מה פיתאום נוגעים! כשמתנשקים אותו ומידי פעם נשיכה קלה.... זה מעביר כאלה זרמים שחבל על הזמן!!! ת'אמת גם הבן התחתונה שלי זה מקום די רגיש אצלי.... אבל אני יודעת שאצל הרבה בנים זה צוואר... ויש גם את הצדדים של הצוואר את יודעת... ויש את הגומה הקטנה הזאת בסוף הגרון ותחילת החזה... אז אני יודעת שאת חבר שלי לשעבר זה שיגע כשהייתי מנשקת לו את הצוואר ויורדת לעבר הגומה הזאת ופשוט מנשקת אותה ומידי פעם ליקוק פה ושם... חחחחחחחח זה היה משגע אותו
ולא רק שזה איזור רגיש, גם אם נותנים לזה מכה עם הפרק של האצבע אתה מת אצלי משום מה יש איזור רגיש איפה שהאצבעות מתחברות לכף יד.... אין לי מושג למה, אבל בטח זה רק אצלי.
מפתח הלב זה מתחת לצלעות בצד שמאל למטה. הן מדברות עלה שקע שנוצר בגלל העצם "חגורת הכתפיים" ואין ספק שזה עושה להם את זה. ואם כבר, אז גם לבנות זה נעים ביותררר
בידיוק חשבתי להגיב על זה.. כי מפתח הלב זה ממש לא שם... ות'אמת לא ניראה לי שלמישו עושה את זה מפתח הלב.. כי בקלות רבה אפשר להרוג ככה מישו.... אז לא!כמו שאמרת זה לא מפתח הלב... זה השקע הקטן הזה בין הצוואר לתחילת החזה.... ות'אמת אף אחד אף פעם לא "עבד" לי עליו ככה שאני לא יכולה להעיד על עצמי! ואבל תנוכי האוזניים שולטים!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "לא איכפת לי אם זינזן או לא זינזן!!!"