../images/Emo204.gifאישה שקרית, מיטה מקרית.. למי אכפת??
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חולמת, הו לורד, מחפש תשובה לייב.
- שיר השבוע (כללי): בית הדמעות, לךְ - שילה.
- אלבום השבוע: תתנהגי יפה-שילה.
- האדם שעשה לכם את השבוע: יובלי
[לי ושני. לא עשו שומדבר מיוחד, אבל עצם קיומן זה המון
].
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי כל מה שהיה, זה כל מה שיהיה. אולי אני זאת שאוהבת יותר מידי הרבה"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
ריגש: #ידיד שלי מחבק אותי מאחור: "מלא זמן לא ראיתי אותך.. וואי, איזה כיף לראות אותך!" *מסובב אותי לחיבוק*
הצחיק: #יובלי: "יש לי מחר יום עמוס נורא" [בת 6, מסכנה
]. #אני: "יש במבה, או משהו?" לי: "לא יודעת.. אנחנו כבר התרגלנו לא לאכול כלום" #ידיד שלי עם סיגריה בפה: "אצלי רק בריאות" #חברה: "הם לא רצו למכור לי סיגריות! בת כמה אני נראית?" אני: "יש לך גוף של אישה בלה, אבל פנים של ילדה בת 17.." #לי והעברית התקינה שלה: "עד שגיל תִתְקָלַחַת" #איזה אחד ברחוב: "יש לך סיגריה?" אני: "נופ. קשים הם חייהם של קוני היחידות" #אני: *אפצ'י* *אפצ'י* *אפצ'י* שני: "לבריאות." אני: "וואי, שלוש פעמים ברצף נעצר לי הלב!" שני: "אני פעם תקעתי חמש פעמים" #בדרך לעבודה על אחד האוטויים: "בן פורת יוסף" #ידיד: "אז מה בעצם את עושה עכשיו בצבא?" חברה: "מדריכה, בתל נוף". ידיד: "של מה?" חברה: "התגוננות". ידיד: "למה מה את כבר יודעת לעשות?" חברה: "זה לא קרב מגע..."
- דבר שהשגתם השבוע: ביקור של יובלי, כמה התגעגעתי
- מאכל השבוע: סלט רולז.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ביקור של יובלי, ההופעה.
- משהו שהרס את השבוע: שישי.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם אתם צריכים לערבב סלט - תקראו ללי [את לא מבינה כמה הסתבכנו עם הסלט בארומה!
].
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מודיעין, שתיגמר השביתה, סידור עבודה חדש. חופש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיגמר השביתה. להנות.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: ההופעה.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בא לי שירה. כתמיד-לי ושני
המורה לערבית. וכל מי שיבוא
סתם: - תמונה (תתפרעו!): אין צורך.