זה אני שלוקח אותך לטיול.
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): ניו-יורק סיטי, תענה לי.
- שיר השבוע (כללי): אצלך בעולם + השיר הזה שאוחנה חופרת עליו בדיסק שלה.
- אלבום השבוע: הדיסק של אוחנה, אקוסטית ולייב- זה היה מן שבוע כזה.
- האדם שעשה לכם את השבוע: שילה, ליאן, עמרי, מור, טל, אוחנה, תום.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בטח היו לי סיבות לעזוב..", "כמה זמן אני מחכה שיבואו ימים טובים". "החיים משתנים לך מהר".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "רציתי להודות לך אתמול...." "כבר חשבתי את עושה לי עונש..."
. חנע: "שמתם לב לציפורים שמצויירות על המזרון הזה?" |ציפורים מכוערות| קסי: "איזה דרוזי זה.." :- D חנע לעו"סית: "השבוע הייתה לי את ההשכמה הכי מסריחה בעולם" אוחנה נכנסת לדברייה: "קארים התמים נאלץ לטפס על חלונות.. בגילו, בגילו"
[קארים=האיש שאחראי על תקלות בכפר גלים
.] אוחנה מזמרת בקול ערבי/דרוזי כזה: "אבא שלי דרוזי, אמא שלי דרוזית, אחותי ואהובתי- דרוזים." אורנשטיין בתגובה: "אוחנה חיה במחזמר...דרוזי!"
אדיר נכנס למועדון וראה שוער לא-מוכר של מילאן במשחק שלהם בליגת האלופות.. : "מי זה השוער המלשין הזה?" כל החניכים לאורן המדריך: "אוווו אורן תתפטר!! אתה מלשין, אתה שוטר, אורן תתפטר!"
אוחנה נזכרת במורה להסטוריה המסטול שהיה לנו בכיתה י"א.. "המורה להסטוריה היה איש...מבאנגו ומעלה!"
עמרי: "כואב לי הראש ממחקקת!" DD: 2 בנים מהגרעין, שהם שיא הקוברים, לאחד קוראים דניאל [דנגור], ולאחד לירן [אורנשטיין], דנגור מדבר עם איזשהו מדריך: "כשנהיה מעצבי אופנה קוקסינלים בגיל 30, יקראו לנו לוריין אנד דנאל שיק!"
!!! בהשתלמות, הראו לנו איזה חייה מוזרה שקוראים לה חוֹמֶת, והיא נראית כזה כמו דג, ויש לה פנים של נחש.. רינת[אחת המדריכות]: "אמאלה מה זה? הדג נחש!" D: גיל [המדריך שעם רינת,זמי ודנגור בצוות] הלך לאיזה שבוע אחד למילואים.. אז הוא מספר לנו: "חזרתי מהמילואים, אמא שלי
כשנולדתי לא חיבקה אותי כמו שרינת חיבקה אותי.." ואז אוחנה בתגובה נקרעת מצחוק.."
, גיל קובר...וזה מוזר לי!" [מולו! חח] רינת לגיל: "אני אעשה לך ברית מילה שנייה!!" רינת לזמי: "זוכרת מה היה כשגיל לא היה פה?" גיל: "נו מה היה?" זמי: "אממ.. היה כיף!"
דנגור: "היו ימים.."
נביטל [המדריכה של י"א-י"ב]: "אני אתמול הרמתי כוס נצחון כשהם הלכו הביתה!" במשחק של החניכים ביום שבת.. מישהו עובר ליד ספיר, לוקח לה גרעינים מהשקית, "אני אחזיר לך" והולך.. בסוף המשחק הוא בא, לוקח לה מהיד..חושב שניה "אני אחזיר לך"... והולך
!! עשו פנדל על חניך שלי ברחבה והשופט המניאק לא שרק.. קסי[אחד מהגרעין]: "יש לו בר מצווההה, שופט!!!"
טישלר מספרת שהיא ישבה עם איזה מישהי באר-קפה, והיא סיפרה לה שהיא הייתה חולה בסרטן ושהיא הכי נהנתה בעולם מכל התקופה הזאת..שגזרו לה ת'שיער וזה, שהיה כיף. אז טישלר אומרת לה: "מה??בחיים לא שמעתי על מישהי שלקחה את זה כמוך!" "מה? יש לי מלא חברים שחולים בסרטן והם מזה לקחו את זה ככה.." טישלר:"באמת? מהחולי סרטן שאני מכירה אף אחד לא לקח את זה כמוך.." "תשמעי, ברור שיש לי חברים שמתו.."
- דבר שהשגתם השבוע: כלום
- מאכל השבוע: לא זוכרת.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של שילה, אצל עמרי בחמישי ובשישי, ליאן 3 ימים ברצף, משחקים של החניכים והופעה..
- משהו שהרס את השבוע: כל הימים בכפר-גלים, לא היה רגע אחד של טוב.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תתנהגי יפה. אל תתנו לאנשים להוריד אתכם נמוך, אל תאמינו לכל רוע שיוצא להם מהפה, ואל תאמינו שאתם כאלה גרועים. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: להופעה במודיעין.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אלמד להסטוריה
.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אצלך בעולם, השיר שעמרי כתב ומור הלחינה.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם:
- תמונה (תתפרעו!):
.