מה עושים שנוח בקשר אבל חסרה תשוקה?

אתה צודק, יש לבחורה נשמה טובה

היית מסוגל לצאת עם בחורה שאתה לא מרגיש רגשות או געגועים אליה, אני 5 ימים לא דיברתי איתה ולא מזיז לי ,יכול להיות שביום ה 10 ארגיש משהו אבל ככה זה חכם לנהל קשר? אני בדילמה לא קטנה למרות שכנראה נפל הפור ואני חותך, אלא אם תרצה להשאר בידידות ולהמשיך באותה מתכונת אבל המטרה שלה היא נישואין והורות ואני לא רואה אותח מתחייב לה בכיוון, והיא בת 33 עוד כמה חודשים 34

שלומיי83

New member
אחי גם אם תכיר

את הבחורה שתעשה לך את זה כמו שאתה מגדיר זה לא מחזיק מעמד כל החיים מה נראה לך הנשמה אחי הנשמה משם הכל התחיל שם הכל נגמר

Lir האחת

New member
זה נכון

שתשוקה יורדת עם השנים, אבל האם זה אומר שצריך לוותר עליה כבר בהתחלה? ממש לא מסכימה
. לדעתי, דווקא אותן השנים הראשונות מעניקות לקשר בסיס חזק, ומספקות משהו מהותי להישען עליו עם השנים. נדרש הרבה מעבר למשיכה פיזית על מנת לבסס קשר רציני ארוך טווח, זה נכון ואין ספק בכך. אך לא נכון להסיק מכך, לדעתי, שהתשוקה אינה חשובה כשלעצמה לקשר בין בני זוג.

Lir האחת

New member
הממ..

רשמת שדחף מיני (תשוקה) לא נמשך כל החיים. ו"העיקר הנשמה". למה התכוונת בכך? לפי מה שאני הבנתי, כוונתך הייתה שלא צריך לוותר על קשר שאין בו תשוקה. ואני הגבתי שלדעתי לא צריך לוותר על התשוקה בקשר. הבנתי אותך לא נכון?

שלומיי83

New member
כן נכון

אמנם תשוקה גופנית שאליה בעצם הבחור טוען שאין לו או ירד לו לא זוכר אמר , היא לא נמשכת כל החיים.הנשמה אליה התוככנתי זה בעצם הקשר הפנימי נשמתי העמוק (הרגשי) שיש הין שני בני. אהבה שתלוייה בדבר , בטל הדבר בטלה האהבה שזה בעצם מה שקורה כאן אם הוא נמשך מלכתכילה בגלל העניין בגופני ברגע שזה מתחיל להיחלש אצלו בטלה אולי האהבה . למרות שזה לא אמור להיות ככה כי להיפך ככל שיש אהבה רגשית נשמתית עמוקה הרצון למגע גופני הוא עמוק יותר ולא נובע מרצון לסיפוק אישי אלא להיפך רצון לעשות טוב לשני . לא התכוונתי שצריך לוותר על תשוקה אלא לדעת את מקומה ולדעת איך לנהוג בה כמו בכל דבר בקשר שזה דבר עדין שצריך לדעת לפתח ולהשקיע ולא לצפות לזיקוקים כל החיים כי אז מה שקורה שבאים עם ציפיות קלות כאלו שמתאכזבים וכל הזמן מסתכלים לצדדים כי לא רוצים נקרא לזה "חיים קלים" מקווה שהבנת משהו.

זכוכיות

New member
אני לא הייתי מוכנה להתחלף איתך,

(משמע- ברור מה הייתי עושה). בנוסף, גם לא הייתי מוכנה להתחלף איתה. וזה עוד שיקול שכדאי שתיקח בחשבון, אם אכפת לך ממנה.

sweetdolla

New member
נכון, אם הוא היה מוכן להיות בקשר שהוא אוהב

ונמשך והבחורה לא. איך זה היה מרגיש.

למעלה