מה נעשה עם הכסף כשנזכה??

מה נעשה עם הכסף כשנזכה??

יאללה תשרשרו כאן מה תעשו עם הכסף שנקבל מהזכיה בהללויה. אני אתחיל: קודם כל אסגור את המשכנתא. אח"כ ניסע לטיול בחו"ל. חלק נחסוך בבנק או מתחת לבלטות בגלל הרפורמה במס. נסגור חובות ויש הרבה. נעשה טיפולי שיניים שנדחים בגלל החור בכיס. ולא נראה לי שישאר מזה משהו.

הגנובה

New member
חבל על הזמן.... קודם כל סוגרים את

עניין הבית והמשכנתא.... שזה יפסיק לעמוד כמו עצם בגרון!! עוזרים לאמא, לאחיות להסתדר גם כן בחיים. שומרים בצד כסף לילדים. לוקחים את הילדים בפסח למסע בתאילנד ובחופש הגדול למסע בקרוואן מחוף לחוף בארה"ב. אח"כ (אם ישאר משהו).... נראה...

עדוש

New member
קודם כל אני מחליפה בית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וזה כמובן בלי משכנתא
נוסעת לאיזה נופש טוב, לא חייב להיות בחו"ל, העיקר לשבת רגל על רגל. הייתי קונה לאמא שלי אוטו. ולחמותי הייתי קונה בונבונירה, הכי יקרה (למרות שאפילו את זה לא מגיע לה)
ואת השאר (אם נשאר), שומרת מתחת לבלטות, רק מתחת לבלטות

מנופ

New member
מתחילה מהבית

מחסלת את המשכנתא וקונה את בית חלומותי, קונה את רכב חלומותי מסדרת את הילדים ואת אלו שיבואו ואם ישאר משהו אסגור בבנק. אני מקווה שזה לא חלום ובאמת נזכה

בגלל הכוונות הטובות של עציון...

עשרה אחוזים מהסכום - לצדקה. עשרה נוספים - בפק"ם שהצבירה שלו תהיה גם לצדקה. בשמונים הנותרים - יש לי מה לעשות...

jif

New member
את פשוט צדיקה../images/Emo13.gif(אין הרבה כמוך היום

אז.... קודם כל ריפי../images/Emo8.gif

אני מוכנה לקבל מימך ה 80% הנותרים כי בעלע רוצה לבנות בית כנסת. אזככה., נותנת את ביתי במתנה למשפחה נזקקת (ומכסה את כל המשכנתא) קונה בית חדש , צנוע ומרווח. קונה לי רכב דנשדש. מכסה את כל החובות של בעלי והוריו. מכסה ומרפדת את אחותי, בכורתי, נשמתי הטהורה. באופן עקרוני מרפדת את כל אחיי ואחי בעלי ובסה"כ קצת לירות לבנות ליום שחור והשאר לצדקה. ההה והכי חשוב : מורידה את אח אבי מקומה רביעית לבית גדול ומרווח עם מטפלת צמודה , בכדי להנעים את יתרת שנותיו.

smagi

New member
אז אני... אולי יראה לכם קצת מוזר

דבר ראשון אבנה מחדש את צער בעלי חיים בחיפה. כמובן אעבור דירה (לא בטוח שאסגור את המשכנתא פשוט חבל על הכסף שילך על קנסות וריביות)לדירת קרקע קטנה, העיקר שתהיה גינה. נחליף רכב, וכמובן אני אקח את ההורים שלי שיגורו לידי. עם כל התוכניות כבר עברתי מזמן את ה-3 מליון שהוקצבו לי....

אוייש איזה סתומה אני../images/Emo12.gif

ואני נתתי תוכנית לכל ה 50 מליון!!!!!!!! ראיתם כמה כתבתי בשביל 3 מליון בלבד?

וואו איזו השקעה ענת, את לא יודעת |כ

שאפשר שגם ביטוח לאומי יעשה לה ואת לא מחוייבת

אורא

New member
ואני סופרת 3 מליון שקלים חדשים ../images/Emo140.gif

כוהנים פטורים ממעשר, אבל בכל זאת קצת לאגודה למלחמה ולחקר הסרטן.... עכשיו הרשימה... מליון אחד לבית בשבילי חצי מליון להורים שלי מתנה מאתיים אלף ש"ח לרכב חדש. חצי מליון לאחות הגדולה של החבר. מכסה את המשכנתא ומוכרת את הדירה - הכסף למימון החתונה. מאה אלף ש"ח לסגירת חובות וכל השאר חסכונות לעתיד אור

אורא

New member
זה לא הרבה בכלל.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פאסט חדשה שנת 2003 בערך 160 - 180 אלף ש"ח , תוסיפי ביטוחים איתוראן מערכת טובה לרכב מה עוד שכחתי
מה יש חמותי רוצה מרצדס חדשה שעולה איזה חצי מליון שקל

יואוו, זכיה קטנה לא תזיק בכלל....

קודם כל, משלמת את המשכנתא הממש קטנטנה שלקחנו. אח"כ, קונה בית עם חצר ודואגת שיהיה לי שם חדר עבודה!!!!! חוזרת לטייל בתאילנד, נפאל ועוד מקומות. נותנת לאמא שלי ואחותי. קונה רכב חדש. והשאר לבנק כדי להמשיך ולחיות לא חנוקים. פנטזיה????????????

טלטיל

New member
Tיזה מותק !!! כל הכבוד!!!

איזה כייף לדעת שנשארו אנשים טובים כמוך!!!

nightroll

New member
כסףףףףףףף

קודם כל מעשר(10%) או חומש (20%) לחשבון בנק שיהיה מיועד לצדקה בלבד. הריבית שהכסף יעשה בבנק ישמור את הכסף לתקופה ארוכה יותר ולמטרות רבות יותר. אח"כ לסגור הלוואה ומשכנתא. אח"כ לשלם לאבא שלי את הכסף שנתן לי לקנות את הדירה ואת האוטו ולפחות 2-3 מליון ש"ח לסדר את ההורים. 2 מליון לאח ו-2 לאחות. כמה נשאר בינתיים? 36.75 מליון? 10 מליון בבנק לילדה, 10 מליון בבנק לילד. חיסכון שיהיה סגור עד שיתחתנו. את ה-16.75 הנותרים שמים בבנק וחיים מהריבית יפה מאוד עד שיבה טובה.

למעלה