מה עם איזה מפגש?

רעיון נחמד,מקום יפיפה

אלא שזה דורש תכנון קצת יותר רציני,לא? אפשר לשלב טיול עם ישיבה באיזשהו מקום... מה נראה לך?

אני בעד...

אפשר להיפגש בכניסה לגנים...לטייל שם קצת ואז לשבת באיזה מקום בסביבה. אם זה נראה למישהו שירים יד...

מתחת לגן הבהאיים יש שדרה

ענקים באזור שנקרא המושבה הגרמנית.. זו שדרה ענקית של בתי קפה ומסעדות, ובהחלט ניתן לשבת שם בכיף.. ואפרופו גן הבהאיים, הנה דוגמית קטנה למקום המקסים...

advak

New member
אני ../images/Emo45.gif

הכאמל- לא עבר זמנו כבר? אולי משו יותר צפוני מזה? מה אתם אומרים על מקום יפה שמשקיף על הכנרת? או אפילו צפוני מזה- בראש פינה? (בטח יהרגו אותי על עצם ההצעה...) אני אומנם ניידת, אבל חיפה זה מרחק של שעה וחצי ממני... בקיצור- תקבעו..

מרכזת את השמות

האנשים שמעוניינים במפגש בחיפה: אילנה נה יופי של שמנה מתוקה צפונית 30 Yaeliiiii ניאו30 עופר קפופר advak dewwater אם שכחתי מישהו,אז אוסיף אח"כ לגבי המיקום והשעה נעדכן בהמשך,תלוי בהיענות

בעיניי זו טעות לחזור על זה כך

מפגש של 5 אנשים, בצורה כזאת, הודעה מהיום לאתמול בלי לתת לאנשים שבאמת רוצים הזדמנות. אחלה, בחלה ספונטניות, אבל בשביל ליצור מפגש,אמיתי, של הפורום ואנשיו צריך ארגון מסודר. עם כל הנאמר מעלה תהנו

אני מבינה שהרוב פה הם מהצפון

אז אולי אנחנו החברה מהמרכז נתארגן למפגש כי מבחינתי להגיע לצפון זה בעייתי.

בדיוק בגלל זה אני פחות בעד

ההתארגנות הנוכחית. קבוצות, קבוצות של אנשים שנפגשים... נראה לי מפספס את המטרה ומחטיא בגדול. חבל. אם הרבה אנשים יביעו התנגדות לצפון, אפשר להעביר את זה חזרה למרכז צריך להתחשב ברוב... אבל לא ממש שאלנו אפחד בשביל לדעת מה הרוב רוצה/חושב. מעבר לכך שלהודיע יום לפני, לפחות לי, זה לא מתאים.

נכון, בכלל דובר בהתחלה על מפגש

במרכז, .. לא נורא, חפיף. להודיע יום לפני? ממש לא לעניין, זה קצת מעליב לדעתי, אבל ניחא- שיהיה.

אז בואו נעשה את זה אחרת

כדי שכולם יהיו מרוצים אז אולי נתפשר על איפשהו באמצע(קיסריה,למשל,זה מספיק אמצע?אל תשכחו שיש כמה שגרים ממש בצפון הרחוק) מי שבעד מפגש באופן כללי שיאשר את הגעתו,נראה מה רמת ההיענות ונחליט על מיקום סופי ותאריך סופי(אפשר לדחות לשבת,אולי) fair enough ? אז קדימה,הראו רצינות ורצון!

נו באמת

מי מסוגל לתכנן לעצמו מפגש מהיום למחר? אנשים עושים עוד דברים- צריך לתכנן, אי אפשר לעשות את זה מהיום למחר. בכל אופן, אחלה, מפגש ספונטאני, העיקר שתהנו תחייכו- זה העיקר
יש כאלה שלא מסוגלים לעשות את זה מהיום למחר. לי אין אוטו ואני גם לא רוצה להיות תלוי למשל באף אחד שייקח אותי או יחזיר אותי- אני מעדיף להגיע לבד ולא להיות תלוי. חפיף, יהיו עוד מפגשים, אני חושב שדווקא הגיע הזמן לעשות מפגש אחד גדול ורשמי של כל הפורום. גם מפגשים ספונטניים הם כמובן מבורכים

אני אומרת כזה דבר

אחלה כפפה, אחלה רעיון ואני בעד אני אישית חושבת שעדיף לעשות זאת ביום שאין למחרת עבודה, כך אין בעיה של זמן לאפחד. אולי צריך גם לשקול לקבוע נאמר לעוד שבוע מהיום, כדי שכולםםםם יולכו להתארגן בהתאם. צריך להחליט מי מארגן הכל, בואי נאמר שאת ואני (אם מתאים לך
ומי שבא לו לעזור, בשמחה.) כל מי שמעונין, עקרנונית, במפגש שיתקיים ביום חמישי הזה/הבא שיפנה אלינו במסרים. כל מי שפונה שירשום אם מתאים לו להפגש במרכז, בקיסריה או בחיפה. כך נקבל תמונה מהימנה ונוכל להחליט היכן.. כשנחליט היכן נוכל להמשיך לגלגל את זה. מה אתם אומרים?

נפלא,מירב

ונסיך,תפסיק להתרגז כל הזמן(לא הולם אותך),הנה אנחנו מנסים למצוא פתרון שמתאים לכולם(לפחות לרובם)

לא הולם אותי?

מאיין לך מה הולם אותי ומה לא? אני בכלל לא עצבני, פשוט מאוכזב שזה כל כך רחוק, קשה להבין? לא קשה. אז לא עצבני, איפה את רואה עצבים ?
אמרתי את דעתי- זה כל מה שהיה לי לומר.

נימשון

New member
אפשר לתת טיפ קטן../images/Emo35.gif

מנסיון של אירגון מפגשים גדולים למדי, תנו שלושה תאריכים כאופציות ותחליטו מבלי לשנות על התאריך שנוח לרוב האנשים ואותו דבר תעשו גם בקשר למיקום. ברגע שסגרתם על תאריך ומקום עפ"י בחירת רוב הכותבים תדבקו בהם ואל תשנו כי לזה זה לא נוח ולזה זה לא מתאים, תמיד יהיו מי שלא יתאים להם בדיוק.

אם נחליט על הודעה של שבוע מראש

זה לא ימנע בדיוק את הבעיה הזו, לדעתך? 3 אפשרויות כבר החלטנו, כי זה באמת נתון לשיקול של הרוב. קודם צריך לראות הענות, ואז.. אתה באה, נכון!!!!!!!! (לא שואלת, קבועת!
)

נימשון

New member
נהיה פה בלאגן אחד גדול

שבו ביחד שתיכן ותחליטו לבד על שלושה תאריכים אותן תעלו בהודעה נפרדת ותבקשו מהמנהלות לנעוץ אותה כדי שכולם יוכלו לראות, להצביע ולהשפיע. קחו בחשבון שאתן אכן צריכות להודיע שבוע מראש ולכן תתחשבו בכך בתאריכים שאתן מציעות. טיפ נוסף, צריך מקום סוגר מאחר וכבר נעשה קריר ואי אפשר לסמוך על כך שלא ירד גשם או שלא יהיה קר מידי ולכן אתן יכולות להציע בית של מישהו אם יש י שינדבר בית או מקום בחוץ. אם מדובר במקום בחוץ תבררו קודם אם ניתן לארגן שם את התשלום כך שכל אחד ישלם על עצמו כי אחרת תמצאו את עצמכן משלמות עשרות שקלים על אנשים שלא שילמו בדיוק. קצת מסובך אבל לא ממש נורא, אם תרצו עזרה אני אשמח לתת אותה בשלט רחוק, יש לי לא מעט נסיון באירגונים של מפגשים גדולים. ואותך יקירתי אני תמיד יכולה לפגוש ביחד עם ע' ולקחת אותך לחכות בתור בנאפיס

למעלה