מה עושה מי שלא עידכן את הבלוג כבר תקופה ארוכה

b love

New member
סיפרת לי ../images/Emo6.gif

אני חושבת שאתה פשוט מקנא במרסלע..

אני אף פעם לא מצליח למצוא על מה לכתוב

כשאני עובר על "על מה כותבים היום"...

דנטל

New member
אני מצאתי פעם אחת

ובכך מיציתי את האסונות (אבל, בצלאל, תמשיך לכתוב על אסונות, זה לא יביא לי השראה לפוסט, אך לפחות ממש אהנה מ"על מה כותבים היום" של אותו יום). הנושא החם - ואולי כדאי לי לשים לב גם לתגיות הנבחרות שעד עתה התעלמתי מהן לגמרי - בבלוגיה מביא לי קצת יותר השראה.

בלו10גטל

New member
רק לא- אני מצטער על חוסר העדכון

כל דבר יהיה טוב רק לא לכתוב- "אני מצטער שנעלמתי ועל חוסר העדכון..בלה בלה בלה." הורג אותי אלו שמתנצלים. במקום להתנצל תכתוב משהו מעניין. מה עושים אם אין מה לכותב: המלצה שלי פשוט תראה מה הנושא המדובר עכשיו ותנסה לתת את הזווית הראיה המיוחדת שלך.

wranger

New member
../images/Emo45.gif - לגבי "הנושא החם"

רעיון טוב. בעסה שלא חשבתי על זה בעצמי.

b love

New member
מעניין באמת למה כולם כותבים את זה..

שאומרים את זה ככה זה באמת נשמע ממש מטופש

TheWhiteTigris

New member
יש הרבה דברים.

"100 דברים..." זאת דרך טובה להעניש את מי שציפה לך בקוצר רוח :) חחחח או לחליפין תרשום פוסט ובו מעלליך בתקופה האחרונה, שיהווה גם מעין הסבר סמוי מדוע ראש יבש לגמרי.

TheWhiteTigris

New member
אני אישית

לא אוהב כלל את הפוסטים האלה. אבל היי, זאת הדיעה הפרטית שלי :)

Your sweet87

New member
תשובה

שלא יעדכן כי אף אחד לא חייב לעדכן כל הזמן את הבלוג שלו

אני לא בטוח מה צריך לעשות

כמו שאמרו, אפשר לחכות עד שיגיע רעיון. אבל משום שיש לך ממש כרגע מוטיבציה לכתוב, הייתי מנסה משהו אחר. מוכר לי המצב שבו גם אם אתה רוצה לכתוב, אין לך על מה. לא כתבתי בערך חודש, והגעתי למצב שגם כאשר היה קיים רעיון למשהו שאפשר לכתוב עליו, לא שמתי לב שהוא שם. אבל אז חזרה קצת המוטיבציה, וביחד אולי רעיון קטן למשהו שאפשר לכתוב עליו. הכי קטן, גם אם הוא לא הכי מוצלח. אולי גם טיפה מאכזב, אחרי כל כך הרבה זמן. אבל עדיין, לדעתי (לפחות ככה זה עובד אצלי), זה ישחרר אותך קצת מהמחסום הזה ויפתח לך אולי כיוונים לרעיונות חדשים. פתאום הסטיסטיקה שוב נושמת, אולי יש תגובות (לא במקרה שלי, אבל במקרה שלך אני משער שיהיו
) וחוזרים לשגרה. לא מבטיח שזה יעבוד, אבל אצלי זה עבד (לפעמים). הפוסט הזה יכול להיות כל דבר, אולי גם מבין הרעיונות שהציעו לך כאן. אם תשאל אותי, הייתי ממליץ לכתוב פוסט בסגנון שאתה תמיד כותב. רק שהוא יהיה אולי פחות טוב (או שיותר טוב - לך תדע מה יקרה לך בזמן הכתיבה). וכמובן, אני לא אחראי על התגובות שתקבל מהפוסט הזה ("זה הפוסט שאנחנו מקבלים אחרי כל כך הרבה זמן??").

דנטל

New member
אבל לכתוב משהו קצת פחות טוב?

(לא שזה לא קרה לי, בהחלט כתבתי פחות טוב כי הכרחתי את עצמי לכתוב גם כשלא בהכרח היה לי על מה) אני מתביישת בפוסטים פחות טובים ואלה שכתבתי בכח הם פחות טובים, בעיני. לא מוחקת אותם, כי כזו אני, אבל מתביישת. יושבת אחר כך ומתלוננת בפני עצמי "לא הייתי צריכה לכתוב" ומרגישה חרא. חושבת על הקוראים של הפוסט שאומרים לעצמם "מעפן!", "משעמם" ושאר ביקורות דומות ולא נעים לי שבזבזתי להם את הזמן. אוף, השרשור הזה מבאס.

למעלה