מה עושים שנוח בקשר אבל חסרה תשוקה?

שלומיי83

New member
לא ברור

ברור שלא כי זה מסתדר בחיים אבל זה לא הנקודה הנקודה שאפשר להיות בררנים כל החיים ואף פעם לא להתספק זה לא איזה פריט שבוחרים בחנות אני לא מסכים עם מה שאמרת לגבי זה שבוחרים ככה כמו איזה חלב במכולת ואם הוא לא טוב מחזירים אותו חח

sweetdolla

New member
אוף זה לא מה שהתכוונתי

כל בררנות בגבול מסויים, אני רק התכוונתי שלא נשארים עם מישהו רק לשם הנוחות או רק כי מפחדים שלא יבוא מישהו אחר. ורק בגלל זה מסתפקים במה שיש, מילא הייתה קצת אהבה... אבל אם הבחור לא מרגיש כלום חוץ מרצון עז לשחק איתה בפלייסטיישן ולשבת איתה בבית קפה ולשתות קפה ולאכול עוגה, אז מאמי, הוא יכול לעשות את זה גם עם סבתא שלי.

שלומיי83

New member
אבל

כל החיים את יכולה לפחות שלא יבוא מישהו אחר אם ככה? מה זה מסתפקים במה שיש? מה זה מוצר לא מוגמר שצריך להחליף אותו? הוא צריך לעבוד על זה כדי שירגיש כמו בהתחלה זה לא שאין לו כלום אליה אבל לפעמים רגש יורד ולפעמים יש זמנים שרגש עולה תראי ברור שאם אין מצב ואין מה לעשות וזהו אז מספיק אבל אם יש מקום וגם הוא מהרהר בזה בצורה כזו אז...

שלומיי83

New member
אז זו בעייה גדולה

כי הם בעצם לא מעריכים מה שיש להם ביד ואולי אחכ הם מצטערים על זה בינם לבין עצמם אולי נאלצים להתפשר ולהתאכזב רבות ואז אולי לחזור ואולי לא כי הגאווה לא תתן להם או מפחד של תגובה של האדם שנעזב אז למה צריך לעבור את כל זה ולאבד ולהחליש את רגש האהבה במקום לחזק אותו ולעבוד עליו אהבה זה לא דבר שבא בקלות צריך עבודה רבה וקשה כדי שקשר יתקיים ויהיה יציב ויצליח אין מה לעשות אנשים מפשים היום אהבה קלה בלי קשיים רק להנות וזה לדעתי בלתי אפשרי או אפשרי עד מתי שזה מתנפץ בויכוח הראשון או הקושי הראשון.

דבר ראשון

תפנה יפה! דבר שני, זה לא קשור לגילי, פשוט בנים בגיל מבוגר מקבלים תובנות כאלה על החיים, אבל זה לא קורה בגיל העשרים. ואני עוד מעט אהיה בת 26.

בלי נשמה ../images/Emo8.gif

לא כל אחד לומד את אותם הדברים גם הוא יעבור את אותם שיעורים בחיים. הכול תלוי בבן אדם עצמו.

שלומיי83

New member
נכון צודקת

יש מי שרוצה לראות אז הוא יראה מי שלא רוצה ובוחר להתעלם אז.. בעייה. נ.ב לכל אחד יש נשמה

שלומיי83

New member
לא כולם

מבינים את הטעויות שלהם לא שאני אומר זאת מתוך גאווה אבל צריך להעמיד אדם על טעותו בהנחה שהצד שמוכיח יודע להוכיח ולהעביר ביקורת חיובית שלא תפגע וכבר אמרו שבדור הזה אין מי שיודע להוכיח ככה זה.

שלומיי83

New member
סיכום של דבר

אם היא חשובה לך ולא רק הגוף שלך תעבוד על עצמך ותלמד לאהוב את הזולת לאהוב אותה כמו שאתה אוהב את עצמך ולכבד אותה יותר מאת עצמך

שלומיי83

New member
סיכמת זה עם י'!

דרך אגב יש שיר יפה של רובים ושושנים (כן הלהקה הישנה הזו) שהסולן רשם שיר יפה לחברה \ אשה שלו. המילים שלו הולכות ככה : לשיר ד"א קוראים Used To Love Her I used to love her, but I had to kill her I used to love her, but I had to kill her I had to put her Six feet under And I can still hear her complain I used to love her, but I had to kill her I used to love her, but I had to kill her I knew I miss her So I had to keep her She's buried right in my back yard I used to love her, but I had to kill her I used to love her, but I had to kill her She bitched so much She drove me nuts And now I'm happier this way I used to love her, but I had to kill her I used to love her, but I had to kill her I had to put her Six feet under And I can still hear her complain חח לא לקחת את השיר ברצינות כמובן. ד"א השיר עצמו בקצב ממש טוב

צודק! טעות שלי!

אתה מאזין ל'רובים ושושנים'? בזמני הם היו מאוד פופולריים. אני אהבתי את השיר שאחת השורות שלו היה :DONT YOU CRY TONIGHT נחמד שיש עוד אנשים שמאזינים ללהקות כאלו!

למעלה