לא
המעניין הוא שאם היית מנסח את השאלה שלך אחרת התשובה הייתה כן. המיינד האנושי לא מסוגל להבין "לא". אם תגיד "לא משעמם לי" המיינד לא יודע לפרק את זה בצורה הגיונית ולהפוך את זה למה שאתה באמת רוצה שזה יהיה .. שזה "מעניין לי". אבל השאלה שמסתתרת מאחורי השאלה שלך היא לא איך לדבר, או מה להגיד, אלא האם אנחנו יכולים לעבוד על עצמנו? ואני מאמין שאנחנו יכולים בעבודה קשה לשקר לעצמנו ולהכניס איזה רעיונות שנרצה, בכוח. אומנם אני ממש לא דוגל בשיטה הזאת, בגלל חוסר ההרמוניה שבה. לצערי לעבוד על עצמנו ולשקר לעצמנו זה דבר שרוב האוכלוסיה חוטאת בו, והאמת הברורה והפשוטה היא שכל בוקר הוא אכן בוקר חדש.. כולם יודעים את זה. אך כמה חיים את זה? כמה כנים עם עצמם לגבי האמת שכל בוקר הוא בוקר חדש? לעומת כמה משקרים לעצמם במיומנות רבה שהם פיתחו הרבה הרבה שנים שכל בוקר הוא אותו הבוקר שחוזר על עצמו? המיינד שומע, ומבצע, את המילים שאתה אומר לו. ואם אתה אומר לו בשפת משוררים "שזה אותו הבוקר כבר 20 שנה", הוא לא מבין שאתה משורר לו ומתכוון למשהו אחר - הוא מכונה, הוא מבצע. אין אצלו סלקציות. מה שתגיד לו זה מה שתקבל. שמעת פעם על נבואה שמגשימה את עצמה? הבן אדם אשר יכניס לעצמו לראש בהצלחה שכל בוקר הוא אותו הבוקר חסר אפשרויות חדשות שהיה אתמול, אכן יקבל את התוצאה הזאת. הבן אדם אשר יכניס לעצמו לראש שכל בוקר הוא בוקר חדש מלא אפשרויות ושבעצם הכל אפשרי בו ואין לדעת מה יקרה, יקבל גם את זה. שתי הגישות הן בסך הכל גישות, רק שהגישה השניה הרמונית עם המציאות, כי האמת לאמיתה היא שזה בוקר חדש, והגישה הראשונה, לא. האמת תשחרר אותך.