מה עם איזה מפגש?

לדעתי רק בשביל הסדר

זה חייב להעשות במסרים. צריך להתארגן כמו שצריך, וחלק גדול מאד מההתארגנות זה למצוא מקום מתאים, אחרי בוחרים באיזה עיר זה יהיה. צריך לדעת כמה אנשים רוצים לבוא, בשביל לדעת להזמין מקום כמו שצריך ולא לסמוך על הגורל. צריך לעשות את זה יותר מסודר, כי אני מניחה שאם יהיה מספיק זמן הודעה מראש, יותר אנשים יבואו הפעם... בקיצור, שיטת המסרי טובה ולו רק בשביל להערך נכון מספרית וארגונית במקום שייבחר. צריך להחליט נאמר על שבוע/בועיים/חודש מהיום, ולהתחיל לראות מי מביע עניין ראשוני .. ולפי זה לעבוד. שיטת המסרים פתוחה בפני כל מי שרוצה...

../images/Emo41.gifמפגש ספונטני......../images/Emo41.gif

אז...... מחר בערב, בשעה 20:00 ככה, בחוף הכאמל בחיפה (במבואות הדרומיים של העיר ליתר דיוק...) למי שמתאים שירים את ידו
למי שלא מתאים שירים את מי שבא לו...
נראה לכמה אנשים זה מתאים ונפרסם (פה, על-גבי הפורום) פרטים נוספים בהמשך.... יאללה, הצביעו בהמוניכם

© RoNa

New member
חבל מאוד שאתם פותחים עשרות שרשורים

כשכבר קיימים שרשורים בנושא. הקפידו לשרשר במיוחד אם ההודעות עדין קופצות.

Yaeliiiii

New member
../images/Emo45.gif קבענו, הכאמל בחיפה

נראה לי רעיון נהדר. רק הספונטאניות תנצח!! ואני מציעה, שכל מי שבא/ה יביא איתו חבר/ה שגם הם פנויים ומחפשים, על מנת שלא נשב רק 5-6 אנשים (כמו ששמעתי שיצא בפעם שעברה). אגב, חיפה מקסימה, וזו הזדמנות לכל מי שגר במרכז להתניע כמה שעות לפני כן ולטייל קצת. יופי של שמנה- יופי של רעיון :). נא עדכני את כולם סופית אם יש שינויים.

ובכן

לאחר שהוארו עיניי בקשר לעניין ההקפצה(תודה),אני אקפיד למלא בתוכן. יעלי,שמחה שאת בעד,והרעיון בקשר לעוד חברים פנויים מקובל(לפחות עליי)-ברוך הבא כל מי שבא

Yaeliiiii

New member
אויש, מחר נגמר הפסטיבל אבל....

שכחתי, אבל מחר מתקיים ערב הסיום של פסטיבל הסרטים בחיפה. אז מה דעתכם לדחות למוצ"ש, ואז יהיה לכולם יותר זמן להתארגן ולהביא חבר/ה (שמביאה/ חבר/ה וכך הלאה....)? אני מוכנה לבדוק אפשרות שיסגרו לנו את השולחנות הארוכים מהעץ בתוך הכאמל, החל מהשעה 20:00

ניאו30

New member
מגיע ../images/Emo45.gif

בין אם בסוף יהיה מפגש או לא,אני אהיה מחר בחיפה,אז מהבחינה הזו יצא לי טוב."מקורותיי" בחיפה מסרו לי שזה נמצא ליד הרוקו-ביץ'(
),או ליד מלון מרידיאן,או עוד יותר בברור למי שמגיע מכביש החוץ מכיוון ת"א, פנייה שמאלה במסעדת מקסים(חיפה כמו ירושלים ממש-מקומות לפי פיגועים) וממשיכים עם הכביש עד החנייה שבאזור המלון.הייתי שם פעם אחת לפני כמה חודשים.יש שם טיילת נחמדה,רחבה גדולה וחוף ים.האמת,מקום אחלה להיפגש בו! מקווה שייצא אל הפועל ונוכל להיפגש כמה ח'ברה.

ניאו זה לא בדיוק כמו שהזברת

זה לא באזור המלון אלא הרבה אחריו.. נכון הרוקו-ביץ נמצא מתחת למלון מרידיאן.. הכאמל נמצא בחוף הדרומי יותר, ממלון מרידיאן ממשיכים יותר קדימה כ 500 מ' ואז מגיעים למתחם של החוף עם הטיילת, פאב הכמאל ועוד כל מיני מקומות יש שם.. מהחניה רואים שלט גדול של הכאמל אי אפשר לפספס..

ניאו30

New member
אוקיי,תודה על התיקון ועל ההסבר../images/Emo13.gif

שאלתי אם זה ליד הרוקו-ביץ',אז נאמר לי שכן.המונח "קרוב" בלבלב אותי כי זה יכול להיות יחסי.הנחתי בטעות שזה באותו מתחם בו הייתי ואני מכיר,אז מסתבר שהנחתי לא נכון,וההסבר שלך הוא הנכון.

למעלה