אז ככה...
או.קיי,ראיתי את התגובות של כולכם ואני לא מזלזל,יש משהו בדבריכם. קודם כל אני בחיים לא תיארתי את ארה"ב כ"גן-עדן" ורחובותיה מצופים זהב. אני יודע שבשנה-שנתיים הראשונות שלי שם יהיה קשה מאוד ואני מתכוון להשקיע מאמצים בשביל זה ביושר ובנחישות כדי להרויח את מעמדי וכספי. אני לא שולל את מה שאמרתם ותאמינו לי שאמרו לי את זה קודם,אבל אני פשוט חייב לנסות.יש לי את החלום האמריקאי,ואני יודע שזה לא יהיה קל. לגבי המצב הבטחוני אין מה להשוות אפילו,אני יודע שיש בניו-יורק איזורים מסוכנים לכן אין לי מה לעשות שם.בארץ אתה יכול למצוא את מותך בכל מקום-אוטובוסים,בתי קפה וכ"ד... אני בסך-הכל נער שעדיין לא מילאו לו 21,גר בבאר-שבע ומחכה לסיים את השירות הצבאי כדי לעוף מפה.אמנם הייתי בתור תייר בכמה מקומות יפים באירופה ולאחרונה גם בארה"ב.אבל אני רוצה להרגיש את החיים האמיתיים בארה"ב(למה דווקא שם?כי יש לי שם משפחה מקרבה שנייה ואני אוהב חופש וליברליות)גם אם המציאות תכה בי,אני רוצה לנסות.עליתי מרוסיה לארץ בגיל שבע וכל מה שאני יודע בחיים זה התרבות הישראלית של ה"כפרה והחומוס".למה להסתפק בזה אם עומדת מולי ארה"ב הגדולה אם כל יתרונותיה וחסרונותיה??? אין לי שום דבר נגד הארץ,אני פשוט לא מסתדר פה מבחינה חברתית ושונה בהתנהגות למרות שאני גר פה הרבה מאוד זמן.אולי קצת הגזמתי בהודעה הקודמת,אך אני שלם אם עצמי לגבי ההגירה ואני יעשה את זה לאחר סיום השירות הצבאי.