מה עושים כשהחבר שלך לא רוצה להתחתן?

tuanda

New member
נכון

תחשבו כאילו מה הטעם בלהכיר כל פעם מישהו חדש... הרי ממילא אחרי כמה שנים הכל נהיה שגרתי... אבל אם נמצאים ביחד הרבה זמן סימן שיש כאן משהו טוב לא? אז מה זה כבר משנה. אני מסכימה עם חיפשושית... אולי אני פשוט אגיד לו - תשמע ,עוד שנה וחצי או שלך תמצא מישהי אחרת שלא תלחץ... וכולנו יודעים שאין הרבה כאלה...

../images/Emo2.gif

או שלא הבנתי .. זה ממש לא טוב להגיד לו משהו בסגנון של "עוד שנה וחצי או שתלך לחפש מישהי שלא לחוצה" .. להפך,תני לו לחשוב שהוא מחליט כשבעצם את זו שמכוונת ...
אייך הוא בשאר התוכניות לעתיד שלכם ?!

tuanda

New member
ממש בסדר

באמת שהוא בחור מקסים ואנחנו מסתדרים מעולה. יש משהו שנראה לי שרק אחרי השיחה הזאת שבוע שעבר נראה לי שהוא הבין . אמרתי לו "אני לא רוצה להתחתן. אני רוצה להתחתן איתך". נראה לי שלפני זה הוא חשב שכל מה שמעניין אותי זה כל השטויות שמסביב... אולי עכשיו הוא כבר הבין שלא. זה רעיון טוב מה שאמרת - לתת לו לחשוב שהוא שולט בעיניינים...

נורא צורם לי.....

את מדברת עליו כאילו הוא משהו שקנית בחנות..משו... "באמת הוא בחור מקסים ואנחנו מסתדרים" כאילו...מה.... איפה הרגש ,האהבה , את מדברת עליו כאילו זו עיסקה..... חתונה כי צריך....כי אמרו לך שככה.... ועכשיו את רוצה לעשות מניפולציות "לתת לו לחשוב שהוא שולט בעיניינים" לא יודעת מה להגיד לך.... רק בואי אני אספר לך משו על גברים.....מנסיון של הרבה שנים... הם לא אוהבים שאומרים להם מה לעשות....בשום דרך,רמז וצורה, זה מאוד רגיש אצלהם, הם גברים והם לוקחים ת'עיניינים לידיים, בזמן שלהם. יכול להיות מאוד שאם היית מחכה קצת הוא היה מציע לך נישואין..... עכשיו לעולם לא תדעי אם זה היה הרצון שלו המקורי......

גם לי

לתת לו לחשוב שהוא שולט, חתונה כי צריך, ואיך גורמים לו להסכים... אם כבר משחקים לא יותר כיף לשחק טאקי? סליחה על הציניות אבל כמו שלוקחת לריאות אמרה זה צורם. אם מתחתנים זה צריך להיות מתוך אהבה ורצון הדדי. את באמת רוצה חתונה עם מישהו שעשה את זה כי הצלחת לשכנע אותו ??

tuanda

New member
כמובן

שאני לא רוצה שזה יקרה רק בגלל ששכנעתי אותו . אני גם רוצה כמו כולן שזה יבוא לי בשיא ההפתעה עם פרחים וכינורות ברקע . אבל אני מציאותית . אני יודעת שזה לא יקרה. הוא פשוט לא הטיפוס.

magenta73

New member
תגידי לי משהו

באיזה סרט את חיה? איזה הפתעה וכינורות ופרחים? מה אנחנו? הוליווד של שנות החמישים? פרנק סינטרה וג'ינג'ר רוג'רס? או יותר טוב, אישה יפה... מזונה ברחוב את הופכת לאהבת חייו של מליונר מתוסבך... נו, באמת... באמת....... אף אחד הוא לא הטיפוס של זה. ממש לא. ואולי יש את המפתיעים וכן הלאה, אלה ששמים לך שלט חוצות באמצע איילון "התנשאי לי", לא שזה לא לקוח מאיזו סצינה הוליוודית... אבל... רובנו, פשוט חיים את החיים עד שמגיע הזמן. את שוכחת את הדבר הכי פשוט והכי אלמנטרי בזוגיות ובנישואים. מדובר בשותפות של שני בני אדם. לטוב ולרע. מדובר בהתפשרות יומיומית על הרצונות שלך, ולמצוא את הדרך השווה לרצונות שלו. אם זאת לא המטרה שלך, והמטרה שלך זה טבעת על האצבע, לכי למשהו אחר. נקודה. אני חושבת שהראיה שלך לא באה ממקום נכון ושהצורך שלך בחתונה קיים הרבה יותר על מה אנשים מבחוץ יגידו מאשר, על מה שהוא צריך להיות בנוי, וזה הזוגיות שלכם.

אז מותק!

יש עוד "טיפוסים" בעולם! או שתתפשרי על מה שיש לך.....כמו שעדיין שיש לך. או שסגרי עניין .....ותמשיכי הלאה! את לא מציאותית....את סתם לחוצה.....והמשפחה שלך לא עוזרת לך בזה! "הוא פשוט לא הטיפוס" את אומרת..... אז איך את מסבירה ש"בזבזת" עליו את כל הזמן הזה....... או שפשוט החלטת שאי אפשר לסמוך עליו אז את לוקחת ת'עינינים לידיים...... אין חיה כזאת "טיפוס" יש רק חוסר התאמה בין אנשים..... ועם השקפת העולם שלך.......אני מתחילה להבין......

מישהו אמר כינורות ופרחים

אני לא מצפה לכינורות פרחים פרפרים ודובוני איכפת לי ברקע. אבל יש הבדל בין לשכנע מישהו לבין החלטה משותפת על חיים משותפים.

שוב את מעמידה אולטימטום?

לא מבינה מה הלחץ שלך.... אני נשואה עוד מעט 20 שנה...... זה נפל עליי כרעם ביום בהיר בכלל לא ביקשתי את זה....הייתי צעירה והוא רצה וקבע לי עובדה. ואז ילדים בית שיגרה ,שיגרה, שיגרה...... את חושבת שהנייר נותן לך ביטחון שהוא ישאר לנצח? הרי היום צ'יק צ'ק מתגרשים..... סתם נייר, תאמיני לי , הנייר הזה הוא לא ערובה לכלום....... במיוחד לא לאהבה.

מה כל הסיפור?

למה להרגיש מושפלת? 'המשפחה שלי ושלו', 'כולם כבר מתים' ואני מאמינה שאתה משתמשת בעוד שכאלה. את רוצה נישואין בשבילך או כדי להתמקם בחברה? אז הוא לא רוצה נישואין. הוא לא מוכן. אולי הוא לעולם לא יהיה מוכן. אין צורך להרגיש מושפלת כי אם לארגן מחדש את סדרי העדיפויות. אולי חתונה מבחינתו אינה קודש קודשים וסמל לאהבה נצחית כמו שאצלך. אולי אצלו אין צורך בטקס וקידושין בשביל שתהיי האחת. תציבי לו אולטימטום ותאבדי אותו.

דוVשה

New member
לאוו דווקא

זה לא נכון שאם היא תציב לו אולטימטום היא תאבד אותו. מכירה שני זוגות שהוצב אולטימטום ועכשיו הם נשואים. זה מאוד מאוד מאוד תלוי בבנאדם, בתרכובת שלו. יכול להיות שהוא צריך את הבומבה הזו בדמות אולטימטום בכדי להתאפס ויכול להיות שלא.

כן......אז הבה ונבדוק!!!!

מעניין איך החיים שלהם נראים........ אני מעדיפה שהבחור לא יבוא אח"כ בטענות "אמרתי לך"

למעלה