מה עושים כשהחבר שלך לא רוצה להתחתן?

דוVשה

New member
זוג אחד מאושר עד הגג + ילד

הזוג השני התחתן לפני חודש בערך אולי קצת יותר.. בינתיים הכל תקין. זכותך לחשוב ולהביע את דעתך. אני בדעה שונה. נכון, ישנם אנשים שאולטימטום לא עושה להם טוב, אבל אם היית מסתכלת מעבר לאלפי סימני הקריאה שהוספת היית רואה שכתבתי שהדבר תלוי, לדעתי, בתרכובת של האדם. מאוד תלוי. ישנם אנשים שצריכים את המכה הזו, התעוררות מסויימת, וישנם אנשים שלא. לא כולם פועלים אותו דבר את יודעת... בנאדם הוא אנושי, לא רובוט.

duduamar

New member
לא הבנתי משהו...

"אם אתה כ"כ אוהב אותי , מה איכפת לך להתחתן איתי?" ???? מה הקשר? אני מאוד אוהב את החברה שלי, אז למה אני לא מתחתן איתה? פשוט - כי אני לא רוצה להתחתן כרגע, עם אף אחת! וכנראה גם הוא. זה לא קשור בכלל לאהבה. מה את עושה? אז ככה - חשוב לך מאוד מאוד להתחתן כרגע? אם כן אז תפרדי ממנו ותחפשי מישהו שכן רוצה להתחתן. אם את מאוד אוהבת אותו - אז תמשיכו בקשר הזה, ואם הכל יהיה נכון - אתם כן תתחתנו מתישהו בעתיד.

tuanda

New member
אתה נשמע ממש כמוהו

זה בדיוק מה שהוא היה אומר אם הוא היה כאן...

duduamar

New member
אולי אני זה בעצם הוא? ../images/Emo152.gif

...You can never know (חכי חכי בבית
)

חתונה?

מתוקה יש לי שאלה בכנות, רוצה להתחתן עם גבר שלא רוצה להתחתן איתך? אני לא מבינה לא כדאי תאמיני לי לא כדאי, נישואין זה לא צחוק . לפי דעתי פשוט תאמרי לו או שאנחנו מתחתנים בקרוב או שזהו. כי את שאיפתך להינשא להקים בית, עם הוא באמת אוהב ובגיל הנכון מה שאני לא יודעת אז הוא ילך איתך וינשא לך ועם לא אז לא יש הרבה דגים בים. בהצלחה תני לי יותר פרטים ואז העצות יהיו הרבה יותר יעילות תאמיני לי. סופיה

s h i r k u s h

New member
להציב אולטימטום זה לא פתרון

זה רק יחריף את העניין, את לא יכולה להכריח מישהו להתחתן איתך. תעשי איתו שיחה על זה, שיחה שקטה בלי לחץ, בלי עצבים, תשאלי למה לדעתו הוא לא מוכן ומתי הוא חושב להתחתן, תדברו בקיצור על העתיד.

joshh

New member
היי tuanda (ראייה שונה)

יש לי שאלה פשוטה: למה את רוצה להתחתן ? קיימות המון קלישאות לגבי חתונה, לדעתי, מיהיה לאחר שתתחתנו (חומר למחשבה) ? לדעתי, הסיבה היחדיה לחתונה היא רצון לילדים. מה זה משנה עם יהיה לכם את הנייר או לא ? הרי גם ככה אתם יחד וגירם יחד. למה להפוך משהו רצוי לבלטי רצוי ? (לדרוש). אני יכול לשבור לך את כל הקלישאות לגבי חתונה. כי לדעתי יש סיבות (שליליות) סמוייות בתוכם. דוגמאות: 1. להבטיח את בן/ת הזוג (אין גירושין ?). 2. חשיבה של התקדמות/"שדרוג" בחיים - (חתונה לא אמורה לשנות דבר). 3. חשיבה שבן הזוג ישתנה לאחר החתונה (כלומר, יתבגר, יקח אחריות וכו..) וברור שחתונה לא משנה דבר ... ויש עוד כמה כאילו. תחשבי מה זה ישנה לך אם תתחתנו. השאלה האם הקשר טוב אז מה ישנה החתונה ? תחשבי על זה .... joshua

למעלה