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כנראה שזה יהיה "הנה זה בא" , כמו תמיד :) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברות, אנשים,צמחים, כסאות. סוף סוף לצאת מהבית. סתם: - תמונה (תתפרעו!): היו ימים..

פלחה"ן נח"ל - היחידה שהיא חלום

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):---- - שיר השבוע (כללי):---- - אלבום השבוע:---- - האדם שעשה לכם את השבוע: כל הכיתה שלי, אחלה אנשים - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יו אין זי ארמי נאו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הקב"ן של הבא"ח (כן, מתברר שיש כזה דבר) מדבר איתנו, אז הוא שואל איזה רגשות עולים לנו עכשיו בתחילת הטירונות, כולם עונים כזה: "כעס", "עצבנות", "לחץ", "שוק" פתאום אחד צועק מאחורה "חרמנות" והיו עוד הרבה קטעים, חלק רשמתי ברשמי אז אין לי כח שוב, וחלק שחכתי - דבר שהשגתם השבוע: קיבלתי פלחה"ן נח"ל, ואחרי הגיבוש קיבלתי ראיון לדובדבן כי הם התלהבו עלי - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שאמרו לי שקיבלתי פלחה"ן נח"ל - משהו שהרס את השבוע: שלא התקבלתי לדובדבן אחרי הראיון, וכל החרא שיש בתחילת טירונות, ולראות את הבוחן מסלול ולחשוב שעושים אותו עם ציוד מלא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טירונות חי"ר זה באסה, כל השרירים תפוסים וכולך פצוע, ואין לך מה לעשות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מטווחים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יחיה בו, מה שאין הרבה סיכוי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פארל ג'אם, וואנס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל הכיתה שלי סתם: - תמונה (תתפרעו!):

LoLi Goddess

New member
gimme fuel, gimme fire

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
הזמן שלך
שיר השבוע (כללי):
Metallica - Fuel
אלבום השבוע:
Emiliana Torrini - Love in the Time of Science
האדם שעשה לכם את השבוע:
מנואל, מוש, צחר (
)
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
Gonna sleep with you tomorrow (עדיין לא, צחר חחח)
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תומר: "איפה את?" אני: "בבית!!" תומר: בבית!!! טוב שלא הודעת לרדיו ולשלטונות המס! מה את צועקת מי ישמע חזרת מלבנון??! --------------------------- בשיחה עם תומר, כשאני עייפה רצח: אני: "חכה רגע, נרדמה לי הרגל אז אני הולכת להביא סוגבניה" תומר: "חח מה הקשר?" אני: "לא יודעת, אבל נגמרו הסוגבניות אז הרגל שלי עדיין רדומה" -------------------------------- על משקל "עוד ארון אחד": "כמה זמני, וכמה שאני שמנמן" (תומר עושה את זה פשוט מצחיק, נכון ליזי?) -------------------------------------- אוף היו מלא טובים ששכחתי
דבר שהשגתם השבוע:
מנוחה
מאכל השבוע:
נו, הדברים הטעימים האלה...
משהו שעשה לכם את השבוע:
לישון איתו
משהו שהרס את השבוע:
צוח בצבא
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
כוסאומו.
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שום דבר מיוחד.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיהיו לי מספיק שעות שינה (נההה... על מי אני עובדת...)
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
דילמה - עדיף
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מנואל (כמה שאני צריכה)
סתם:
תמונה (תתפרעו!):

ב י ז י

New member
יווווווווווו

זה היה אחד המצחיקים!! הכי מצחיק שהוא מזרים את נדב עם ה "גש לישון!"

LoLi Goddess

New member
חחחחחחח "גש לישון"

עזבי, השבוע הוא אומר לי: "לולי אני אדבר איתך עוד מעט, אני צריך לעשות לנדב פן" נדב הזה מוזרם רצח! ותומר הזה עוד מדבר איתנו שפתחנו בוטיק בפורום, הוא אשכרה Tommy Hair Design

saintomer

New member
אממ...ליזי ולולי,על מה ולמה המהומה??

מסתלבטות עליי חופשי פה בפורום הא? חבל שאש,גופרית וניצוצי עשן יצאו לכן מהישבנים!@! דברו על דניאל החתיך אש,מה אני קשור??:)

למעלה