מה נעשה עם הכסף כשנזכה??

Sמית

New member
אני....

דבר ראשון אני בונה מזנוני דרך בחינם לחיילים, בונה מסעדה יקרה שאת רווחיה יקבלו חיילים בודדים וזכאי סיוע, משפרת את תנאי איכות החיים במוצבי צה"ל בשטחים. דבר שני אני אבנה צימר מדהים בכפר שלידו אני כמובן אגור ואבנה לי גם אגם (כי אין בארץ אגמים)... אני ארכוש לפחות 2 סוסים, יטפח גינה מדהימה עם נוף מדהים. דבר שלישי אני אבנה הוסטלים כמו בית השאנטי בת"א לנוער במצוקה. חוץ מזה אני אחיה כמו מלכה ולא אחסוך מעצמי כלום...

אמנון כ

New member
אבל אתם מפספסים את העיקר!../images/Emo5.gif

חשוב להבין שהסבירות שכל אחד ואחד מכם יזכה קטנה בהרבה מהסבירות שברק יפגע בכם, שתעשו תאונה עם רכב בצבע אדום דווקא (חו"ח), או שתיוולד לכם חמישיה... (להבדיל). מה שבטוח שמישהו יעשה כסף רב על חשבונכם! מוכרי האשליות המרושעים ממפעל הפיס ומנכ"ל מפעל הפיס בראשם הם אלה שירוויחו מהחלומות שלכם! נורא קל למכור סיפורים של "מה הייתם עושים עם הכסף", אבל אם תהיו ריאלים, ותחשבו לאן הולך באמת הכסף שאתם מבזבזים בימים קשים אלו על הימורים (זה ממש כמו להמר בקזינו, רק עם הרבה הרבה הרבה פחות סיכוי לזכות). 100 ש"ח לכרטיס זה הרבה מאוד כסף! קחו את הכסף הזה ותרמו אותו למטרה טובה, או שתקנו לילדים שלכם מתנה יפה, או השקיעו בעציץ לחותנת, אבל אל תיתנו למנכ"ל מפעל הפיס ללכת הביתה עם הכסף שלכם!!!!

עציון

New member
אמנון. לו היית קורא את כל ההודעות

היית מבין שני דברים: 1: הכסף הלך לתרומות 2. פה זה לא אשליה. פה לוקחים את הכסף. ברור?

arem12

New member
אמנון

מה רע בכמה ימים של אשליות פנטזיה להרגיש מליונרים? גם אם לא זה עדיין כיף

adidror

New member
חיים ללא הפסקה

חבל על הזמן. זכיה ב- 50 מיליון זה לא צחוק. קודם כל, אומרת שלום לעבודה, מתחתנת סוף סוף אחרי שנים שמנסים לחסוך יעני למשהו כמו בלטה בבית....את הכסף שמה בבנק כי כל יום ש- 50 מיליון בבנק זה ריבית של 10 שנות עבודה... נוסעת לטיול לחו"ל לשנה לפחות להקיף את העולם כי חבל על הזמן החיים קצרים. מסדרת את כל המשפחה שלי ושל החבר שליכולל מכוניות ובתים. וקמה כל בוקר עם חיוך של מיליון דולר ומנצלת כל יום כי יש הרבה מה לעשות וממש חבל להעביר בבטלה. והכי חשוב כמובן - תרומה כל חודש לארגונים חשובים שבאמת מגיע להם, זו מצווה ומודה לאלהים על שבחר בי מכולם להיות המיליונרית של העולם...

עדי 4

New member
הרגתם אותי מצחוק בשרשור הזה

גנובה את משהו משהו, תמיד ידעתי שעלייך אפשר לסמוך פה בפורום. איתך הכל בשליטה. למי שכתב שאין סיכוי לזכות, צריך לקנות כרטיס כדי לתת לאלוקים צאנס לתת לנו לזכות. יותר מזה אני לא עושה. ירצה שניזכה ניזכה. לא ירצה אז תרמנו מכספנו למיליונר חדש ומאושר. עציון תיזהר מיתושים.

עציון

New member
כבר לא בטוי שזה יתוש. בדרך כלל

מי שעוקץ זו היתושה. כך למדנו בבית הספר.....

הגנובה

New member
אתה רואה אמנון....

עדי4 צוחקת.... ואם הצלחתי להעלות חיוך על פניה של אישה אחת בישראל.... דייני

alonpaz

New member
לא פייר שרק אחד זוכה - צריך לחלק...

את הכסף בין 10 איש לפחות - כל אחד 5 מיליון- לדעתי יותר אנשים היו שולחים כשהם יודעים שיש להם יותר סיכוי לזכות. הסכוי לזכיה היא 1 ל- 200000 (מתאיים אלף) - לפחות. ורק אחד זוכה... אם הייתי זוכה - בטח היה לי כאב ראש גדול - דבר ראשון. אח"כ- הולך לבנק וסוגר שם את החשבו על היחס המכוער שלהם לאזרח הקטן. המנהל יתחנן שאשאר ואסכים אם הוא ירד וינשק לי את הרגליים מול כל האנשים בבנק. אח"כ - משלם חובות, יוצא לטייל עם מדריך צמוד וכל המשפחה המקיפה במטוס פרטי לכולנו, חוזרים לארץ, בונים איזו חווה גדולה וחיים בכיף עד המוות. ולא נשכח הכי חשוב - תרומה לארגונים שונים כי אני לא שוכח מאיפה הגעתי ושכסף הוא רק אמצאי, חומרי, והכי חשוב הבריאות יותר מכל ה- 50 מיליון!

fireman

New member
טוב, קודם עליי להבהיר שלא קניתי

כרטיס בכלל אבל בכל מקרה מה הייתי עושה עם 50 מיליון ש"ח. בראש ובראשונה יוצא מהצבא לוקח 5 מיליון, קונה לי בית ענק ומרצדס עם מנוע 6000 ששותה המון דלק... את שאר ה45 מיליון אני שם בבנק שיתן את הריבית הכי גבוהה והמנהל שלו יהיה הכי לקקן. השלב הבא הוא להתחיל להשקיע, בנדל"ן, בדולר, אולי נקים איזו חברה או איזו מסעדה גדולה.... 10 מיליון ש"ח אני מכוון לתרומות למחלקות ילדים בבתי חולים בארץ, אם כבר יש כסף אז שיעשה גם טוב גם לזולת ולמי שצריך ולא רק לי

למעלה