מה עושה מי שלא עידכן את הבלוג כבר תקופה ארוכה

מה עושה מי שלא עידכן את הבלוג כבר תקופה ארוכה

והוא רוצה לעדכן את הבלוג שלו, אבל אין לו רעיון לפוסט? אולי לmary lou יש איזה רעיון אידיוטי נוסף שיעניק לי השראה?

mary lou

New member
לmary lou יש שאלה הפוכה

מה קורה כשיש מה לכתוב (לאו דווקא מעניין, אבל יש) ואין כוח? רוצה לכתוב את מה שעבר עלי בשבוע האחרון? אבל תצטרך להמציא, אין לי כוח לכתוב את כל זה... במחשבה שניה, אולי עדיף איזה ביקור של מר סלע במפעל לחמוצים או משהו.

חהמן

New member
לנו יש שאלה הפוכה לשאלה ההפוכה!

מה עושה מישהו שמפרסם כל יום, אבל אין לו רעיונות חדשים? חה! תפסיקי להתעצל. קצת סוכר לגוף, קצת זמן מול הלפטופ, ודברים יסתדרו מעצמם... ועכבר, לך על מה שנקרא RAMBLING. המון משפטים שלא בהכרח קשורים אחד לשני, בבולטים, עם כל דבר הזוי שעולה לך בראש. זה צריך לעבוד טוב. פשוט תכתוב כל דבר שאתה חושב באותו רגע.

אתם לא באמת צריכים רעיונות חדשים

מספיק שתציירו את הקבצן אומר "אממ.מ.. גכעח... בוועע.. גיגיגי..." שניים שלושה פריימים כאלה, ויש לכם קומיקס מצויין.

wranger

New member
"על מה כותבים היום" בפורום השכן...?

או 100 דברים עלי (למי שעדיין לא כתב), או "אלימות אינפנטילית: בובת דוב פרוותית"...

דנטל

New member
../images/Emo45.gif עם סייג

כשתחומי הענין שלך הם לא "אישים" למיניהם ועל אסונות כבר כתבת - "על מה כותבים היום" ממצה את עצמו תוך שבוע, לצערי... ועל אסונות כבר כתבתי. בקיצור, גם אני הייתי שמחה להשראה ו- 100 דברים כבר כתבתי ולבובות פרוה (
) אני לא ארביץ!

חהמן

New member
זה לא נכון

בין כל הדברים שעולים שם, אם פעם בשבוע את מגיעה למצב שאת נתקעת ואת רוצה לכתוב על משהו, זה לא כזה קשה לקחת אריוע פומבי ולהראות איך הוא מתקשר אלייך אישית. נגיד השבוע, כמה נושאים הגיוניים לגמרי לכתיבה מתוך ההודעות של בצלאל: הפעם הראשונה שקראת את פו הדוב (או כל סיפור מעניין שתקשר לנושא) הביקור שלך במוזיאון הלובר (או כל סיפור מעניין בנושא) החיים שלך לעומת סקס והעיר הגדולה, הסכמי אוסלו, כישלון ברור מראש, או אכזבת המאה? רעיון רע שהיה צריך לא לבצע, או רעיון טוב שבוצע בצורה רע? קומוניזם מול קפיטליזם, עולם הגוגל, איך השתנו החיים שלנו בעקבות מנועי החיפוש גראוצ'ו מארקס - איפה הוא ממוקם ברשימת האנשי המצחיקים של המאה העשרים? החיים שלך לעומת הסדרה חברים, ביל קלינטון לעומת משה קצב, או למה האמריקאים יותר מוצלחים מאיתנו? מוט'לה שפיגלר, איך אייקוני תרבות לא מצליחים להזדקן בכבוד במדינה שלנו? שואה המצאת המטוס, ההמצאה הכי גדולה של המאה העשרים? ואלו רק הרעיונות שאנחנו חשבנו עליהם משלושת הימים האחרונים. חה!

דנטל

New member
נחמד שהחלטתם בשבילי למה אני מתחברת

(אני לא מתחברת לפחות לחצי מהנושאים שכתבתם) ואני מאוד שמחה בשבילכם שהנושאים הגיוניים לגמרי לכתיבה בעיניכם וההשראה שלכם באמת מעוררת קנאה (אני לא צינית), אבל אם ההשראה שלי לא היתה בעייתית מלכתחילה, לא הייתי צריכה את הרשימות של בצלאל, כי מספיק סתם ללכת כמה דקות ברחוב בשביל לפתח פוסט, רק שאצלי זה לא בא בקלות. בקיצור, התגובה שלכם בעיקר עוררה אותי לסגור את הבלוג בניק דיטי.

חהמן

New member
מה?? לא!!

אל תסגרי את הניק דיטי! זה בלוג מעולה! את כותבת מצוין, ואנחנו לא מתחברים לדברים שאת כותבת בדנטל. אנחנו מוכנים לחכות חצי שנה בין פוסט לפוסט (כמו אצל איזה עכבר כחול מסוים שמפרסם פעם בשלושה חודשים), רק שלא תסגרי אותו. חוץ מזה, זה אמור להיות בלוג שפיכת הכעסים שלך, לא? אולי במקום לסגור אותו תכתבי איך אנחנו עיצבנו אותך? אם את צריכה, אנחנו מוכנים לעצבן אותך מתי שרק בא לך, כדי שכל הזמן יהיו לך נושאים לכתיבה... בבקשה? מצטערים אם הבנת אותנו לא נכון, אנחנו לא טענו שאת אמורה להתחבר לדברים האלה, אנחנו ניסינו רק להדגים את הדרך חשיבה שלנו. אנחנו שמנו על עצמנו לחץ לפרסם כל יום, (אגב, כבר חצי שנה! ווהו!) וזה דורש מאיתנו להשיג רעיונות (או מיני רעיונות) חדשים כל הזמן. היתרון שלנו זה שאנחנו שניים, ושלמדנו איך לנצל כל דבר שאנחנו נתקלים בו לצורך זה. אנחנו רק ניסינו להדגים מה הדרך חשיבה שאנחנו משתמשים בה, כדי להשיג מכל מיני עובדות טריוויאליות רעיונות. זה לא שיש לנו המון השראה, זה שאנחנו מכריחים אותה לבוא. הקטע של לשאול את עצמך שאלות מנחות מוכנות מראש (מתי הפעם הראשונה ש... , איפה הייתי כש... , השוואה בין X לבין החיים שלי), ולשלב את זה עם מחשבות אסוציאטיביות שעולות לך בראש מחלק מהדברים, ובסוף למצוא מכל זה את הנושא שיש לך הכי הרבה מה להגיד עליו. אנחנו ממש ממש מקווים שלא תסגרי את הבלוג. ממש. אנשי חה!

דנטל

New member
../images/Emo6.gif עכבר כחול זו כבר לא הבעיה שלי

לא ידעתי שהבלוג דיטי מעולה. הוא נחמד. לפעמים מתעלה על עצמו, אבל באופן כללי הוא סתמי, בעיני. בכל מקרה, אני דיברתי על הבעיה בלקבל השראה. לא התעצבנתי עליכם, אלא קינאתי בכם, כמו שציינתי. השראה היא דבר מאוד לא מובן מאליו אצלי והתגובה שלכם היתה מתסכלת. לכתוב פעם בכמה חודשים זה בהחלט פתרון ששקלתי ובתכלס זה לא שיש לי ברירה אחרת עם הבעיה שלי. ואני ממש מעדיפה שלא יעצבנו אותי, עד כמה שזה קשה לשני הצדדים.

נראה לי שלכתוב זאת לא המילה הנכונה.

לצייר יותר מתאים. ולעכבר- תשרבט קצת על נייר ואני בטוחה שמשהו יקפוץ לך לעין, או שתתיעץ עם מר סלע, תמיד יש לו רעיונות טובים.

יש לנו הרבה רעיונות לפוסטים בבלוג של מר סלע

הבעיה היא שזה מאוד מעייף לעשות איתו פוסטים.. בגלל זה הוא מעדכן את הבלוג שלו לעיתים כל כך רחוקות..

b love

New member
מר סלע מעייף?

הוא יודע שזה מה שאתה חושב? פשש.. לא הייתי מוותרת..

זאת לא אשמתו

פשוט זה מאוד משעמם להעלות מאה תמונות למחשב, לבחור מתוכן עשר, להתחיל לכווץ אותן, ולהעלות אחת אחת... מה גם שכתיבת הפוסט האחרון של מרס כמעט הסתיימה באסון - הנחתי אותו על השולחן כהרגלי. הכלבה שלי ישבה ליד השולחן. מרס בטעות נפל, וכמעט פגע בה. בזכות זה שאני מטומטם הכלבה ניצלה, ואני שברתי אצבע בניסיון להגן עליה.

למעלה