מה עושה מי שלא עידכן את הבלוג כבר תקופה ארוכה

TheWhiteTigris

New member
קודם כל לכתוב.

כי כתיבה זה כמו אימון - אחרי הפוגה ארוכה יש חלודה, שצריך להוריד. וקשה להוציא פוסטים מצויינים אחרי חודש פלוס שהתרגלת לדכא את היצירתיות ולא להעלות אותה על כתב...

דנטל

New member
אענה בחוסר צניעות משווע ../images/Emo9.gif - לא צריכה אימון

הכתיבה שלי היא גם ככה לרוב לא יצירתית, אלא תיאור של אירועים אמתיים. בשביל לכתוב על אירועים כאלה אני צריכה השראה שתזכיר לי את קיומם
.

TheWhiteTigris

New member
אוקי אז אצלי לפחות

אם אני מדחיק את יצירתיות הכתיבה חודש +, אז כשאגש לכתוב פוסט אחרי תקופה כזאת, יראו בבירור בפוסט את החלודה, ורק אחרי עוד פוסט או שניים הכתיבה תחזור להיות יותר מושחזת.

wranger

New member
כשאני "מכריח" את עצמי לכתוב,

אז אני לא מפרסם את התוצאה אם אני יודע שיצא פוסט מחורבן. העיקר בעיני זה לשמן שוב את הגלגלים. במקום זה, אני שומר אותו ככה, לא מפורסם, עד שיום אחד אני נזכר בו וחושב מה כדאי לי לעשות איתו. האם לפרסם ככה, האם לתקן ולפרסם, או האם הוא עד כדי כך מחורבן שלא שווה לי לשמור אותו בכלל. ככה אני גם צובר לי ערימת רשומות ליום גשום, כאשר אין מוזה ואין נושאי כתיבה, אבל יש חצאי-דברים-טובים שפעם כתבתי ושכחתי מהם. הממ. לא הצלחתי להתנסח פה כמו שצריך, אבל לדעתי יצאה לי יופי של תגובה, ואני אקווה שהמבין יבין, כי אני חייב לנסוע עכשיו לבקר קופיף מסוים.

דנטל

New member
התגובה שלך מובנת

כשאני קוראת דברים ישנים שלי הצורך העיקרי שלי הוא למחוק אותם ולחפש לי תעסוקה אחרת. לא חשוב, פשוט נוריד הילוך
.

למעלה