מה נעשה עם הכסף כשנזכה??

הנה עוד סתומית, טרולית אנחנו מקבלות

רק 3 מליון ולא את כל ה 50 מליון. (ואני חשבתי שאני לבד, מזל שהצטרפת)

עשית הסבה מקצועית../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

לקוראת בקפה, קוראת בגלגל העין, קוראת בצפורניים? איך ידעת?

הגנובה

New member
סיגלי...

כשראיתי את הרשימה שהכנת.... הייתי בטוחה שאת מתכוונת ל-50 מליון... כשראיתי את התגובה שלך לעצמך.... כבר התחלתי לצחוק... וכשראיתי את ההודעה שלה.... ידעתי שלא תוכלי להתאפק

אביבית28

New member
מחליפה חמה דחוףףףףףףףףףףףףףףף

רק אני יכולה להבין את ענת. ענת בהצלחה

jif

New member
מותר לפנטז?

עוברת דירה בדחיפות לגליל, בית עם גינה ושקט!!!!
עושה לי את מטבח חלומותיי ועוברת לגור בו (+אמבטיה ושינה) סוגרת חובות כמובן. חיסכון לילדה. עזרה להורים ולאחים. מפרישה לצדקה לילדים שלנו בשניידר (ע"פ בקשתו של עציון) ואם נישאר משהו, שמה מתחת לבלטות

עדי 4

New member
גם לי יש חלומות

דבר ראשון קונה מכונית חדשה שכל המשפחה תיכנס ביחד. נוסעת לטיול בחו"ל עם הילדים ועם אופר שתטפל בהם. שמה קצת כסף בצד שיהיה לילדים ללימודים ודירות. עוברת דירה לבית יותר גדול, יש עוד הרבה הרבה.. אז בינתיים אני מסתפקת בזה. בהצלחה לכולנו. עדי

omizu

New member
אני אקבל התקף ../images/Emo23.gif מההתלהבות אני

אף פעם לא זוכה בכלום

עדי 4

New member
אז תממני לו קרדיולוג טוב

בכסף הזכיה. סתאםםםםםםם,יהיה טוב ועם המון בריאות

אומי ../images/Emo124.gif

לא קראת את ההסכם שעציון פרסם ? אז אני אקל עלייך (תראי איזו טובה אני אלייך?) עציון כתב שאם ובמידה משהי מבנות הפורום חולה או חלילה משהו אחר אז היא מעבירה את סכום הזכיה לבאה בתור. אז לפני ההתקף לב תחתמי על ההצהרה שאת מעבירה אליי את סכום הזכיה ואני מבטיחה לממש אותו עבורך.

עציון

New member
סיגלית, HOLD IT. איפה כתבתי את

זה? מה את ממציאה חוקים חדשים? BASTA. עבר הזמן. אין חוקים. יש כסף.

דייייייייייייייי, באמת?

חוץ מיזה היא כמעט נפלנ לתוך המלכודת , מה אתה מפריע?

עציון

New member
הרגתם אותי../images/Emo129.gif

איזה שיות פתיות. מפנטזות על הכסף. הצחקתם אותי... דקה אחרי הזכיה אני לא בארץ. הכרטיסים בידי. בלי הילדים ובלי האשה. מה, מישהו מיכם יזהה אותי? אולי אשלח תמונה מהחתונה שלי? אני מכיר אתכן? איי, איי, כמה ואיך נופלים בפח. מזהירים אתכם להיות זהירים ואתם? בשביל כסף מוכנים לתרום והעיקר לקוות שתראו כסף. NADA. אפילו לא אגורה שחוקה. אני במקומכם עומד בשדה התעופה מחצות ליל שישי כדי למנוע ממני לברוח. משכנתא. מכונית. דירה. LOL...... נ.ב. תיזכורת: שני כרטיסים בידי. ולהלן המספרים: 3589445 2362631 . זה הכרטיס הנוסף בעקבות הצטרפותן של 4 בנות. הערה: כל הרישא בהודעה שלי נכתבה בעקבות 3 מסרים שקיבלתי בנוסח: רגע, עציון. בעצם אנחנו לא מכירות אותך. ומה יהיה אם נזכה ואתה תברח או תיעלם? הנתם את זה????????? עציון הבורח. ואיך יקבל את הכסף מבלי להיחשף???????

הגנובה

New member
מה שהן לא יודעות זה....

א. איתרתי אותך דרך תפוז. ב. יש מצלמות מכוונות לביתך מ-8 זוויות שונות. ג. אתמול בלילה עקץ אותך יתוש?.... זה לא היה יתוש... שמתי לך בעורף בר-קוד עם חיבור לווייני כדי שאוכל לאתר אותך במקרה שתצליח לצאת מהארץ (רגלית, בשחיה או על כנפי חסידה) ד. בנמל התעופה יש לי סוכנים מושתלים עם תמונה מעודנת שלך בידם. ה. בעקב נעלייך השתלתי מוקש נעל המופעל אוטומטית עם התרחקותך 1.5 ק"מ מגבולות הארץ (שוב.... עם חיבור לוויני העובד על מאגר מידע של קווי האורך והרוחב של גבולות ארצנו). אם זה לא מספיק להן.... יש לי עוד.... אבל אני עדיין לא מוכנה לגלות הכל... יש דרים שאפילו הסוכנים שלי לא יודעים

למעלה