מה עושה בלוגר בשעות העבודה?

motior

Member
פעם אחת כתבתי רשומה בזמן העבודה

כשהרעיון עלה לי בנסיעה לעבודה והנושא ממש בער לי באצבעות. הייתה תקופה שהייתי מפרסם ברגע שהגעתי לעבודה (לאחר שכתבתי בלילה לפני) אבל בחודשים האחרונים אני מפרסם מהבית בשעות הבוקר עוד לפני שאני יוצא לעבודה. אבל אני קורא הרבה בבלוגים ובפורומים בשעות העבודה וגם מגיב לא מעט - בבלוג שלי ובאחרים... המנהל הישיר שלי יושב בארה"ב ולא ממש אכפת לו מה אני עושה מתי.

volcman

New member
נא להתנהג בהתאם! ../images/Emo3.gif

(לא יכולתי להתאפק). לא יודעים שאני כותב בלוג, וכך זה גם יישאר. את רוב הרשומות אני כותב בבית, אבל לפעמים עושה "פינישים" אחרונים או את הבסיס לרשומה חדשה בעבודה, בה אני נשאר הרבה שעות גם ככה וטוחן את הנשמה (ולכן לא מפריע לי לכתוב גם בעבודה). אחרים יוצאים להפסקת סיגריה, אני נכנס לבלוג. יש מצב שלי זה לוקח פחות זמן.
וזה מעצבן לגמרי ההערה שלו.

בּני

New member
יש נחש בערימת הקש...

אני אישית הייתי מוטרד יותר מהאנשים שעובדים איתך מאשר מהשאלה של הבוס... אני מדמיין אותו (או אותה) זוחל לחדר של הבוס ואומר לו מה? "אהם בוס... לזה וזה יש בלוג והוא כותב בו בזמן העבודה..."?

בארבאבא

New member
../images/Emo45.gif

זה מה שבאמת עלה לי לראש,כשקראתי את ההודעה שלו. מי המלשן הקטן?

wranger

New member
היום הסתכלתי על כולם בחשדנות במשרד

אבל אף אחד לא נראה לי חשוד. אני מתחיל לחשוב שזו באמת תוכנת מעקב כלשהי, כפי שהוצע בהמשך השרשור.

אצלי זה מסובך

בעבודה כולם יודעים שיש לי בלוג. יש תקופות שאני עובדת מהבית בגלל סיבות בריאותיות, אך זה נחשב ממש כאילו אני עובדת מהמשרד, 8-9 שעות ביום פרט ליום שישי ושבת כמובן. בתקופות כאלו, פה ושם אני מגיבה לתגובות הבלוג בזמן העבודה, אך מנסה כמה שפחות לעשות זאת. זו הסיבה גם שאני מפרסמת את הפוסטים שלי בחצות, אך למען האמת יש לי די חופש בעניין זה עם הבוס שלי כל עוד אני עומדת בזמנים של הגשת פרוייקטים וכו. אך כמובן שלא חסרים הסכסכנים שעוקבים אחר הבלוג וישר מלשינים לבוס.. (ראיתי שאתמול נועה הגיבה בשעה 14:00 בבלוג שלה, וכו). כשאני עובדת מהמשרד אני מתנתקת מהבלוג, אך אם יש לי פגישות עם לקוחות והם מאחרים אני כותבת התחלות של רשומות בוורד עד שהם מגיעים.

דנטל

New member
כתבתי ולבוס שלי אין בעיה עם זה

יש לי הרבה זמן פנוי בעבודה ואני גולשת חופשי, לפעמים בוס אפילו מתענין במה שנמצא על המסך באותו רגע.

krina

New member
איזו נוסטלגיה

יש לי בלוג מזה הרבה שנים וכשעבדתי במע"צ רשמתי שם (גם בזמן העבודה) מיני פוסטים על המקום, כשחלקם לא מחמיאם במיוחד לבוסית שלי. אני עד היום לא יודעת איך זה הגיע אליה, אבל יום אחד היא מוציאה לי תדפיס של הבלוג ושואלת אם אני כתבתי את זה. אחרי שהפנים שלי החליפו מליון צבעים, היא די צרחה עלי שלא אעיז לכתוב במהלך העבודה ובכלל על מקום העבודה והמעסיקים שלי. ברור שיצר רצתי לעדכן את הבלוג על העלילה :).

לא נעים בכלל...

מה שהפריע לי בהודעה שלך זה שבעבודה שלך יודעים שיש לך בלוג (?!) בעיניי זה חיסרון, כי בלוג זה כמו יומן ואתה צריך להרגיש חופשי לכתוב מה שבא לי מבלי להרגיש חשש שמישהו לא רצוי קורא את מה שאתה כותב. תחליף כתובת של הבלוג ותיזהר במה שאתה מספר לחבריך לעבודה, לך תדע אולי יום אחד זה יבוא לרעתך. "אדם לאדם זאב". מדברת מניסיון, לצערי הרב.

wranger

New member
לא אכפת לי שבעבודה יודעים

וגם ככה אני מרגיש חופשי לכתוב מבלי להרגיש חשש שמישהו לא רצוי יקרא (ואם לא, אז יש לי מספיק בלוגים אחרים בכל מיני פלטפורמות בעולם, אבל זה בקושי קורה). לפני כמה שנים, לרגל יום ההולדת הרביעי לבלוג שלי, החלטתי לעשות "אינינג" ולספר על קיומו לכל מכריי, ומאז לא הסתרתי אותו יותר. הופתעתי לגלות שלא הרבה מתעניינים בו.

אנשים רק שתדעו....

ברוב מקומות העבודה לבוס יש תוכנת מעקב במחשב שלו, כדי שהוא יוכל לראות בדיוק מה אתם עושים במחשב ולאיזה אתרים אתם גולשים ומתי.

wranger

New member
אני באמת חושד שתוכנה כזו היא המלשינה

אני מניח שהוא ראה שאני נכנס לא מעט לתפוז, והסיק מכך שאני עושה את זה כדי לכתוב בבלוג (אני מעדיף לחשוב שזו תוכנת מעקב מאשר שיש נחש בערימת הקש...).

למעלה