מה עושים עכשיו?

doronf65

New member
מנהל
your profile showes you

live in Israel. Your comments implies you live in the states. where are you?1

alona100

New member
דורון היקר, אני לא חייבת לדווח..

אני נימצאת בניו יורק ואני לא חייבת לכתוב בפרופיל שלי את זה. הסיבות שמורות עימי. אתה רוצה לבדוק אותי? רוצה פלאפון?

bb2002

New member
אז ככה...

או.קיי,ראיתי את התגובות של כולכם ואני לא מזלזל,יש משהו בדבריכם. קודם כל אני בחיים לא תיארתי את ארה"ב כ"גן-עדן" ורחובותיה מצופים זהב. אני יודע שבשנה-שנתיים הראשונות שלי שם יהיה קשה מאוד ואני מתכוון להשקיע מאמצים בשביל זה ביושר ובנחישות כדי להרויח את מעמדי וכספי. אני לא שולל את מה שאמרתם ותאמינו לי שאמרו לי את זה קודם,אבל אני פשוט חייב לנסות.יש לי את החלום האמריקאי,ואני יודע שזה לא יהיה קל. לגבי המצב הבטחוני אין מה להשוות אפילו,אני יודע שיש בניו-יורק איזורים מסוכנים לכן אין לי מה לעשות שם.בארץ אתה יכול למצוא את מותך בכל מקום-אוטובוסים,בתי קפה וכ"ד... אני בסך-הכל נער שעדיין לא מילאו לו 21,גר בבאר-שבע ומחכה לסיים את השירות הצבאי כדי לעוף מפה.אמנם הייתי בתור תייר בכמה מקומות יפים באירופה ולאחרונה גם בארה"ב.אבל אני רוצה להרגיש את החיים האמיתיים בארה"ב(למה דווקא שם?כי יש לי שם משפחה מקרבה שנייה ואני אוהב חופש וליברליות)גם אם המציאות תכה בי,אני רוצה לנסות.עליתי מרוסיה לארץ בגיל שבע וכל מה שאני יודע בחיים זה התרבות הישראלית של ה"כפרה והחומוס".למה להסתפק בזה אם עומדת מולי ארה"ב הגדולה אם כל יתרונותיה וחסרונותיה??? אין לי שום דבר נגד הארץ,אני פשוט לא מסתדר פה מבחינה חברתית ושונה בהתנהגות למרות שאני גר פה הרבה מאוד זמן.אולי קצת הגזמתי בהודעה הקודמת,אך אני שלם אם עצמי לגבי ההגירה ואני יעשה את זה לאחר סיום השירות הצבאי.

alona100

New member
../images/Emo45.gifצא לדרך נער...

ותיהיה בטוח שלא יהיה קל לך בהתחלה, אבל אם המשפחה עוזרת אתה תמצא את עצמך בדרך הנכונה. בהצלחה. אלונה

תקשיב לי רגע...

זה נכון שיש יותר אפשרויות באמריקה וזה נכון שכל אדם יכול וזכותו לחיות איפה שהוא רוצה אבל אתה בתור יהודי צריך להסתכל על התמונה הגדולה. הכוונה היא שאתה ועוד רבים אחרים שעוזבים את הארץ וכל היהודים החיים בחו"ל במקום לעלות לארץ, גורמים לכך שהעם היהודי ייכחד!!! גם אם תחנך את ילדיך ליהדות איזה עניין יהיה להם בזה אם חבריהם יהיו נוצרים וילכו לכנסיות ונשותיהם גם. אתה טועה, ישראל היא לא חומוס וכפרה, יש בה את זה אבל היא הרבה הרבה הרבה יותר מזה. אל תזלזל בישראל כי יש פה אנשים נהדרים למרות האגואיסטיות הרבה שרואים הרבה. ישראל היא גם מדינה טובה ויפה עם נופים מדהימים, צבא חזק והרבה השגים (ספורטיבים הישגים טכנולוגיים ועוד..) אני לא חושב שיש מדינה בגודלה של ישראל שיש לה כל כך הרבה השגים וכוח כמותנו. יש לנו חיילים נהדרים וחלקם גיבורים שלוחמים ולחמו במלחמות ישראל כדי שנוכל לחיות בשקט ואי אפשר לסטור להם בפרצוף בכך שפשוט נברח ונעזוב כשנהיה קשה!!! אנשים מתו בשביל שתיהיה לנו את הארץ הזאת, אנשים השקיעו את חייהם אי אפשר לבגוד בהם ובארץ הזאת!! מצב הפיגועים לא תמיד ישאר, יהיו ימים טובים יותר!!!

אני מניחה שכש"יהיו ימים טובים יותר

אנשים יפסיקו לברוח מהארץ ויחזרו אבל עד אז....

תקשיבי לי..

החים הם לא חרא ולא מתים. אסור להכנע לטרור. בחו"ל היהדות מתה והעם היהודי נעלם. תתחילי לאהוב ולהיות נאמנ לעמך ולארצך ולא לללכת אחר סיר הבשר שנמצא בארה"ב כי זה רק מזיק לעם היהודי כולו. תתחילי להעריך את מה שיש לך ואת האנשים שמתו כדי שיהיה לך את זה!!!

להקשיב לך? למה?

מאיפה אתה יודעשהחיים הם לא חרא בשבילי? אתה אני? לא, עד שלא תגיע למקומי אל תגיד לי אם החיים הם חרא או לא, זאת השקפתי בלבד! ובקשר לטרור מי אמר שזוהי הסיבה היחידה של מי שרוצה לעזוב לעזוב? ראית את הממשלה המושחתת שלנו? הבן של שרון מחביא מסמכים אצל אבא שלו כי לאבא שלו יש חסינות שרון במקום לתת להם לחפש בחווה מתעלם מהעיניין, והכלכלה בארץ, אם אפשר קורא לזה כלכלה... טובה רק למי שעובד עליך בעניים... "בחו"ל היהדות מתה"??? מי קבע? מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה? אני רק יכולה להגיד לך שבחו"ל יש יותר יהודים מאשר בארץ, "תתחילי לאהוב ולהיות נאמנה לעמך ולארצך" אני חושבת ששנתיים שדופקים אותי בצבא מספיקים לי בהחלט! ולגבי עמי? שאני לא אספר לך מה עומד מאחורי המשפט שלי life is shit.... ולמה שלא אלך אחרי "סיר הבשר" אני אלך לכל מקום שיעשה לי טוב על הנשמה, בקשר לכל העם..אל תדאג החרדים כבר מספיקים לייצר עוד במקום אלה שעוזבים, רק בדבר אחד אני מסכימה איתך וזה שאנשים מתו בשביל מה שיש פה היום...אבל, מה באמת יש פה היום?

למעלה