מה עם המפגש?

Perfect sense

New member
נעמן זה יהיה מעולה בשבילי

אפילו טוב מידיי בשביל שזה יצליח.. כי בטח להמון זה לא כ"כ נגיש.

אני בעד ראש השנה....

אני אהיה אז בבית, ולא במכינה למרות שאני כבר בקושי פעיל בתפוז אני עדיין רוצה לנסות להגיע... חוץ מזה עוד שבוע מקסימום כבר אמור ליהיות לי נט במכינה

פרטים לגבי המפגש

סיכמתי עם נעמן על יום חמישי, ה-20 לאוקטובר. זה יוצא בחול המועד סוכות. אני מציעה שאנשים ירשמו אם הם: - צריכים הסעה - מוכנים להסיע אחרים, ומאיפה וכך נוכל להתארגן כך שכולם יגיעו, בסופו של דבר, לביתו של נעמן בקיסריה. כ"כ, אלו מכם שיש להם חומרים (מהזן האודיו-ויזואלי) של הפלויד שאתם רוצים ומוכנים להראות לפורום במפגש, אנא צרו אתי ועם נעמן קשר במסרים.

Perfect sense

New member
ועוד משהו!

אני גר רק 20 דק' מנעמן, אבל אם אני יכול לעזור באיזושהיא צורה למישהו...אני אשמח... אני גר ליד זכרון יעקב, 20 דק' נסיעה צפונה מקיסריה..

Perfect sense

New member
ציף חוזרת לת"א..זה מה שאני יודע..

אבל באמת אין רכבות בלילה, אולי כדאי לנסות להעביר את זה לאחריי הצהריים...

One Echoe

New member
האמת שעכשיו,

כשאני חושב על זה-קיסריה קצת בעייתית. אבל ננסה להסתדר. אני חושב שאם עושים מפגש צריך לעשות אותו ב1 או 2. אבל אז, יש בצפר לחלק מהאנשים פה. בעיה..

ובכן,

כל מי שמנגן ויש לו כלי, שיביא! סרטי דיוידי: הדיוידי של גילמור העשייה של דארק סייד (סרט מצויין, דובר עליו בפורום) פולס דליקייט העשייה של אמא לב אטום פומפיי החומה. כמו כן, יש וידאו. כתבתי את זה בשביל שאם מישהו תיכנן להביא סרט כלשהו שיתחשב במה שכבר נמצא כאן.

avki

New member
../images/Emo45.gif

אני אבוא כמובן (כנראה בטרמפים - תמר את באה איתי
?). אני אביא את פומפיי גרסת הבמאי עם תרגום, ויצרוב את הדמואים של The Wall.

אני כניראה לא אוכל לבוא...

אני באותו יום הולך לעבוד בדוכן בפסטיבל איקון בת"א.... אבל תהנו!

Elinor BC

New member
יואווו גם אני הייתי אמורה!!!! אבל א

אני בגרמניה איזה כיף לך ניבבבבבבבבבבבבבבב יואוווווווווווווווווווווווווו הייתי כל כךךךךךךךךךך אמורה להיות באייקוןןןןןןןןןןןןןןן שנה שאני מחכה לזההההההה ועכשיו אני לא אהיה אני במשלחת בגרמניה ^ לא שזה רע אבל אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה