מה ניראה לכם... המקום הכי רגיש באישה...? חחחחחחחחחחחחחחחחחח
Y yardenj New member 7/12/03 #42 לפי מה שאני מכיר: תנוך,צוואר,צד הגוף ואזור הפופיק.כמובן שאין לזלזל הנשיקה רכה על השפתיים-מניסיון,לפעמים זה הרבה יותר טוב מאשר נשיקה צרפתית דביקה או משהו כבד,רק ריפרוף קל על השפה או השפתיים.
לפי מה שאני מכיר: תנוך,צוואר,צד הגוף ואזור הפופיק.כמובן שאין לזלזל הנשיקה רכה על השפתיים-מניסיון,לפעמים זה הרבה יותר טוב מאשר נשיקה צרפתית דביקה או משהו כבד,רק ריפרוף קל על השפה או השפתיים.
H HyPeR SoNiC New member 7/12/03 #43 נו ברור אבל אני חושב שהיא דיברה על מקומות שאפשר להגיע אליהם בלי שתתפשטי חי חי
H HyPeR SoNiC New member 7/12/03 #41 חחח אמממ החברה שלי איכשהו יודעת איך למצוא אותן...... שלי הן באיזור בית השחי, ועל הבטן אבל בצדדים (לא במותן, שם אני דווקא לא כל כך רגיש...)....
חחח אמממ החברה שלי איכשהו יודעת איך למצוא אותן...... שלי הן באיזור בית השחי, ועל הבטן אבל בצדדים (לא במותן, שם אני דווקא לא כל כך רגיש...)....
H HyPeR SoNiC New member 7/12/03 #45 חיחי יופי!!! חחחחחח יופי!! עכשיו את יודעת איך לגרום לי להתקפל.... טוב לא נורא, גם אני מכיר את ה"נקודות שלך"
חיחי יופי!!! חחחחחח יופי!! עכשיו את יודעת איך לגרום לי להתקפל.... טוב לא נורא, גם אני מכיר את ה"נקודות שלך"
H HyPeR SoNiC New member 7/12/03 #52 ../images/Emo67.gif מה את מעתיקה את התגובות שלי? חחחחחחחחחח אני מת עלייך
S Slalum New member 7/12/03 #48 טוב נו... אני חושבת שאני אהווה כאן תקדים כי כולם הזכירו בטן וצוואר. האמת היא שגיליתי את זה לפני לא הרבה זמן... נשיקות , יותר לכיוון של רפרופים על המותניים- אבל לכיוון הגב- יכולים לגרום לי לוויברציות רציניות במיוחד...
טוב נו... אני חושבת שאני אהווה כאן תקדים כי כולם הזכירו בטן וצוואר. האמת היא שגיליתי את זה לפני לא הרבה זמן... נשיקות , יותר לכיוון של רפרופים על המותניים- אבל לכיוון הגב- יכולים לגרום לי לוויברציות רציניות במיוחד...
D dreamgirl000 New member 7/12/03 #53 לחיוך ועיניים של בן!!! זאת אומרת חיוך מלא חן...שיניים לבנות... ועיניים יפות!!!! הורסות אותי