מה עושים שנוח בקשר אבל חסרה תשוקה?

מה עושים שנוח בקשר אבל חסרה תשוקה?

שלום חברים, אני בטוח שאני לא היחיד שניתקל בבעיה זאת ,לכן החלטתי להציג אותה בפניכם. אני בן 33 רווק, אני יוצא עם בחורה שהכרתי כבר חודשיים וחצי גם בת 33 ורווקה היינו ידידים רחוקים שנה לפני שהפכנו לחברים, פגשתי אותה בחתונה של חברים משותפים והתחברנו. טוב לי איתה מבחינה חברתית, אבל אני לא מרגיש שהדחף המיני שלי כלפיה גבוה, בניגוד לבחורות אחרות שיצאתי איתן שאולי היה דחף מיני חזק אבל לא מצאתי יותר מידי תחומים אחרים משותפים. אני בדילמה ולא יודע אם עלי לוותר על התשוקות שלי לטובות חברות טובה, הבחורה שאיתי אמרה שאינה מסופקת נפשית מאחר ולא מסופקת מינית, אני מרגיש שלא יכול לזרום מספיק איתה בגלל העדר משיכה מספקת,היא פשוט לא עושה לי את זה ,חסרה ההתלהבות, שכבתי איתה ונהנתי אבל זה לא בא בצורה ספונטנית, סקס מתוכנת,אבל מצד שני מאוד נוח לי איתה.הבחורה שאיתי לא מחפשת להעביר את הזמן בכייף ורוצה מעבר, לי המצב הזה נוח ולא אכפת לי להמשיך עד שאחוש רגשות אהבה כלפיה מה שלא קרה עדיין וכנראה גם לא יקרה. אשמח לתגובתכם

בינינו

לא הכול סקס בחיים. הזוגיות לא מבוססת רק על זה אלא על הרבה דברים אחרים שחשובים לא פחות כמו: הבנה, תקשורת משותפת ועוד. הזוגיות הכי טובה, לדעתי, היא קודם להפך לידידים ואח"כ לחברים, אבל זה לא תמיד זה טוב. אין מתכון טוב ומוצלח איך ליצור זוגיות באמת. נראה לי שיש פה תסכול לא רק מהצד שלך אלא גם מהצד שלה. יכול להיות שזה לא זה. כאילו, טוב לכם להיות ידידים אבל לא מעבר. השאלה היא אם שניכם רוצים להשקיע בזה או לפרק את זה. כי ישנה אפשרות להחזיר את התלהבות לקשר, אם שניכם תשקיעו אחד בשני ובקשר ותפתיעו או שפשוט תפרדו.

התשובה שלך מעניינת

התסכול הוא יותר גדול מצידה, אני לוקח את זה יותר בקלות וכמו שכתבתי נוח לי יש מי שמפנקת, מתקשרת, מבלה איתי בחוץ בבית, אבל הצד השני מרגיש שמקבל פחות, מבחינת אינטימיות קשר פיסי, מרגיש צורך עז יותר לנשיקות וכו" אני פשוט מרגיש פחות רוצה, צריך משהו שיצית אותי שיגרום לי להתקרב ולהרגיש אותה, אני מסוגל לעשות הכל בצורה סכמתית אבל רוצה שזה יהיה מהלב, רוצה לחוש געגוע לראות אותה לגעת בא לנשק אותה ואין לי את זה כל כך.חשבתי שאחרי חודשיים זה אולי יתגבר, אבל גיליתי שזה לא קרה,אנחנו כמו ידידים ולפעמים ידידים + כך שהעיניין מורכב יותר, אני יודע שאני מפסיד כנראה בחורה טובה, אבל לצערי יש לי בזה ניסיון. את מוזמנת להגיב אם בא לך

בגלל זה כתבת בכל הפורומים וחיפשת תשובה?

אני טוענת שהתשובה האמיתית נמצאת בתוכינו, אנחנו רק מפחדים להוציא אותה לאור לכן אנחנו נעזרים בעצות של אחרים. אני מבינה את הבחורה, מפני שאתה בעצמך לא מעניק לה את מה שהיא צריכה כי אתה לא רוצה. וברגע שאתה לא רוצה, אתה לא עושה. אי אפשר להכריח בן אדם לאהוב אחר, אהבה היא דבר חופשי ופחות תלוי רצון. השאלה היא אם אתם מוכנים ללכת לייעוץ ולדבר על זה או לא. כי יכול להיות שזה ישתנה ויכול להיות שזה יישאר אותו הדבר. מניסיון, אם חודשיים זה לא עובר כנראה שיש שם משהו דפוק מלכתחילה. ביידיש יש פתגם שאומר שאי אפשר למצוא הכול אצל בנאדם אחד. הבנת? השאלה היא אם אתה מסתפק במועט או מחפש בחורה אחרת, שברור שתיהיה שונה ממנה אבל להתמקד על זה שתיהיה לך שפה משותפת ושתמשך אליה. ולא רק על משיכה.זה מה שאני הייתי עושה! הרבה בהצלחה!

בהמשך לפיתגם באידיש שלך אני מוסיף עוד משהו

אומרים שמחפשים, אישה סקסית, אינטילגנטית, יפה, בעלת חוש הומר בשלנית, מסקרנת בעצם מחפשים מחפשים 7 בחורות אין בחורות שמכילות את הכל, אבל יש כאלו שמכילות כמה דברים, אין סוף לחיפושים אבל שיש העדר משיכה מספקת, מתעוררת בעיה. חבל שאי אפשר לייצר משיכה מחדש, וזה לא קשור לויאגרה.

שלומיי83

New member
צודקת

הוא צריך לדעתי לבדוק עם עצמו איך הוא מרגיש בכל קשר והאם הוא נותן ומשקיע כמו שצריך להיות.

ברור

אבל הכי קל לא להתמודד עם הכול ולחפש פתרונים בחוץ. כאילו, אחרים יודעים יותר טוב על הקשר שלך מאשר אתה.

שלומיי83

New member
ממש אבל ממש נכון

יש כאלו שאפילו לא נמצאים בקשר ומייעצים עצות אחיטופל מי שמכיר.

אמא שלי הייתה אומרת לך,

שבמילא בסוף כולם נהיים מכוערים ונשארים רק עם האישיות.. ואני לא צריך להזכיר לך שאתה כבר לא ילד.. אבל, תעשה מה שעושה לך טוב :)))))))

pain is MY love

New member
המצב הוא כזה

גם אני כשהכרתי את חבר שלי לא נמשכתי אליו בגרוש אפילו לא ראיתי את עצמי שוכבת איתו אבל ממש ממש אהבתי את האישיות שלו וזה מה שהשאיר אותי איתו והפלא ופלא תוך שבועיים-שלוש גיליתי שאני נמשכת אליו בטירוף! לא רק שהתאהבתי בו עד מעל לראש אלא גם אני זאת שלא נותנת לו את האופציה לצאת מהמיטה...
אז או שזה לוקח לך עוד טיפה זמן עד שתתרגל אליה ותימשך אליה יותר או שתפרוש מזה סופית כי חתונה לא תצא מזה!!! אתה רוצה כל החיים שלך לחיות באומללות עם אישה שאתה אפילו לא מסוגל לקיים איתה יחסי מין?!?!

אני ממש לא רוצה לחיות באומללות

אם זה לא קרה עד עכשיו כנראה שגם לא יקרה, אני נמשך אליה במידה נמוכה, בניגוד לקשרים אחרים שהרגשתי שאני רוצה לטרוף את הבחורה, החבר שהכרת שבהתחלה לא נמשכת אלייך הוא היום בן הזוג שלך לחיים, אני סקרן לדעת. חתונה באמת לא תצא מהקשר הזה אז חבל כנראה למשוך את הזמן, אבל היתה נוחות בקשר ולא הדדית, אני כנראה אחתוך וממש לא רוצה לחיות באומללות.

Lir האחת

New member
../images/Emo45.gif

מניסיון שלי אם זה לא מגיע בהתחלה זה גם לא יגיע בהמשך. נקודה. אני אישית לעולם לא הייתי מוותרת על התחושה המטריפה (ההדדית!) של המשיכה הפיזית. בטח ובטח שלא בתחילת הקשר

sweetdolla

New member
החבר האחרון שלי היה לי קשר כזה איתו

נשארתי איתו בגלל ממש אהבתי אותו כידידים.. לא נמשכתי אליו.. משכתי את זה ומשכתי.. אבל כמה אפשר למשוך? כמו שסקס זה לא הכל בחיים גם ידידיות זה לא הכל בחיים, צריך קומבינציה של שניהם... אחרי 7 חודשים נפרדתי מימנו.. וזה היה סיוט של חיי כי בעצם לא נהנים. עדיף לחתוך מאוד מהר שאולי תהיה אפשרות פשוט להיות ידידים..

נגעת לליבי בסיפור שלך

מדהים אותי שסחבת 7 חודשים, אני מבין שהבחור אהב אותך וזה היה חד סיטרי, האם שמרת על נאמנות ב 7 חודשים.? אצלי אחרי חודשיים וחצי זה התפוצץ ואצל 7 חודשים. היה אצלנו סקס אבל הרגשתי שזה יותר בשביל לצאת ידי חובה(נהנתי אבל לא חיכיתי כל פגישה שזה יקרה ,זה התרחש בצורה טכנית), לא היה דחףחזק ,תשוקה גבוה, יכולתי להמשיך את הקשר באותו פורמט אבל החברה רצתה יותר ובצדק,אני מניח שגם בפנטזיה שלה חשבה על נישואין והורות, בכל זאת 33 זה גיל לא קל לבחורה שכל חברותיה נשואות, היה לי כייף ונוח איתה אבל לא יכולתי להגיע לשלב שאומר אני אוהב אותך. את יכולה גם להשיב לי בפרטי בתפוז אם יותר נוח לך.

sweetdolla

New member
.

אז זהו, בהתחלה כשיוצאים עם מישהו, וחושבים שהוא בטעם, והוא נחמד והכל טוב, ופשוט מרגישים שזה לא זה, חושבים שמשהו לא בסדר אצלך (אצלי במקרה הזה) ולכן פחדתי לאבד משהו שאחרי זה אני אצטער כי הוא "ענה" לכל הדרישות, אבל הוא פשוט לא "היה זה" בסופו של דבר.. כל שבוע התלבטתי.. לא ידעתי, וכמובן הצעות לא חסר ( בחורות עובדות, מסתובבות, מקבלות פה ושם הצעות וזה.. ) אז בסוף נשברים, ומרימים ידיים. מטעויות לומדים בחיים, ולמזלי אני צעירה, אז ניסיתי טעיתי ולמדתי, ראיתי מה זה להיות עם מישהו שנהנים לבלות איתו כל כך ולא נמשכים אליו, וזה פשוט לימד אותי לקח, כי הרבה פעמים אפילו בשאלונים יש שאלה כזאת, מה עדיף אהבה אפלטונית או משיכה ולא יותר? ובשבילי, זה לא זה ולא זה, צריך את שניהם ביחד, אסור להתפשר. אחרי זה מצטערים.

שלומיי83

New member
אני אומר לך דבר כזה

אי אפשר להיות בררן יותר מדי כאילו מה צריך לדעת להסתפק מה קרה אין לזה סוף ומי שנפתחים לו העיניים אז זה ימשך ככה כל החיים

sweetdolla

New member
מה קשור זה לא בררן

אם לא אוהבים מישהו אז בכל זאת להישאר איתו למרות שלא אוהבים אותו? זה הרגשה נוראית שלא לדבר על זה שזה גם פוגע בצד השני בלי שהוא יודע, זה לא יפה. שום דבר לא צריך לעשות רק מטעמי נוחות או עצלות. לא אמרתי בררנות יתר, אבל כמו שאתה הולך ובוחר משהו (כל דבר בחיים ) לפי הטעם שלך, ככה תעשה גם בזה. אתה לא תישאר עם מישהו כי זה מסתדר לך בחיים.

למעלה