מה נסגר?(איך)כבר מוצ"ש!?זה הזמן למומלצ"ש..

ב י ז י

New member
חחח באמת מה אתה קשור !

מה אתה עושה פה?! אתה לא אמור לדעת שמרכלים עליך מאחורי הגב
[חח מאחורי הגב אעלק] חוץ מזה, שמעתי שהיד שלך מחכה שתתחיל להשתמש בה כמו שהיא רגילה, משעמם לה היום! לא יפה להזניח אותה!

saintomer

New member
שאני אספר לחברים כאן בפורום מה את עושה..

בלילות ליזי?? האאאאא??!

LoLi Goddess

New member
מה זה? מה 'תה עושה פה?

אתה לא צריך ללכת למספרה שלך לעשות פן לעעעעמינדב לכבוד הבר מצווה שלו? ומתי אתה הולך לגלות לו שהוא בכלל לא תימני אלא אתיופי? (במבטא אתיופי): "תומדודה (תומר+מדודה) בוא תראה, אני קורע אותו במשחק, זה יותר כיף מלשחק תופסת עם קופים באדיס אבבה" וואי, אולי תבקש ממנו להגיד בקול ליזי: "אוווו מדודה ומדודי היינו כחולמים"? (ככה ייצא השילוב של ליזי עם מבטא אתיופי) אני גאון

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifאישה שקרית, מיטה מקרית.. למי אכפת??

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חולמת, הו לורד, מחפש תשובה לייב. - שיר השבוע (כללי): בית הדמעות, לךְ - שילה. - אלבום השבוע: תתנהגי יפה-שילה. - האדם שעשה לכם את השבוע: יובלי
[לי ושני. לא עשו שומדבר מיוחד, אבל עצם קיומן זה המון
]. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי כל מה שהיה, זה כל מה שיהיה. אולי אני זאת שאוהבת יותר מידי הרבה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
ריגש: #ידיד שלי מחבק אותי מאחור: "מלא זמן לא ראיתי אותך.. וואי, איזה כיף לראות אותך!" *מסובב אותי לחיבוק*
הצחיק: #יובלי: "יש לי מחר יום עמוס נורא" [בת 6, מסכנה
]. #אני: "יש במבה, או משהו?" לי: "לא יודעת.. אנחנו כבר התרגלנו לא לאכול כלום" #ידיד שלי עם סיגריה בפה: "אצלי רק בריאות" #חברה: "הם לא רצו למכור לי סיגריות! בת כמה אני נראית?" אני: "יש לך גוף של אישה בלה, אבל פנים של ילדה בת 17.." #לי והעברית התקינה שלה: "עד שגיל תִתְקָלַחַת" #איזה אחד ברחוב: "יש לך סיגריה?" אני: "נופ. קשים הם חייהם של קוני היחידות" #אני: *אפצ'י* *אפצ'י* *אפצ'י* שני: "לבריאות." אני: "וואי, שלוש פעמים ברצף נעצר לי הלב!" שני: "אני פעם תקעתי חמש פעמים" #בדרך לעבודה על אחד האוטויים: "בן פורת יוסף" #ידיד: "אז מה בעצם את עושה עכשיו בצבא?" חברה: "מדריכה, בתל נוף". ידיד: "של מה?" חברה: "התגוננות". ידיד: "למה מה את כבר יודעת לעשות?" חברה: "זה לא קרב מגע..." - דבר שהשגתם השבוע: ביקור של יובלי, כמה התגעגעתי
- מאכל השבוע: סלט רולז. - משהו שעשה לכם את השבוע: ביקור של יובלי, ההופעה. - משהו שהרס את השבוע: שישי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם אתם צריכים לערבב סלט - תקראו ללי [את לא מבינה כמה הסתבכנו עם הסלט בארומה!
].
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מודיעין, שתיגמר השביתה, סידור עבודה חדש. חופש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיגמר השביתה. להנות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ההופעה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בא לי שירה. כתמיד-לי ושני
המורה לערבית. וכל מי שיבוא
סתם: - תמונה (תתפרעו!): אין צורך.

בלעעעעעעעעעעעעעעעעעט

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ככה אני - שיר השבוע (כללי): The Fray-Over My Head (Cable Car) - אלבום השבוע: פוביה של ברייקינג - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ממ בעיקר כל ככה אני.. חח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: אורז =\ - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: לא יצאתי לחנוכה דרום =[ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של היהודים.. הלוואי שאני אבוא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Take That - Rule The World -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: היהודים סתם: - תמונה (תתפרעו!):

איזה שבוע חלום!../images/Emo99.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מסתבר שהזמן שלך, בצורה הכי חיובית שלו. - שיר השבוע (כללי): dont cry - guns - אלבום השבוע: הסליחה ואני
- האדם שעשה לכם את השבוע: וואו, כ"כ הרבה. עידודו עם הברכה שעשתה לי טוב בשיאו של משבר, כולכם עם הברכות ומילים המקסימות שלכם, אפרת גוש שעשתה לי ת'חיים בערך! ו..הוא
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וכשתלכי הדלת תפתח..." [הסוף כ"כ קרוב
] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אפרת גוש באמצע הופעה: "אני רוצה להגיד מזל טוב למישהי שחוגגת יום הולדת היום... עדי ש***!!"
- דבר שהשגתם השבוע: יומולדת. - מאכל השבוע: עוגה עוגה - משהו שעשה לכם את השבוע: היומולדת, ההופעה של אפרת וכל מה שהיה בה, שישי שלם איתו. - משהו שהרס את השבוע: ההאנג אובר של שבת:S - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אלכוהול זה רע! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר החופש ואני אוכל לנוח קצת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אלך להופעה של ג'קו
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו... סתם: - תמונה (תתפרעו!): גם אני הצטלמתי עם בןרובין
/ אפרת המהממת!

בטח היו לי סיבות לעזוב.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים - הגרסה של אורית. - שיר השבוע (כללי): ימים טובים - נמרוד לב. - אלבום השבוע: דיסק צרוב... - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאן. 3 ימים ברצף!
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תסתכלו בקרוב אצל ענבר, נקברנו מאותם דברים. יש כמה אצלי: # חנע: "חן! אויש. קראתי לעצמי..." # אני מספרת לענבר שחניכים שלי בכיתה ט' לומדים כל יום הבנת הנקרא. ענבר בתגובה: "בואנ'ה, הם מבינים כבר את כל הנקרא!"
זהו. - דבר שהשגתם השבוע: הרבה סדר. - מאכל השבוע: מרקים. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה בירושלים. - משהו שהרס את השבוע: התיאטרון. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תתנהגי יפה. [ענבר.] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לפלא החדש, ליום רביעי,ולשישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל ילך חלק. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Kill Me. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ראיתי את כל מי שרציתי לראות אבל אני מתגעגעת לזמי, שלא הייתה אתמול בחוצפתה הרבה! סתם: - תמונה (תתפרעו!): הפלא החתיך

ב י ז י

New member
לא מרגיש כלפייך כלום, הכל כבר השתנה.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אני רואה דם - שיר השבוע (כללי):In Flames - Evil In A Closet - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: מור, צרפתי, יוני - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): # "למה זרקת עלי פטריה?" # "מה יש? את בוכה?" "לא, נחנקתי". # "טוב שהיא לא אמרה לי "באגט" " # "למי יש הכי גדול?" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: אורז - משהו שעשה לכם את השבוע: המקום הקבוע. שראיתי את המכי"ת הכי יפה בצה"ל על מדים. שיחה עם יוני. שיחה עם פקו. - משהו שהרס את השבוע: העצבים ביום חמישי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשאתם ישירים איתי אתם הכי עושים לי את זה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למחר. שהיא תתחיל להקשיב ולא רק לשמוע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיילך טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: In Flames - Touch Of Red -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה (תתפרעו!):

...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי.
- שיר השבוע (כללי): משהו של כוכב נולד. - אלבום השבוע: הדיסק הצרוב של אוחנה - האדם שעשה לכם את השבוע: תום. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ולצרוח כדי לשכוח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המבטים של תום בהופעה ואחרייה. - דבר שהשגתם השבוע: כלום. הייתי שקועה במחשבות כל הזמן - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לא בדיוק עשתה את השבוע, אבל ההופעה אתמול הדליקה כמה אורות אצלי. - משהו שהרס את השבוע: וואו. הכל. כל מה שקרה מיום ראשון עד עכשיו. כל מה שהיה בקומונה, התשישות, החוסר כוחות, העייפות, המחשבות, החוסר רצון, חוסר יכולת, חוסר דיבור, שדברים יותר לעולם לא יהיו כמו פעם. גם הדברים שעשו לי הכי טוב בעולם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתבגרו בחיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חניכים? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לעולם מצידי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רק את דניאל. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

תראו איזה פעיל אני!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ת'אמת שהיו הרבה, שמעתי אותם הרבה. - שיר השבוע (כללי): cry baby ו-little girl blue של ג'ניס ג'ופלין. - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: במפתיע כמעט כל מי שהיה בו עשה את שלו
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "it's my life its now or never" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): משהו שטלצ'ו כתבה לי. - דבר שהשגתם השבוע: סתם, היה שבוע נחמד לשם שינוי :) - מאכל השבוע: ניו דלהי שליטה!
. - משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים, ההופעה. - משהו שהרס את השבוע: לא הרסו...קצת עיצבנו אבל כמו שנהוג להגיד ע-ל ה-ז-י-ן ש-ל-י! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פיסססס :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיום ומחר ולהופעה קצת.. :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כייף ומצחיק! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר-/ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כווולםם. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

izzys

New member
אני מסוגלת לחשוב על שיר שפתחת איתו ת'שבוע ../images/Emo3.gif

../images/Emo85.gifישן

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי):בינונימי או איך שלא קוראים לזה - אלבום השבוע:דיסק של האוטו - האדם שעשה לכם את השבוע:אוראל - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כולנו מתים במובן מסויים,אתם יודעים-מתים בחיים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): (זיו ניצח אותי בפוקר) זיו:"הוו איך שגלגל מסתובב לו" אני:מי כמוך יודע יא אוגר וכל השבוע פוקר הזה היה מטורף - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:סופגניות - משהו שעשה לכם את השבוע:יוו כל הערבי פוקר ומונופול - משהו שהרס את השבוע:אי ודאות, אי שפיות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חיים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה קצת יותר ברור מהשבוע שעבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הפסקול של רקוויאם לחלום (זה הצלצול הודעה שלי) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:פפ סתם: - תמונה (תתפרעו!):

את!

בדיוק אתמול דיברנו עלייך, ועל כמה שזה לא ייאומן שנעלמת ככה מהחיים של כולם=/ אז מה אם יש יותר חתיכים בצפון
צרי קשר יא ג'ינג'ית!

tolil

New member
שבוע טוף ../images/Emo140.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): WDUG - שיר השבוע (כללי):קרח-מטרופולין - אלבום השבוע:הסליל - האדם שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אם יש לך חבר נהדר, קח את הזמן ואמור לו עד כמה הוא באמת כזה משהו שהצחיק אותי.. דרך לנתק קשר : "אני לא זמין . אני עושה כמה שינויים בחיי. אנא השאר את הודעתך לאחר הצפצוף. אם לא חזרתי אליך, כנראה שאתה אחד מהשינויים " ............. - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: טורטייה מקסיקנית (סאנצ'ו) במיוחד באמצע הלילה - משהו שעשה לכם את השבוע: חנוכה =] ולראות הרבה אנשים מהשכבה שלי שכבר התגייסו.... - משהו שהרס את השבוע: דברים קטנים ומעצבנים.... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני וחבר שלי חוגגים שנתיים,טיול, פלאפון חדש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חופשי!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד שלי שחוזר מהצבא סתם: - תמונה (תתפרעו!):

למעלה