מה נסגר?(איך)כבר מוצ"ש!?זה הזמן למומלצ"ש..

yotem 17

New member
ולבנות מגדלים באוויר../images/Emo83.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אמן, להיות - שיר השבוע (כללי): Understanding- Evanescence - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: משה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם: במסיבה בסילבר: משה: "יואו איך בא לי שיהיה כבר Love Boy!" (ליגל מצביעה לו על ניב שיהיה הלאב בוי שלו) משה: "אמרתי Love Boy, לא סרט הודי!" - דבר שהשגתם השבוע: תור לניתוח - מאכל השבוע: סופגניותתתתתתתתתתתת - משהו שעשה לכם את השבוע: אממ לא יודע.. - משהו שהרס את השבוע: שראיתי את האקס במסיבה :/ צריך להשמיד אקסים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ראה שורה אחת למעלה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ לעבוד, אני עובר ניתוח ביום חמישי (אז לצערי לא אוכל להגיע להופעה במודיעין..:/), שדניאל יחזור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אתאושש מהר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לעולם מצידי- היהודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאל סתם: - תמונה (תתפרעו!):

moshe butt

New member
"...Strawberry Fields forever"

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אמן - שיר השבוע (כללי): Strawberry Fields Forever ,All My Loving - אלבום השבוע: Across the universe - האדם שעשה לכם את השבוע: בני, צחר, טלי, יוסי, אלה ושירה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Somewhere in her smile she knows That I don't need no other lover Something in her style that shows me Don't want to leave her now You know I believe her now - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): # טלי ואני מתכננים איך להפריד בין אבי[אחד שהיא דלוקה עליו] לבין חברה שלו. טלי: "אני אבוא אליו ואומר לו: 'מנק' מבט מאוד אובייקטיבית שאין לה שום קשר לנושא, או שום אינטרס בעניין אני חושבת שאת צריך לזרוק אותה!!!'" חחחח #אני: "אלה, בואי נלך לחפש תילתנים ואם יהיה לנו מזל נמצא אחד עם 4 עלים" אלה: "פחחח איזה מזל כבר יש לך?!?" אני: "עם המזל שלך נמצא תילתן עם עלה אחד" חחח
# אני, שיר, אלה, טלי וזמי יושבים במסעדה אותנו ממלצר מלצר דיי הזוי שכיננו אותו בשם "שחי" זמי: "הינה שחי חזר מעולם שלו בכדי למלצר אותנו"
זה היה ממש מצחיק #אני בא לבני כולי רטוב מהגשם. בני: "אוייי אפרוח קטן ורטוב שלי" חחח כפרה - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: מרק של בני - משהו שעשה לכם את השבוע: להיות אצל בני - משהו שהרס את השבוע: הייתי חולה וצחר התגייס
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעבדו! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור לעבוד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אחזור לעבוד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: The greatest- cat power -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בני, טלי, צחר ואלה סתם: - תמונה (תתפרעו!):

eliavtu

New member
במוצאי שני...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Sombody Else - שיר השבוע (כללי): בעז בנאי - כל השבוע מרגיש כמו שבת - אלבום השבוע: Radiohead - In Rainbows - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הוווו הווו ולי לא אכפתת כל השבוע מרגיש כמו שבתתת..." <כי נדבקתי לזה חזקק> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מישהו בעבודה היום שומע ת'שיר החדש של בית הבובות, ומתחיל לשיר "ע'לק עד שבאת.. וניצלת אותי ע'לק עד שבאת" ועוד שיר דפוק כזה שהביאו לי - "בלי קונדום אל תצא מהביתתת.." - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: סופגניות!!! דאאאאאא - משהו שעשה לכם את השבוע: זה כבר שבוע שעבר נו, אבד לי הזיכרון ממנו - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו חופשיים, ותשימו זין גדול על כל העולם הזה! סתם לוידע.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אהוד בנאי בפטריה בעז"ה. למרות שאנ'לא מכיר אותו כ"כ, יש שמועות שהוא טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אישן טוב! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עבדיה חממה - אנא בכוח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני לא אראה אף אחד לא רגיל, אז עזבו שטויות סתם: - תמונה (תתפרעו!):

hadas2401

New member
הי אהוד בנאי

יש משום מה הופעה חינם שלו פה לא יודעת אם הופעה, אבל הוא יהיה בהדלקת נרות או משהו כזה...

billi bob

New member
../images/Emo41.gifאלליי, איזה שבוע!../images/Emo122.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת, גם כשלא בוכה, תענה לי, בסוף תבכו שיר השבוע (כללי): לך- שילה פרבר אלבום השבוע: תתנהגי יפה- שילה פרבר האדם שעשה לכם את השבוע: תום
[וגילצ' ושני, כרגיל
] משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לרגע לא לחשוב מה כבר תגיד לרגע לא לחשוב עליך תמיד" "כל מה שהיה זה כל מה שיהיה אולי אני זאת שאוהבת יותר מדי הרבה..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יאללה נחפור אני, כל השבוע בערך: "שקט, לפני שאני נכנסת בך, שלא תדעי מאיפה שזה בא לך" [מישהו מהעבודה שלי ירד על מישהי אחרת והיא לא כל כך הבינה אותו, אז הוא התחיל לחפור] "אני, יד לי תעודת סתלבטן. זה אומר שיש לי את הרשות והזכות להסתלבט על אנשים. זו מן מחלה כזאת." [אותו מטורף מתחיל לשיר אופרה
] אני: "באנה, צריך לאשפז אותו בכפייה" מישהי מהעבודה שלי: "ברמן, אין לי כסף לתת לך!!!" בארומה: שני: "אני אהפוך עליך סוכרזית"
שני, על גיל: "לא, חשבתי שיש לו מסטיקים. שיש לו חבילה" גיל: "אממ יש לי חבילה"
גיל א'
: "מתי היומולדת שלי?" גיל ב' מתחיל לנחש תאריכים באוקטובר [החודש של גיל]: "נו.. כ"ח בתמוז." גיל א': כן, כי תמוז ואוקטובר זה אותו דבר" גיל ב' [מתחיל למנות את החודשים]: "בראשית, חשוון, כיסלו..."
"אז שיבואו כבר האורחים המזדיינים שלך!" "איך קוראים לחבר של בובספוג? פטריק, נכון? איזה כוכב הוא..." -"מה פשר המכה?" -"אין פשר" [צילמו אותי עם תום, עם המצלמה שלי שמשום מה עושה שני פלאשים ורק בפלאש השני מצלמת
] אני: "תום תזכור, שני פלאשים" תום: "עוד פעם המצלמה עם השני פלאשים?!"
[אחרי כמה דקות צילמתי חברה עם אורית] אני: "אורית, שני פלאשים" תום: "תיתי, שני פלאשים"
כפרעליו מישהי מהעבודה שלי התחילה לעוות שמות של אנשים אחרים מהעבודה שלי [כולם רוסים ואנחנו היחידות שלא] דימה= פימה אריק= אלי ולנטינה= קרולינה קיריל= גיריל ברמן= גרמן יאנה= אילנה/ מיאנה/ דיאנה לודמילה/ לודה= דוגמילה/ יודה
דבר שהשגתם השבוע: כאבי גב מהעבודה
. גיליתי משהו חדש על עצמי. מחמאות מהאנשים שעובדים איתי ומהמנהלת שלי=]. מאכל השבוע: חח כל השבוע הזה לא אכלתי כלום... משהו שעשה לכם את השבוע: סתם... לא משהו רציני משהו שהרס את השבוע: המצב רוח הזה, כרגיל. אני לא מצליחה להשיג מה שאני רוצה בגלל הפחד המעפן הזה. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בואו למפגשפורום!!!!!! וגם ללכת להופעה של היהודים בירושליים, לישון ב- 3 בבוקר, לקום ב- 5 בבוקר, ללכת לעבוד 12 שעות- אל תעשו את זה!!!!!
השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: מודיעין, מפגשפורום, להכיר. שייגמר!!! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להכיר. שיר שפתחתם איתו את השבוע: הנה זה בא- בהופעה האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש כמה... חחח אין לי כוח ["אין לי עוד"? סתם] סתם: תמונה (תתפרעו!):אין לי מילים

תומע79

New member
../images/Emo34.gifלמה כל האנשים שעובדים איתך רוסים?!

לא שיש לי בעיה עם רוסים פשוט,איפה את עובדת?! חחח

billi bob

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif גם אני שאלתי את אותה שאלה בדיוק

אני עובדת בטרה [ולא, אני לא חולבת פרות...] את יודעת, מפעל כזה- בד"כ במקומות כאלה יש הרבה רוסים בדודה שלי, כבר למדתי רוסית מרוב כל הדיבורים

הרבה זמן לא עשיתי את זה...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): שישו את ירושלים - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: החניכים שלי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל היום וכל ה, כל היום וכל ה, כל היום וכלה, כל היום וכל ה, כל היום וכל, על חומותייך עיר דוד.... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בוא הנה, איזה פדיחה, נגמר לי הדלק" (יאיר פרג'ון, מועמד לראשות מועצת חוף אשקלון באחד הטרמפים ההזויים בחיי...) - דבר שהשגתם השבוע: הארי פוטר 7 - מאכל השבוע: לא לאכול - משהו שעשה לכם את השבוע: טיול נוער - משהו שהרס את השבוע: זה ששכחו שתי חניכות שלי בתחנת דלק בכביש 6... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תרדו מאוטובוס בלי פלאפון! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכולם בבית שבת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תומר סתם: - תמונה (תתפרעו!):

זה אני שלוקח אותך לטיול.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ניו-יורק סיטי, תענה לי. - שיר השבוע (כללי): אצלך בעולם + השיר הזה שאוחנה חופרת עליו בדיסק שלה. - אלבום השבוע: הדיסק של אוחנה, אקוסטית ולייב- זה היה מן שבוע כזה. - האדם שעשה לכם את השבוע: שילה, ליאן, עמרי, מור, טל, אוחנה, תום. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בטח היו לי סיבות לעזוב..", "כמה זמן אני מחכה שיבואו ימים טובים". "החיים משתנים לך מהר".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "רציתי להודות לך אתמול...." "כבר חשבתי את עושה לי עונש..."
. חנע: "שמתם לב לציפורים שמצויירות על המזרון הזה?" |ציפורים מכוערות| קסי: "איזה דרוזי זה.." :- D חנע לעו"סית: "השבוע הייתה לי את ההשכמה הכי מסריחה בעולם" אוחנה נכנסת לדברייה: "קארים התמים נאלץ לטפס על חלונות.. בגילו, בגילו"
[קארים=האיש שאחראי על תקלות בכפר גלים
.] אוחנה מזמרת בקול ערבי/דרוזי כזה: "אבא שלי דרוזי, אמא שלי דרוזית, אחותי ואהובתי- דרוזים." אורנשטיין בתגובה: "אוחנה חיה במחזמר...דרוזי!"
אדיר נכנס למועדון וראה שוער לא-מוכר של מילאן במשחק שלהם בליגת האלופות.. : "מי זה השוער המלשין הזה?" כל החניכים לאורן המדריך: "אוווו אורן תתפטר!! אתה מלשין, אתה שוטר, אורן תתפטר!"
אוחנה נזכרת במורה להסטוריה המסטול שהיה לנו בכיתה י"א.. "המורה להסטוריה היה איש...מבאנגו ומעלה!"
עמרי: "כואב לי הראש ממחקקת!" DD: 2 בנים מהגרעין, שהם שיא הקוברים, לאחד קוראים דניאל [דנגור], ולאחד לירן [אורנשטיין], דנגור מדבר עם איזשהו מדריך: "כשנהיה מעצבי אופנה קוקסינלים בגיל 30, יקראו לנו לוריין אנד דנאל שיק!"
!!! בהשתלמות, הראו לנו איזה חייה מוזרה שקוראים לה חוֹמֶת, והיא נראית כזה כמו דג, ויש לה פנים של נחש.. רינת[אחת המדריכות]: "אמאלה מה זה? הדג נחש!" D: גיל [המדריך שעם רינת,זמי ודנגור בצוות] הלך לאיזה שבוע אחד למילואים.. אז הוא מספר לנו: "חזרתי מהמילואים, אמא שלי כשנולדתי לא חיבקה אותי כמו שרינת חיבקה אותי.." ואז אוחנה בתגובה נקרעת מצחוק.."
, גיל קובר...וזה מוזר לי!" [מולו! חח] רינת לגיל: "אני אעשה לך ברית מילה שנייה!!" רינת לזמי: "זוכרת מה היה כשגיל לא היה פה?" גיל: "נו מה היה?" זמי: "אממ.. היה כיף!" :D דנגור: "היו ימים.."
נביטל [המדריכה של י"א-י"ב]: "אני אתמול הרמתי כוס נצחון כשהם הלכו הביתה!" במשחק של החניכים ביום שבת.. מישהו עובר ליד ספיר, לוקח לה גרעינים מהשקית, "אני אחזיר לך" והולך.. בסוף המשחק הוא בא, לוקח לה מהיד..חושב שניה "אני אחזיר לך"... והולך
!! עשו פנדל על חניך שלי ברחבה והשופט המניאק לא שרק.. קסי[אחד מהגרעין]: "יש לו בר מצווההה, שופט!!!"
טישלר מספרת שהיא ישבה עם איזה מישהי באר-קפה, והיא סיפרה לה שהיא הייתה חולה בסרטן ושהיא הכי נהנתה בעולם מכל התקופה הזאת..שגזרו לה ת'שיער וזה, שהיה כיף. אז טישלר אומרת לה: "מה??בחיים לא שמעתי על מישהי שלקחה את זה כמוך!" "מה? יש לי מלא חברים שחולים בסרטן והם מזה לקחו את זה ככה.." טישלר:"באמת? מהחולי סרטן שאני מכירה אף אחד לא לקח את זה כמוך.." "תשמעי, ברור שיש לי חברים שמתו.."
- דבר שהשגתם השבוע: כלום
- מאכל השבוע: לא זוכרת. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של שילה, אצל עמרי בחמישי ובשישי, ליאן 3 ימים ברצף, משחקים של החניכים והופעה.. - משהו שהרס את השבוע: כל הימים בכפר-גלים, לא היה רגע אחד של טוב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תתנהגי יפה. אל תתנו לאנשים להוריד אתכם נמוך, אל תאמינו לכל רוע שיוצא להם מהפה, ואל תאמינו שאתם כאלה גרועים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להופעה במודיעין. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אלמד להסטוריה
. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אצלך בעולם, השיר שעמרי כתב ומור הלחינה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):
.

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif"לוריין & דנאל שיק!" וואי..הם גדולים.

(לא גדולים כמו קסי נגייייד.
)

למעלה