מה עושים כשממצים?

ואני שמחה שאת שמחה

אני בכייף ממשיכה

אשאל אותך את אותן השאלות

ששאלתי את האביבה ולא קיבלתי תשובה. משחרר ממה? את מי הוא משחרר? באיזה אופן? רוח.

אל תצפה לקבל תשובה

כי אתה עלול להתאכזב. קיבלת,קיבלת,לא קיבלת,לא קיבלת..... אני שייך לזן מיוחד של מנפקי תשובות כפייתיים.... אז ככה! השקר משחרר מהתמודדות עם האמת,איזה כיף,אצלי זה לא כך..... הוא משחרר את האדם שמתמודד עם הדיסוננס..... האופן הוא השקר עצמו.... בהצלחה לך,האמת מנצחת תמיד.

מיקי,קבל תשובות שיקריות ואמיתיות...

אין כאן עניין של תחרות כלל וכלל.. הן לא יכולות להתחרות האחת בשניה,מכיון שעם שינוי בנסיבות,משתנים התנאים ואז משתנה לו גם מאזן הכוחות.... מכאן,לפי דעתי,במצבים מסוימים השקר עשוי לנצח! בגדול! אבל אני נמשך יותר לצד השני,חוץ משקרים לבנים שלמדתי לאחרונה להסב ל"לגיטימיים",ותאמין לי שזה עובד יופי. אין מאושר ממני כאשר אני לא אומר את כל האמת ומצד שני,אני כולי צמרמורת מלאמר רק את האמת לילה טוב לכם ילדים של החיים.

אדון סגול

אתה לא הגבת לענין הפרקטיות,שלדעתי הוא הנושא החשוב יותר בדיון שלנו. הנבואה שמגשימה את עצמה,היא ממש לא דוגמא טובה,בלא מעט מיקרים... יש לי שכנה שכל היום עומדת מול המראה ומשננת לעצמה:"אני חכמה,אני חכמה" ולאוטובוס היא לא משלמת כי יש לה שכל של ילד מתחת לגיל 4 !!! ולמה אני נותן את הדוגמא? כי לא תמיד תרגיל הנבואה יכול להיות פרקטי בלי הפרקטיות עצמה. פספסת את עניין הפרקטיות,ובקשר לנבואה,היא כבר תבוא בלי שנזכיר אותה כלל וכלל.... כנ'ל לגבי הדוגמא שנתנה אביבה,דוגמא יפה לכשעצמה,אך לדעתי מעט מפספסת בנמשלה את הפתרון לבעיית הבוקר החדש/ישן..... כי הוא יכול לשנן עד מחרתיים,.........

איזה כיף לי,אורי

כי עכשיו אני גם מסכים עם דבריך,וגם מסתייג מהם במשהו,וזה מאד חדש, מרגש,ואפילו מחזק את שמי,ונוטע בו שורשים. תודה.

תשובות

תשובות הן הנקודה החדשה שממנה שוב נשאל את השאלות... או, עוד אפשרות, כל הצהרה חדשה לגבי עצמך היא המחסום הבא שתצטרך לפרוץ כדי לנשום

עוד נקודה לפרקטיות

לשים סימני שאלה בסוף משפט במקום סימני קריאה? רוח.

למעלה