מה עושה בלוגר בשעות העבודה?

wranger

New member
הו, כמה דומה למקרה שלי! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גל1אור2

New member
הבוסים מרגלים אחרי כולם

הם מבקשם ממנהל הרשת שלהם לשלוף להם כמה שעות גולש כל אחד מהעובדים שלהם וגם יודעים לאן הוא גולש ונכנסים לצפות במה שהוא עושה ואם מישהו פרסם משהו בשעות העבודה הרי יש את השעה שהרשומה מתפרסמת אז מה הפלא, גם בלי שיבלוש א=הבוס אם הוא יודע שלמישהו יש בלוג הוא יכול לראות את שעות הפרסום של הרשומות. אצלנו כך נוהגים בעבודה!!! אבל לא מצהירים על זה בפומבי, אבל כולם יודעים! כך שקחו זאת לתשומת ליבכם. עובדת הייטק!

ברני8

New member
האמת../images/Emo35.gif

בהפסקה, אני נכנסת לבלוג.בעיקר לסטטיסטיקה. קרה שכתבתי פוסט או תיקנתי אבל רק שמרתי. נו, אנחנו לא עשויים מאבן. לא
היום אני בחופשה אז כותבת בבוקר ושולחת.

קודם כל,

כשעזבתי את המשרד שעבדתי בו עד ספטמבר האחרון וכתבתי הודעת פרידה לכל המשתתפים במתנת הפרידה שלי, השארתי להם לינק לבלוג שלי כדי שיוכלו להכנס לקרוא ולהתעדכן וכו'. שנית, גם אני לא מעט פעמים נכנסתי לבלוג שלי בעבודה, כתבתי ופרסמתי ושוטטתי ברחבי תפוז בזמן העבודה. נדמה לי שהבוסים שלי ידעו את זה תמיד (כן, היו יותר מאחד..) ולא נראה לי שזה עניין אותם אי פעם היות והעבודה בוצעה במאת האחוזים תמיד וקדמה לזה
מה שכן, פעם, אחד מהם ראה אותי שקועה בכתיבה באיזה חוה"מ אחד שלא היתה עבודה כמעט, הוא שאל אותי על מה אני כותבת שם וסובב לי את המסך בדיוק שגיליתי רשומה שלי שקודמה לבחירת העורך. הוא התלהב נורא ואמר שנראה לו שהגיע הזמן שאשלח לו קישור לשם שיוכל לקרוא אותי בעצמו גם, ולא רק כדרך אגב
[יופי, תראה מה עשית.. הזכרת לי כמה אני מתגעגעת לבוס שלי!
]

Purple Mushroom

New member
פוטרתי מהעבודה היום,ולא נראה לי שבגלל זה.

בעבודה הקודמת שלי שנמשכה שנה ו-5 חודשים, הבוסית שלי אולי ידעה על קיומו של הבלוג שלי, רק אחרי שהתחלתי לגור איתה, ובתקופה הזאת ( מאי 2010 עד ינואר 2011) , הייתי בתוכן בעבודה, שבכלל לא הייתי מול מחשב. האמת? שאני חושב על זה, (אני עדיין גר איתה, מקווה שאצליח עד שנה, עד מאי 2011) יש הרבה בלוגים של עסקים ומסעדות, אולי אני יכול להציע לה, שאכתוב את הבלוג של העסק שלה כאן בתפוז, אולי היא אפילו תשלם לי על זה, מינימום לשעה :) ... מה אתם אומרים?

wranger

New member
../images/Emo201.gif

הכי טוב לעבור לגור עם הבוסית. אז רגע, אתה מחפש עכשיו עבודה או שותפה?

Purple Mushroom

New member
אני מחפש עבודה ובת זוג.

חייב לשלוח מייל חשוב היום. מנסה בכל דרך אפשרית (גם דיברתי על זה עם דן בבלוג דיי 2010 , בספטמבר) ותרבותית :) ... עם כל הקושי שיש :)... תודה :) ...
=] ...

למעלה